Лудогорец изпусна успеха на "Санкт Якоб Парк" (видео)

23:37
Лудогорец изпусна успеха на "Санкт Якоб Парк" (видео)
Лудогорец стартира много добре участието си в груповата фаза на Шампионска лига. Българският шампион завърши наравно като гост на Базел, а мачът на стадион "Санкт Якоб Парк" приключи при резултат 1:1.

Уникален гол на Джонатан Кафу даде преднина на орлите в 45-ата минута и по всичко изглеждаше, че това ще е достатъчно за трите точки, но в края на срещата стражът на разградчани Владо Стоянов допусна груба грешка и позволи на Щефан да изравни.
 
Двата тима изиграха равностойно първо полувреме. Чистите голови положения не бяха много, но за сметка на това първите 45 минути бяха динамични и доста интригуващи. Топката рядко се вдигаше по въздуха и темпото бе високо. Главният съдия спести поне 3-4 жълти картона на домакините.

Възпитаниците на Дерменджиев и Фишер не загубиха никакво време за разузнаване и в първите минути си размениха по едно опасно положение. Първо Бярнасон излезе на отлична голова позиция, но не успя на прехвърли Владислав Стоянов. Последва атака на "орлите". Джонтан Кафу излъга майсторски играч на домакините и стреля, но топката излезе в аут.

В 6-ата минута Базел създаде инфарктно положение, но за радост на българите футболист на швейцарците не успя да засече центриране отдясно на 1-2 метра от голлинията.

В 31-ата минута Янко отправи слаб изстрел с глава, който не успя да намери очертанията на вратата на Стоянов.

Така се стигна до 45-ата минута, когато Кафу отбеляза за 0:1. Марселиньо изведе нападателя майсторски в коридор на добра позиция и бразилецът се възползва по най-добрия начин. Той развинти с няколко финта бранител на Базел и с прецизен удар по земя, не остави шанс на стража Вацлик.

В 56-ата минута само късметът спаси Лудогорец от попадение след грешка на Вирджил Мисиджан, който върна неумело към Козмин Моци, футболист на Базел изпревари румънеца, но в завършващата фаза не успя да намери свои съотборник.

Постепенно Лудогорец започна да играе много стабилно в отбрана и до края на мача швейцарците разчитаха основно на центрирания отдалеч, които не затрудняваха централните бранители Моци и Паломино. И когато не се виждаше как Базел може да изравни, се случи тази грешка на Стоянов.

В 79-ата минута вратарят на орлите боксира наглед безобидно центриране право в краката на Щефан, който без забавяне прати топката в празната врата за крайното 1:1.

Следващата среща на Лудогорец се очертава да е още по-интересно, тъй като българският шампион приема звездния тим на ПСЖ.

Стартови състави:

Базел:
Вацлик, Траоре, Ланг, Зуфи, Бярнасон, Делгадо, Щефан, Сухи, Янко, Баланта, Джака

Лудогорец: Стоянов, Минев, Моци, Паломино, Натанаел, Дяков, Анисе, Мисиджан, Марселиньо, Вандерсон, Кафу

Базел - Лудогорец 1:1
0:1 - Кафу, 45'
1:1 - Щефан, 80'

Спечелете три пакетни билета за домакинствата на Лудогорец в ШЛ!!!


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Man_Red
15.09.2016 07:13

До коментар [@comment 1925089] от [@user nikolaigalata]:

Лилчо, не Илчо

sviliev
14.09.2016 14:06

Мачовете с Базел ни дават най-ясна представа за израстването на Лудогорец в последните 3 г. През 2013 г. швейцарците бяха с една класа над съперника си, през 2014 г. Базел отново бе по-качественият отбор, но разликата вече бе станала по-малка, през 2016 г. Лудогорец вече е на нивото на Базел. А имайте предвид, че в последните 15 г. Базел е в топ 5 на най-проспериращите клубове в Европа. Това е отбор, който за седми път участва в групова фаза на ШЛ, два пъти игра на осминафинал, игра на полуфинал и четвъртфинал в ЛЕ, през годините победи отбори като Ман Юн, Ливърпул и Байерн М. Бих казал, че в момента Лудогорец е най-силният отбор на Балканите и най-малкото, сред трите водещи отбора в Източна Европа, заедно с ЦСКА М и Шахтьор Д.
Не знам защо всички ги отписват срещу ПСЖ, един хикс на ''Васил Левски'' е напълно възможен. Без съмнение французите са най-класният отбор в групата, но Лудогорец в София може да вземе точки на всеки един отбор в групата. А и е видно, че парижани, въпреки че имат голяма класа в състава си, са друг отбор без Ибрахимович. Арсенал е тим, който има потенциал да победи на два пъти Лудогорец с разлика, но далеч по-вероятно е да се измъчи и в двата мача. Това е отбор, който няма манталитет на шампион и има навика да играе разконцентрирано.

crip1
14.09.2016 13:32

Да не говорим какви дървари са тия от Базел, уникални говеда.

crip1
14.09.2016 12:48

Направо си изпуснаха 3 точки, чист шанс, че топката падна точно в него, вината на Владо не е чак такава, такива ситуации бол. Личи си колко са израснали като отбор, жалко, че не взеха пълен актив. Големи са. Дано победят в София, сигурен съм, че и от Арсенал могат да вземат нещо с колебливата им игра.

kapitana123
14.09.2016 08:31

Както споменах веднъж, на лудите им трябва нов вратар и нов Марселиньо. Тоя мач беше поредното доказателство. Вратарски гол, а българският национал както обикновено в последните месеци беше най-слабия на терена (и двата пъти, когато пипна топката).

fred_duffy
14.09.2016 07:34

Крайно време е да проглене Лудогорец ,че му трябва сериозен вратар.
Владо е много непостоянен,особено този сезон.Два от четирите му гола със Ц.Звезда бяха вратарски.

varvarin86
14.09.2016 01:30

Или пък 1 вкаран гол...Злобейте Левскари колкото искате,но Лудогорец е на светлинни години от вас.трябват ви още 100год.,за да ги стигнете

sundza
14.09.2016 11:38

Не съм привърженик на коментар за друг отбор, когато темата не е за него, но съм длъжен да ти отговоря и то го правя обективно и без никаква злоба. Разликата не е 100 години, а както видяхме снощи няколко десетки милиона лева. Това липсваше на Левски, за да опонира на отбор като Лудогорец. Както знаеш вече има кой да ги дава, така че твоите 100 години автоматично стават 1-2. И пак казвам - нека всички!! използваме момента да се порадваме на малкото хубаво, което се случва в бг футбола, а тия дребни дразнения да оставим за уикендите.

varvarin86
14.09.2016 01:27

Хахаха Левски като играха в ШЛ имаха ли равенство????

ivanrealmadrid1
14.09.2016 01:32

Левски играха с два от най-силните отбора в Европа - Челси и Барса, да не говорим Вердер каква класа бяха тогава.Не може да се сравнява, но .. Базел са сравнително равностоен отбор, Ливърпул бяха пълен смях(да не се обиждат феновете) за Реал се знаеше, че ще паднат 2 пъти

nikolaigalata
14.09.2016 00:45

Не забравяйте че Левски е най-великия отбор не само в света, а и в целия космос . Така че внимавайте като се изказвате . А не дай си боже да сте на стадиона и да играят Левски срещу някакъв друг български отбор и да кажете фразата : ЦСКА . Ей догава вече трябва да сте Юсеин Болт за да успеете да избягате . Ще има бягане с препядствия. Понеже добродушните ултраси на Левски вадят всякакви леки оръжия из под дрехите си и може да ви изкормят лекичко , и да ви оставят да си полегнете на земята .

lilikoli
14.09.2016 00:26

Много жалко за Лудогорец, изпуснаха мача с глупава грешка. Който квото ще да говори Базел нищо не показаха този мач освен едно блъскане. Знаем, че всички грешат понякога,но ме е яд, че точно когато 3те точки изглеждаха напълно реални. Дано покажат добра игра и за напред. Иначе скандално съдийство. Толкова груби нарушения отстрана на Базел и никакви картони. Съдията явно е сляп.

sviliev
14.09.2016 00:24

* Две участия в групова фаза на ШЛ с точки. Миналия път бяха 4, сега очаквам да 5-6... 10 точки от 12 мача никак не е малко. Дано успеят да ги вземат тези точки, де, че дори и повече да имат накрая, пожелавам им го *smile*

ivanrealmadrid1
14.09.2016 00:29

забравяш, че Лудогорец, отпаднаха в първи кръг миналата година, това много им прецака коеф. А като цяло мисля, че спора ни е излишан, защото тогава май начина за смятане на коеф. беше различен

nikolaigalata
14.09.2016 00:21

Най-много се притеснявам за контузията на Натанаел. Той е основен футболист , здрав е и затова дано се възтанови бързо .

sviliev
14.09.2016 00:11

Не искам да се заяждам в този хубав за българския футбол момент, но тези коефициенти на УЕФА ми се виждат, меко казано, странни. При цялото ми уважение към Левски и това, което направиха преди дсетина години, с победи над Марсилия, Оксер, Динамо, Артмедия, Киево и Удинезе имаха близо 40 коеф. Лудогорец в последните години би на 2 пъти Партизан, Динамо З, ПСВ, победи Лацио, Базел, направи равенства с Базел и Ливърпул и има коеф. малко над 25. Смешна работа.
Между другото, Лудите, ако отидат в ЛЕ и имат късмет на жребия и в мачовете, могат да стигнат поне 1/4.

Punisher69
14.09.2016 21:39

Приятел идеята не е само да се явиш,а и да направиш нещо *wink*

Teemo
14.09.2016 20:15

Няма какво да си вярвам Сашенце, всичко, което съм написал е истина и не омаловажавам успехите и победите на другите отбори като теб. Нито пък се подигравам, че нямат човек, който да хвърля по 3-4 млн, за един играч. Когато друг отбор влезе в ШЛ с толкова българи и само четирима чужденци като двама от тях са национали на България ела ми се обади: Петков – Ангелов, Топузаков, Томашич, Вагнер – Телкийски, Боримиров, Ричард, Йовов – Бардон – Домовчийски

night_wolf1984
14.09.2016 19:53

добре Гоше вярвай си...вярвай си...но нищо не струвате...Тръгнали с Лудогорец да мерят чурки....Къде са те...къде сте вие,а .По добре да нямам отбор...отколкото да ставам фен на Литекс или синичките.....вече съм на годинки за тея работи.И това с с купуването на точките е изтъркано....те поне носят точки за клубното ни класиране,а вие само срам и отрицателни голови разлики....да не ,би ПСЖ,Базел и Арсена да са слаби,смейте им се,ама вие и колкото тях не струвате,нали?

Teemo
14.09.2016 11:16

Сашенце, не е мястото и темата да се спори за Левски - Лудогорец, но теб просто те изяжда мисълта, че любимото ти отборче умря и повече никога няма да играе никъде. Колкото до пазенето на Лудогорец срещу Левски може да ни обясниш защо излезнаха с титулярите? Когато отбор се пази не излиза с титулярите и оправдания като това, че се пазили са смешни. И още нещо може да обясни злобно безотборно човече, как счупени ребра се оправят за 2 седмици, защото играч на Левски беше наказан по заповед на Киро Гела за уж счупени ребра, а Анисе припка цял мач като младо яре на паша. Все още световнате медицина не е напреднала толкова много, че да лекува напълно счупвания за 2-3 седмици. И да добавим как Анисе си призна, че Прохазка не е виновен, но въпреки това отнесе 2 мача наказание и 3000 лв. глоба и то като играч на кръга. Това е великата ППЛ, която казваш, че Лудогорец ще спечелят или по-точно ще купят с 10 точки преднина. Може да си зададеш и един друг въпрос, чии премии са си разделяли играчите на Нефтохимик преди няколко дни, нали си много умен няма да е трудно да се сетиш.

night_wolf1984
14.09.2016 07:09

Когато пък ЦСКА е играл полуфинали в КЕШ..Левски къде е бил...Все гледаш в канчето на другите,ама истната е една Лудогорец са добре балансиран отбор и класа и първо място няма да подушите.....Играят красиво и бързо за разлика от Левски...спри да злобееш и приеми,че вече не сте фактор...дори Берое,Локото..и Морето ги взимат на по сериозно.Бихте Лудогорец ,който се пазеше за ШЛ,дойде приватизатора Спас и взе да надигаш рога,ама истината е,че Лудогорец ще са първи и тая година с 10 точки преднина без да си дават зор!!!

bezsunia
14.09.2016 00:48

Приятел Лудогорец съществува от 1945 година а Левски играха в Европа и единственото което се помни е 1-17 голова разлика *smile* Лудогорец направиха толкова колкото Левски за 20 години пич

j_mourinho
14.09.2016 00:34

Приятелю...когато Левски играеше в Европа, отбора на Лудогорец не съществуваше.За това не се изказвай неподготвен, че ставаш за смях.

sviliev
14.09.2016 00:23

Упреквам УЕФА, доколкото механизмът, по който се смята коефициента, ми се струва смешен. С какво Левски са стигнали по-напред от Лудогорец, две участия с точки и осминафинал в ЛЕ са повече от един 1/4 и едно участие в ШЛ. А ако тръгнем да сравняваме играта на отборите, кой какви отбори победи и колко време игра на ниво, няма никаква писта, по която да се пуснем, не може да се сравнява. Приключвам темата, че ще си навлека недоволството на левскарите.

ivanrealmadrid1
14.09.2016 00:16

какво упрекваш УЕФА ? има си начин на смятане, който е еднакъв за всички отбори.Левски също така стигнаха по-напред в Европа от Лудогорец

varvarin86
14.09.2016 00:06

Нищо лично към феновете на Арсенал в БГ,но Лудогорец ще бие в София!!!

sakata_97
14.09.2016 00:04

Пичове само да питам Лудогорец колко пари взема от този равен резултат,че нещо съм забравил ;d

sviliev
14.09.2016 00:08

Май 500 000 евро.

varvarin86
14.09.2016 00:02

Лудогорец ще излезе от групата и то като втори отбор...Помнете ми думата!!

sviliev
13.09.2016 23:59

Кафу вкара страшен гол, направо изкриви защитника на Базел. С право Домусчиев иска тези пари за него, той знае как да продава.

simon_66
13.09.2016 23:59

Абе, хора, я се освестете малко. Миналата кампания в Шампионска лига Лудогорец беше най-слабият гост от всички отбори(загуби с по 4:0 от Реал Мадрид и Базел и 2:1 от Ливърпул) 4-те точки дойдоха от домакинските срещи. Сега започват с Х като гост на Базел и пак има недоволни- Янко и Думбия, ако си бяха реализирали 2-те ситуации, можеше и този резултат да не излезне. Засега нещата са супер- и в двете срещи хиксове, което прави групата много завързана. Пак повтарям- и ПСЖ, и Арсенал ще губят точки в групата, не само в мачовете помежду си, но и като играят с Лудогорец и Базел. В момента ПСЖ са в тотален колапс с новия треньор и без Златан, а и не могат да си определят стартовата 11-ка лесно и това е очевидно, а Арсенал миналата година си спомнете как започнаха груповата фаза с подобен отбор в Шампионската лига- паднаха с 1:2 на Емирейтс от Олимпиакос, така че няма невъзможни неща *smile* Успех, орли и дано попарим петлите насред София в края на месеца.

j_mourinho
13.09.2016 23:58

Владо Стоянов какво ли си вика , голяма шматка съм с тая голяма глава - 1 милион евра ,за това боксиране на топката.
Голям Владо Стоянов! Това ако българин не прецака цветнокожия проект от североизточната част на страната, няма кой друг.

Ginekologaa
13.09.2016 23:57

Този стоянов колко време ще го търпят бе колко гола ще им подарява

desangele
13.09.2016 23:57

Нека погледнем реално на нещата, според мен Лудогорец като цяло изтърваха мача второто полувреме. Прибраха се доста и оставиха Базел да влязат в по-атакуващ ритъм, трудно се изкарва такъв мач.Да, нямаха изработени чисти положения, но се видяха и грешки в защитата на Лудогорец и преди лошата намеса на Стоянов (когато Натаниел изчисти).Все пак много добър резултат, който може да се надгради. Да не забравяме, че в първото си участие преди 2 години, Лудогорец загубиха и трите срещи навън, а сега още в първия мач взеха точка, и то срещу противник от който загубиха с 0:4.

scouser_pool
13.09.2016 23:55

Според мен Владо не направи чак такава голяма грешка колкото всички изкарват, в такива ситуации много пъти съм гледал топ вратари да излизат и да изчистват по този начин настрани , просто мал шанс , че тоя дебнеше точно там , иначе Базел натискаха второто полувреме , но бяха ударжани , все пак и точката е добър актив от това гостуване

pesholudiq
14.09.2016 10:41

Абсолютно съгласен. Като прибавим и това, че защитника там направо си спеше ... Аз също не мисля, че Стоянов е виновен, нормална вратарска реакция е да излезеш и да изчистиш топката.

holigan4e
13.09.2016 23:53

Лудогорец са си добри , а не че Базел са слаби. Ония са на първо място в Швейцария и нямат загуба от много време , което говори , че Лудите са си на много стабилно ниво. Жалко , че пак им се разминаха 3-те точки.

nikolaigalata
13.09.2016 23:49

Обаче най-хубавото е че заложих по 1000 лева на 2-ка и на X и съм на печалба . Казах ви в началото че има голяма вероятност да излезе мача 1:1 или 2:2 .

sakata_97
13.09.2016 23:53

Аз пък си мислех че си заложил 10 000 лева за 2 и 40 000 лева за X,но явно съм се объркал

CFC_H_A_Z_A_R_D
13.09.2016 23:51

Опа сорка.*beer*

gL_Manekena
13.09.2016 23:49

Владо ми напомня на вратаря на Ботев Пд преди време, Лилчо Арчов... И както се пееше на мачовете: Лилчо Арсов - Татарско кюфте *lol* Дано накрая тази изпусната победа да не се окаже важна...Успех и както казва Кобрата: Продължаваме напред *thumb_up*

sviliev
13.09.2016 23:47

Справедлив резултат, с оглед на показаното по време на мача. Но определено ''зелените'' могат да съжаляват, след като водеха до 80-ата кинута, а и не бяха подложени на някакъв масиран натиск. Очаквах доста повече от Базел, но явно продажбата на някои футболисти в последно време им се е отразила зле. Смятам, че през второто полувреме Лудогорец можеше малко по-смело да погледне към вратата на швейцарците, чак в 90-ата минута имаха опасно слизане към наказателното им поле. Струва ми се и, че след 65-ата минута отпаднаха физически, това стана и в Пилзен.
Видя се, че към момента, в тази група, няма как Лудогорец да мечтае за класиране на 1/8, просто не е реално. Липсва още малко класа и най-вече физически възможности. Ако бе в групата на Лестър, това бе постижима цел. Все пак отличен резултат срещу прекия съперник за третото място, вероятно ответния мач в София ще определи кой ще отиде в ЛЕ напролет. Надявам се в следващия кръг Лудогорец да вземе хикс и от ПСЖ, чак победа, не вярвам.

coyb
13.09.2016 23:46

Еййй ! Вече и на точка в ШЛ като гости ни е яд *smile*

Hazarddddd
13.09.2016 23:57

Тук поне нещата вървят на добре. Защото при националите се радваме на точка у нас срещу отбори като Малта или Люксембург...

nikolaigalata
13.09.2016 23:46

Нашия вратар е най-добрия не само в България ,ами и в целия свят. За ония дебелия говоря , за Владо - Кюпа . Така му викали в отбора ,щото е дебел .

CFC_H_A_Z_A_R_D
13.09.2016 23:50

На тебе как не ти потънаха гемиите нали изгуби 1000 лв. или си богаташ!?

manunitedevils
13.09.2016 23:46

Понякога и късмета е такъв, но няма за какво да съжаляват.

Reyes_de_Europa
13.09.2016 23:44

"Лилчо Арсов" пак провали мача ! Втория мач с Базел ще реши третото място, но ще трябва победа тук.

citizen
13.09.2016 23:44

Много жалко е когато нямат положевия, а ни вкараха.

sakata_97
13.09.2016 23:43

И точката е много добър резултат,ама наистина можеше и точките да са 3,но Владката пак реши да прави подаръци и главно негова е вината за изпусната победа,ако не беше излезнал при ситуацията при гола тези нямаше да вкарат,но бат Владо реши друго

katal0neca
13.09.2016 23:41

Преди мача мислех, че Базел ще победят с 2-3 гола разлика, сега ме яд как Лудогорец изпуснаха 3-те точки по такъв каръшки начин.

manunitedevils
13.09.2016 23:33

Нищо и равенството е голям резултат. В София ще се реши всичко според мен, кой ще е 3ти в групата.

Amateur2017
13.09.2016 23:25

Колко хубаващо щеше да е ПСЖ - Арсенал 1:1, Базел - Лудогорец 0:1 и Лудите първи, с 2т. преднина пред ПСЖ и Арсенал *smile*

Bitten
13.09.2016 23:21

Много взеха да се подмятат лудите.

tihomir_91
13.09.2016 22:57

Деца, вторият коментатор е Петър Александров. Един от най-големите нападатели на Славия. Човекът е играл дълги години в Швейцария и то с не малък успех (избиран е за най-добър играч в първенството)! Има и бронз от САЩ'94, макар и да не влиза в игра. Един от последните качествени родни нападатели. Срамота е да говорите така по адрес на доказал се футболист не само в България, но и в чужбина. Футболът не започва от Сити, Челси, Реал и Барса. Ограмотете се малко...

ivanrealmadrid1
13.09.2016 23:28

ххаа това какво общо имаше

coyb
13.09.2016 23:16

Може би е просто гост коментатор,понеже е играл доста в Швейцария. Може и там да живее в момента.

Bitten
13.09.2016 23:09

Кое е срамотата? Никой не казва нищо лошо за него като човек или дори като футболист. Не става за коментатор обаче.

coyb
13.09.2016 22:54

E 2ия не е ли Александров който игра в Аарау 90те ?

Quanto
13.09.2016 22:44

Пхахахаха той докато се оглеждаше като гърмян заек...каФу вече се радваше на гола...

holigan4e
13.09.2016 22:41

Преди си мислих че случайно вкарват ама погледни тоя как го изработи.. Слава на Бог... Лелел как се радвам се едно са моя отбор. Как да не ги подкрепяш бе.. Айде поне равен.

Quanto
13.09.2016 22:41

*angry* Браво ники в играта сме сериознооо*joking**lol**money*

nikolaigalata
13.09.2016 22:40

Базел да вървят да духат супата след мача *joking*
Аз заложих 1000 лева на този мач и сега се кефя на мача.

Quanto
13.09.2016 22:39

Айде честито на печеливите 0-1 ПП...ония пич ко не се е ебавал...повервах му...бързи 65лв...Нали знаете че индивидуалния гол в ШЛ е 100 000Евра

desangele
13.09.2016 22:39

Май Сокачев липсва на всички...А за Кафу няма смисъл да се коментира.Играч, който като нищо може са се състезава като титуляр в големите европейски отбори

ivanrealmadrid1
13.09.2016 22:48

дори двойника на 100 кила, в по-добр вариант от смукача, този поне е натурален, впреки говорните му дефекти, говори една идея по смислени неща от оня дебил

Daley_Blind
13.09.2016 22:40

Съгласен...

ReDeViL666
13.09.2016 22:38

Много съм доволен от отбора. НЕ отстъпват по нищо на Базел. Дано второто да го изиграят хладнокръвно и без излишни емоции , за да не си направим живота труден ! Едно е ясно според мен след ПП , а това е , че Лудогорец няма да загуби този мач.

ivanrealmadrid1
13.09.2016 22:37

Май гледаме последния сезон на Кафу в Лудогорец :Д Дано бият и дано минат групите

Drogba_d
13.09.2016 22:37

Кафу е невероятен , не спира да прави впечатление , до сега във всеки мач си личи че е доста класен и според мен трудно лудите биха го задържали , определено момчето има качества за по силно първенство , но за сега дано продължава да ни радва

katal0neca
13.09.2016 22:33

Браво бе! Кафу просто е перлата в селекцията на Лудогорец. Дано успеят да спечелят макар, че остава доста време до края.
ПС: Сокалчето ми липсва, тоя втория коментатор е просто под всякаква критика.

Daley_Blind
13.09.2016 22:31

Гооооооооооооооооооооооооооооооооооооол

komara92
13.09.2016 22:29

Лудогорец доста добре стои признавам колкото и да не ги харесвам *smile*

Bitten
13.09.2016 22:14

БТВ-то от къде го изкопаха тоя втория коментатор, брачед ми от Мъдрево има по-приемлив мек акцент за коментатор от тоя...

Amateur2017
13.09.2016 21:56

Ама тия нашите какви балтии мятат... Съвсем възможно е много бързо да останат с 10 човека.

Daley_Blind
13.09.2016 21:45

Успех на Лудогорец, дано измъкнат нещо от мача !

katal0neca
13.09.2016 21:18

Успех на Лудогорец, но с оглед на формата, в която се намират Базел силно се съмнявам да вземат нещо от този мач, но пък кой знае топка е, върти се могат пък и да направят някоя изненада.

Amateur2017
13.09.2016 21:04

Успех на Лудогорец!!!! Според мен сме прекалено малка футболна държава, за да не подкрепяме клубните си отбори, които играят в Европа. Искрено им стискам палци!

sundza
13.09.2016 22:02

На много места има такива фенове и за тях това е нещо нормално. Също показател, по който се различаваме и делим. Но като цяло коментара ти е супер точен и съжалявам нещастника, който ти е сложил минус. Аз също не съм против Лудогорец тая вечер, но всеки си е прав за себе си. Успех на разградчани в турнира *beer*

krasi233
13.09.2016 21:46

Посмъртно няма да подкрепя Ливърпул но за България и нашите стандарти Успех на Лудогорец.

Amateur2017
13.09.2016 21:25

Мога да си заложата главата, че фен на Юнайтед НИКОГА няма да подкрепя фен на Пуул, както същото важи и в обратна посока. *smile* И да - именно заради това няма. Понеже са голяма футболна сила и за тях да гледат техен отбор в ШЛ е нещо нормално. Така де - те имат по 4 всеки сезон. Белгийските запалянковци също не подкрепят другите белгийски отбори. МАкар и Белгия да не е някаква футболна сила, поне за тях не е нещо необичайно белгийски отбор да е в ШЛ - в случаят, дори и различни отбори. Заради това и Андерлехт като играят не биват подкрепяни от, да кажем, феновете на ФК Брюж. Или пък ФК Гент. Друг е въпроса, че ги бият като тъпан. Докато ние имаме едно чудо (било то и с много пари и малко българи, но все пак българско чудо) и това чудо се класира сега за втори път в ШЛ. Допреди това... видяхме Левски какво направиха. Така че да - подкрепям Лудогорец, макар и да не гледам и да не се интересувам от БГ първенството.

RoSKo0o0
13.09.2016 21:10

Между другото, пич, това се опитвам да обяснявам на всеки, който ми излиза с номера "Виждал ли си фен на Манчестър, да подкрепя Ливърпул в Европа?"... ами, да... сигурен съм, че има такива фенове, но дори повечето да не са... те са огромна футболна сила. А ние сме една точица на земното кълбо, че да се разделяме по такъв начин и е смешно! Все едно да открием елексир за вечен живот, обаче нали щото не Русия, а САЩ го намерила и дай да не го взимаме и да плюем, или пък че сме открили как да се пътува през черни дупки, ама нали щото Китай били го открили, няма да го ползваме ние и ще ги плюем. *smile*

RoSKo0o0
13.09.2016 20:58

1:2, защото съм пророк и виждам всичко в бъдещето. Съжалявам за спойла *lol* 0-1, 1-1, 1-2