Паслар: Обичаме ЦСКА, бяхме на хуманно дишане, сега започваме да се възстановяваме

14:42
Паслар: Обичаме ЦСКА, бяхме на хуманно дишане, сега започваме да се възстановяваме
Изпълнителният директор на фалиралия ПФК ЦСКА АД Николай Паслар излезе с обръщение на своята страница във "Фейсбук". Приближеният до боса на ЦСКА-София Гриша Ганчев бивш борец е категоричен, че клубът, който в момента е в Борисовата градина, ще вземе емблемата на ПФК ЦСКА АД и ще се сдобие с правоприемственост на 31-кратните шампиони. Ето написаното от Паслар в социалната мрежа:

"Добро утро!

Харесва ни да си говорим за играчи, нали? Нека не забравяме къде бяхме и къде сме сега!
Бяхме на хуманно дишане а сега започваме да се възстановяваме.Ще мине още малко време докато станем една добре сработена машина, но трябва търпение и безрезервна подкрепа. Нека не ставаме като един друг отбор, който е два пъти в годината на мода. Винаги сме обичали ЦСКА до мозъкът на костите си и сме се раздавали като за последно. това ни е отличавало от другите и за това винаги сме се справяли с трудностите.

Нещата се случват по план. Вече сме чисти от дългове. Въпрос на време е да вземем емблемата и да се сдобием официално с правоприемственост на старото дружество. Тогава ще бъде затворена и последната уста.

Второто нещо,за мен най-важно е ,че школата вече е стегната и подредена. Бройката е редуцирана за сметка на качеството.Такси вече НЯМА. Резултатите на децата ни вече говорят сами за себе си.Скоро ще започнем да вадим кадри и това ще е прекрасно за нас.

Ще дойде време когато ние ще сме гръбнак на националният отбор и име свързвано с кадри. За момента обаче няма как да стане. Децата са като дърветата. Трябва да ги гледаш,да ги поливаш и обгрижваш. Няма как с магическа пръчка от фиданка да стане голямо дърво с прекрасна корона.

Трябва търпение и ми се иска да се стегнем и да го дадем на ръководство и играчи. Ние всички заедно градим бъдещето си!

За ЦСКА!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Luxury
14.09.2016 17:39

Доста ниско мнение трябва да имаш за интелектуалните възможности на аудиторията и читателите, за да се пробута този натруфен текст, като произведение на човек, който едвам свързва подлог и сказуемо.. Но пък от друга страна, като се замисли човек за пребоядисаните досега толкова лъжи успешно им пробутаха, че нищо чудно и тази да поемат безропотно.

А текста е пределно ясен и конкретен – тепърва и ЗА В БЪДЕЩЕ имат намерение да стават правоприемници – но към момента НЕ СА ПРАВОПРИЕМНИЦИ! Та тогава какви са в момента? Ясно е за всички, освен за пребоядисаните – това е Литекс от Ловеч със сменено име и седалище в София – нищо повече. И Паслар не го крие. Отделен е въпроса, че дори и да купят емблемата на ЦСКА, това по никакъв начин не ги прави правоприемници на историята, титлите, духа или нещо друго подобно. Защото това не се купува с пари – и ще остане завинаги и от правна, и от морална гледна точка на фалиралото вече ЦСКА – с всичко добро или лошо в тази история. А това в какво вярват пребоядисаните от сектор Г си е тяхна работа. Съвсем отделен е въпроса какво ще последва за кифлата, която е съставяла текста на това обръщение на Паслар – защото той и за изписването на името си би се затруднил..

De19na14Ce
14.09.2016 18:16

Историята няма да остане във фалиралото дружество, а в клуба, който се намира в "А" окръжна група.

REVOLUTION_
14.09.2016 16:40

Ами нормално, браво за решението. Това можеше да го направят още 2013 когато се говореше за взимането на лиценза на Литекс или Нефтохимик. Така се случва и в природата големите изяждат малките за да оцелеят.

ogi999
14.09.2016 16:24

Хехеххехех "хуманно дишане".......абе откъде Ви намериха такива Големци бре.