Достанич се оправда с многото отсъстващи

00:18
Достанич се оправда с многото отсъстващи
Ратко Достанич заяви, че една от основните причини за загубата на Левски от Дебрецен в днешния мач, са многото отсъстващи важни футболисти за "сините".

Както е известно, заради контузии и наказания за шампионите не можаха да играят Живко Миланов, Юсуф Рабех и Владимир Гаджев.

"Няма да се откажем. Ще направя всичко възможно да подготвя отбора за реванша. Имахме своите шансове, след като изравнихме, но за жалост получихме втори гол. Балансът в играта ни беше нарушен от многото контузени и наказани играчи", коментира Достанич.

"Смених системата на 4-4-2, защото исках да търсим втори гол, а не да изчакваме. Веско Минев се справи добре, знам, че го поставих в непривична позиция. Спрете да вините Жоро Христов, най-лесно е да се критикува някой. Георги е добър футболист и винаги дава всичко от себе си за Левски", допълни сърбинът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pafata
20.08.2009 13:11

Докато пускаш Йовов и Вагнер ще се оправдаваш - нещастник!

bradata63
20.08.2009 00:44

Някой гледа ли Селтик Арсенал?Колко пара е вложена там?Е и да не би да имаше повече футбол там?Отворете си малко очите и се радвайте на играта а не омразата да ви обзема от всякъде!

Pennage
20.08.2009 00:32

Както и специалист-коментаторът на Про и Ринг бг Касабов каза , че има доста рокади в състава и то се и видя ...... половината вина е на треньора другата половина на играчите , които за пореден път показаха ,че с играта си не показват футбол за Европейски клубен турнир ,а за Шампионска лига ........ *stop* *thinking*

tymypa
20.08.2009 00:17

така и не разбраха че йовов не може да играе .... 5 години затвор за него и лишаване от футболните му права !!!