Венци Стефанов: Петев е безкрайно некадърен

11:31
Венци Стефанов: Петев е безкрайно некадърен
Членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов разкритикува наставника на националния отбор на България Ивайло Петев. Според него селекционерът няма качества и авторитет, за да води лъвовете. Босът на Славия довери, че е почти сигурен, че Кмета не реди сам състава си. 
 
"Карат ни да се срамуваме хора, на които основната им дейност е да се навеждат. Малко хора се осмеляват да кажат това, което мислят. По-удобно е да се приведеш, да мине бурята отгоре, да оцелееш евентуално. И да си добре със силните на деня. Било то от БФС, от съдиите, олигарсите. Мисля, че това, което изживяхме на мача с Люксембург, беше само началото. Или по-точно началото на края. 
 
Имаме един безкрайно некадърен треньор. Готов съм да го покажа с факти това нещо. Шанс се дава на човек, който може да направи нещо. Той няма авторитет, няма качества, няма познания да води национален отбор. Не може да бъркаш мениджърската с треньорската дейност. На 90% съм сигурен, че той не си реди състава сам", каза Венци Стефанов пред телевизия BiT.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ogi999
14.09.2016 16:28

е може какъв ще да е Венци, но тук е напълно прав. Тия играчи, с които разполагаме при що годе нормален тренер имат възможност поне да не се излагат с посредствени игри без дух и без ясна идея за играта....нима са по-зле от исландци, словенци, албанци или унгарци например.

Levskirealss
14.09.2016 16:16

Този път е прав дебелия чичо Венци,този е най-некадърния,който е бил назначаван,а получава най-много доверие и се проявява огромно търпение.Този пък е еб**ти безгръбначното мекотело след този мач срещу Люксембур би трябвало да си подаде оставката,но той е свикнал да го гонят като куче или събличат иначе не става.. Петев пак ще те събличат май ама този път чисто гол..

GaLaxY94
14.09.2016 15:46

То ако ставаше само с псуване, всички Козари и овчари щяха да бъдат Професори, бизнесмени и стойностни хора... Айде моля ви се... Като онази Поговорка, " Крадеца вика дръжте Крадеца", той венци мишка ама от тея канцеларските мишки, се надига да го таковам в главата проста.

crazy_rabbit
14.09.2016 16:07

Аз казвам, че не е избирал той, ти приказваш за "крадци"... ?

Man_Red
14.09.2016 13:46

Нали си в изпълкома бе глупако, нали ти си го избирал, малоумно изчадие такова

crazy_rabbit
14.09.2016 14:37

Точно той го псува от самото начало...