Йорданеску бесен, крещи на играчите си

13:38
Йорданеску бесен, крещи на играчите си
Наглед спокойният и умерен Едуард Иорданеску е бил доведен до нервна криза от загубата и най-вече от слабата игра на ЦСКА-София в Разград.
 
След последния съдийски сигнал на мача с Дунав младият румънец затвори футболистите си в съблекалнята за гости и им крещя непрекъснато в продължение на няколко минути, чу "Меридиан Мач". Крясъците на Иорданеску огласяха утихналия стадион "Лудогорец Арена" и смутиха и служителите на клуба, които кротко чакаха заминаването на двата отбора. 
 
Според запознати, Еди Иорданеску напълно е загубил самоконтрол и едва е бил удържан от помощниците си. Румънецът е побеснял на играчите, че с бездушната си игра ще му съсипят репутацията, което ще се отрази много зле на стартиращата му кариера. Още след пристигането си в България Йорданеску-младши призна, че е поискал съвет от легендарния си баща Ангел дали да приеме офертата на ЦСКА-София. Генерала му е казал, че предложението крие възможности и рискове, но синът му трябва да е наясно, че провал в България ще е сериозен удар по амбициите му. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
13.09.2016 20:58

Преди време споменах че този клетник няма да изкара и шест месеца и Уинър ми изтриха коментара!!!???

kristianoooo
13.09.2016 17:55

Никога не съм Бил фен на Ицо Янев... Но този е пълен смешник.... Очевадно е че си няма никаква представа от тази професия!!*er!m**erm**erm*