Юве започва похода си в Шампионската лига в схема 3-5-2

14:14
Юве започва похода си в Шампионската лига в схема 3-5-2
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри не смята да търси тактически изненади срещу Севиля тази вечер в Шампионската лига и ще заложи на обичайната си постройка 3-5-2.

И при Антонио Конте, и при Алегри, „бианконерите“ се славеха със солидна тактическа гъвкавост, като при нужда заиграваха и с четирима в отбрана.

Капитанът Джанлуиджи Буфон ще бъде на вратата, а пред него ще са познатите трима бойци – Джорджо Киелини, Леонардо Бонучи и Андреа Бардзали.

Алегри ще използва днешната сутрешна тренировка, за да избистри и последните си въпросителни по състава.

Единствената по-сериозна дилема касае халфовата линия. По принцип Марио Лемина се очаква като партньор на Миралем Пянич и Сами Кедира в средата на терена, но е възможно вместо него доверието на Алегри да получи Квадво Асамоа.

По двата фланга ще оперират Дани Алвеш и Патрис Евра, а в нападение дуетът ще бъде Пауло Дибала - Гонсало Игуаин.

През настоящия сезон Старата госпожа е считана за един от фаворитите за спечелване на Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Levskirealss
14.09.2016 16:13

Ей,оптимисти Юве кога са били фаворити в ШЛ,че сега да бъдат.Взеха Игуаин и станаха непобедими ли ? Основния фаворит е Байерн,а след това Реал и Барса и не забравяйте,че татко Карло е тренера с най-много ШЛ !!

Reyes_de_Europa
14.09.2016 18:42

Байерн не е по-добър от двата испански гранда и това ще си проличи ако ги срещне. Не виждам с нещо да са надградили състава, даже основното ядро остаря с една година. Единствения им аргумент е Анчелоти, но едва ли ще е достатъчно.

norwich_ajax
14.09.2016 15:06

До коментар [@comment 1925041] от [@user biserms]:

Ква Шл бе я се осазнай малко *lol**lol**lol* Серия А ше си земете и това ви е за друго нямате ни отбор , ни класа , ни сили.

fivooo
14.09.2016 16:10

За мен Ювентус са фаворит №1 тази година.

djarata
14.09.2016 15:44

То ти се осъзнай малко.Ювентус са един от фаворитите ,този сезон.

biserms
14.09.2016 14:27

Не знам защо Алегри продължава да разчита на Евра от ляво в мачовете от ШЛ.... Алекс Сандро е класи над французина. Според мен в Серия А може да играят Евра и Лихтщайнер, а в ШЛ Алекс Сандро и Дани Алвеш. Но той знае по-добре от мен, в крайна сметка *joking*