Нов шамар за Левски в Европа, Дебрецен разсмя \"сините\" насред София

23:38
Нов шамар за Левски в Европа, Дебрецен разсмя \"сините\" насред София
Левски загуби с 1:2 от Дебрецен в първи мач от плейофния предварителен кръг на Шампионската лига. "Сините" показаха доста слаба игра и бяха тотално надиграни от унгарските си противници.

За жалост на "сините" фенове, Дебрецен стоя значително по-добре на терена през цялата среща и създаде много повече положения за гол от българския шампион. През първите 45 минути гостите бяха много по-активния отбор и логично стигнаха до гол. След равностойни първи десет минути, десният бек на Дебрецен Лазло Боднар със страховит шут откри резултата. След това попадение играчите на Дебрецен създадоха още няколко чисти възможности за гол, но за радост на "сините" Колибали, Леандро, Цвиткович и Рудолф нямаха късмет, и ударите им не попаднаха в целта. Десният халф на унгарците, дори удари и напречната греда в средата на полувремето. Шампионите също имаха своите възможности за гол, като първо Седрик Бардон чудесно изведе Зе Соареш, но бразилецът не успя да засече топката във вратата на Полекшич. Само след две минути Йовов нахлу по левия фланг и пусна хубав пас хоризонтално на голлинията, но и Георги Христов, и Дарко  Тасевски чакаха топката на границата на малкия пеналт.

След почивката се усети импулс в играта на Левски и след една хубава атака по десния фланг, топката достигна до Седрик Бардон, който с точен удар от границата на пеналта изравни резултата в 51-а минута. "Сините" пробваха натиск в търсене на втори гол, но и унгарците отново показаха, че желаят победа още в този мач. Колибали, Рудолф и Цвиткович продължаваха да са константна опасност за вратата на Левски и пред Георги Петков вреше и кипеше.

Ратко Достанич се опита да събуди своя тим, като заигра със схема 4-4-2, заменяйки Тасевски с Дениран Ортега. Това обаче, само повече оголи шампионите, които в 76-а минута допуснаха втори гол. Резервата Домби нахлу по десния фланг и подаде по земя към Цвиткович, който матира Петков.

До края "сините" не можаха да се съвземат от новия шок и така загубиха първия сблъсък от дуела с унгарския шампион.

Левски - Дебрецен - 1:2

0:1 - Боднар 11- мин
1:1 - Бардон 51- мин
1:2 - Цвиткович 76- мин

Левски: Петков, Вагнер, Минев, Генев, Топузаков, Сърмов, Бардон, Тасевски (Ортега \'60), Зе Соарес, Йовов (Жоазиньо \'71), Христов (Кръстовчев \'86).

Дебрецен:
Полекшич,Леандро, Боднар, Рудолф, Месарош, Мате (Комлоши \'17), Киш, Варга, Кулибали, Сакали (Домби \'55), Цвиткович (Рамос \'80)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
22.08.2009 20:08

Браво говеда *lol* Сега си поръчайте по 2 порции дебърцини *joking*

pafata
21.08.2009 14:11

MeToDueB, прегледай се, не съм виждал друг човек да си противоречи толкова много в едно мнение. Шизофренията е болест. На европейците им е през оная работа, че Левски е паднал от Дебрецен, така че може да си замълчиш, защото ставаш банален.
Все пак има още 1 мач. Надеждата колкото и да е малка, умира последна.

formal
21.08.2009 09:53

тея левски дано нищо да не направят че ме изданиха с много пари мама им жалка да еба ..

ivoOo
21.08.2009 09:32

и моля моля незнам на кого на стадиона му изгоря тревата айде

IvSsY
20.08.2009 23:43

аахаххаха *lol* така им се пада... *joking*

LiVeRp0oL_FC
20.08.2009 23:08

Шампионската лига ни се изплъзва.. *sad*
Толкова исках да видя нашите Левски София във груповата фаза на ШЛ...

RangerSS
20.08.2009 22:54

Супер простите голове за Дебрецен - яд ме е че загубихме от толкова тъп отбор.Между другото Тва в тоя сайт селянията ли преобладава,защото освен инфантилни изказвания рядко има нещо нормално.Ако ЦСКА бяха загубили от тея бастуни щеше да ми е гадно - нямаше да се радвам.Супер се представиха двата бг отбора тая вечер,радвам се за тях,само трябва да удържат резулата на реваншите.Ако Левски се стегнат и алкохолика Рабех се надъха да направи мача на живота си на "Ференц Пушкаш",нищо чудно да бием унгарските капути,както се надявам Динамо да получат брутално анално проникване на реванша, а БАТЕтата да квичат след като ловчанлии ги потрошат.Дано !

MeToDueB
20.08.2009 22:34

Яко си тъп .. и всички вие, които ме обиждате. АЗ НЕ СЕ РАДВАМ, че Левски губи от всеки .. и срами държавата, аз страдам и ме е яд .. ЯКО СТЕ ЗЛЕ .. ЯКО .. мангали такива .. за това не ви дреме от тия загуби и пак сте върли .. и пак сте нахални и нагли. ОК .. Бъдете си .. аз не злоратствам повтарям пак .. мен ме е яд .. ама вие сте тъпаци и не го разбирате .. не разбирате от нищо .. Кога съм обидил някой от вас, макари че сте глупави .. не ви храня, не ви обиждам .. отбора е срам за България, но не ви наричам "говеда" "евроидиоти" и какво ли още не .. аз говоря реални неща, без да обиждам .. без да злоратствам .. не ми е кеф, че Левски пада .. разберете го ИДИОТИ .. на вас щеше да ви е кеф, ако ЦСКА днес беше загубил .. комплексари такива .. нали ?

lassitar2
20.08.2009 22:24

MeToDueB .... Ето го бе,ето го тъпото грухтящо комплексарче.Той горкия все го е срам,все му е смазано самочувстивто и все е накърнено достойнството му.Ами айде дано вашето отборче да направи така че и сегашното поколение да се радва за Бг,така както едно време.Щото със стари ларви не се живее.Миналата година се извинявахте с лиценза,тази година че са ви млади футболистчета,догодина сигурно пожълтялата трева на стадиона ще ви е виновна че не сте шампиони.Отбора на Динамо направо не му се играеше за победа,ама вие неможахте и да се възползавате.Марш в кочината мухльо
*joking*

ivoOo
20.08.2009 22:12

е за е туй са ни завладяли шибаните резаци преди време щот сме прости , плюем се един друг и гледаме да сме по добре от другия и не сме единни.ГНУС МЕ Е ВЕЧЕ ОТ ТАКИВА УТАЙКИ *sick* Е за тва напускат българия защото народа е прост ако преди време се бяхме обединили нямаще 5 дълги века да сме под робство но простия си е прост . А относно левски колкото и да съм левскар признавам играхме слаб мач но все пак има надежда.Отбор без подкрепа не е отбор *stop*

MeToDueB
20.08.2009 22:07

поредна домакинска загуба в България на Левски .. срамът е пълен .. страхотна тактика от страна на Дебрецен. Колибали е прекрасен нападател .. направо правеше смешна защитата на Левски, а тактиката с ударите от всякъде наистина донесе успех на Дебрецен. Яд ме е .. че за пореден път Левски накърнява националното ми самочувствие .. но вече свикнах от тяхна страна .. да се получава така .. от друга страна се радвам, че Левски няма да влезне в ШЛ и няма да бъде смазван ... и да направи нов "антирекорд", защото ще споменават .. че това е Bulgarian team .. и щеше да има срам .. срам и само срам.

MB_KrisS
20.08.2009 21:43

Изключително слаб и безидеен двубой за Левски. От целия отбор мога да отлича единствено Йовов и Вагнер, донякъде Бардон и доброто включване на Жоазиньо, останалите бяха пълна дупка. Дори учудващо Тасевски и Петков направиха адски слаб мач. На целия отбор им бяха омекнали коленете от напрежение. Единствено Йовов се нагърбваше и се опитваше да направи нещо смислено. Имаше ситуации в които при изпълнение на аут той отиваше до наказателното, за да тръгне да изнася топката, докато остналите седяха с гръб и си правеха пас. Отново безидеен Георги Христов. Очевидно е, че в тази формация с 2 крила и 1 нападател, той изобщо не се чувства в свои води. Надеждата умира последна, но шансовете ни са по-малки от 10%. Все пак искам да отбележа, че Дебрецен са доста по-класен тим от БАТЕ и не бих казал, че е голяма трагедия ако ни елиминират.

kazak
20.08.2009 21:39

*smile* хей брадат аз говорех за мустакат,а не за тебе *stop* *thumb_up*

bradata63
20.08.2009 21:13

Що си огорчен бе при-я тел да не би Левски да игра слабо този мач ?Щом се огорчаваш като гледаш Левски кажи кой те кефи Миньор,които игра финал по ръгби приди няколко дена и контузиха половината отбор?Защо не се огорчи тогава Бъпгарино ами снощи? Много си смешен г-н Българино!

kazak
20.08.2009 21:04

*thinking* Мустакатия адвокат е виновен за всичко!Как не ви е ясно на всички *stop* *wonder*

PRI_A_TEL
20.08.2009 20:52

Приканвам ви когато говорим за български клубове на европеиско ниво, да се разграничавате от това дали сте фенове или не, а да бъдете реалисти. Вчера отборът на Дебрецен игра дефанзивно, но контролираше играта и психологията на мача, поради множеството грешки, които футболистите на Левски правеха, почти всяко отиграване беше с доза грешка, или не поема топката както трябва и проваля атака, или има лошо движение към топката или все се влачи по терена. Мисля че това че феновете на Левски са прекалено добронамерено настроени към своите футболисти, ще продължи да дава резултат, те ще продължат да вкарват главно след дискотека, а на терена ще играят само срещу български смешни клубчета.

PRI_A_TEL
20.08.2009 20:47

Значи аз не съм фен на Левски, но съм българин все пак и съм огорчен. Футболистите на Левски не можеха да си спрат топката, след всеки пас се тичаше 5 метра, защото топката му се удря в краката и докато тича, ситуацията в нападение се променя, няма бързина, няма изненада, няма техника има само брак. В защита Левски бяха просто скръб, централната халфова линия не се връщаше да помага, нападателите чакаха на "гьоме". Аз не знам кои отбор гледах вчера, този на Левски или на събрани "леваци" не знаещи що е това футбол. Ако Левски нямаше добър вратар, резултата щеше да е поне 5-1, но не можеш да играеш само с това.

ivanov1982
20.08.2009 20:28

Момчета Левски не носи името на националния ни герой, името иде от "ляв"; "леваци", демек че всички в отбора нямат представа кой крак им е по добрия. и особено Йовов *lol*

Yang_G
20.08.2009 19:07

Е, fishky ! Ти си пълен смешник беееее ! БАТЕ Борисов са толкова смешен и жалък отбор, че няма накъде повече. Левски ги прослави, защото са много "добри". Не че БАТЕ са силни и са направили 3 хикса, а просто те играят сърцато не като българските смешници, които мислят само за пари и чалготеки ! Така че не говорете глупости и не защитавайте тея мизерници, които НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА НОСЯТ ТОВА ИМЕ !

fishky
20.08.2009 18:50

Не мога да разбера защо още смятате Дебрецен за некачествен отбор. Сигурен съм, че ще объркат сметките на някой гранд ако играят по същия начин в групите. Както говорихте, че Бате били некадърници но взеха 3т. в групите и то две престижни ремита Ювентус и едно със Зенит. А с левски ще стане това което стана с цска преди няколко години - празен стадион освирквания и след няколко месеца пак всичко по старому и ако станат шампиони, пак ще са в "Шампионската лига" още преди да са изтеглили жребият за 1ия предварителен кръг. И спрете да се обиждате като селяндури и в други първенства се мразят, но има някакъв респект към другите фенове (справка Лацио и Рома (когато полицаи прегазиха фен на Рома мисля) и отново Лацио като застреляха техен фен)

Monty
20.08.2009 17:39

Абсолютен крах, бедствена игра. Разочарован съм до болка - че сме слаб - като всеки български отбор - е ясно, ама чак толкова бедствени - не вярвах! Истината е, че трябваше да загубим с повече! Защото итбор няма, за пейка изобщо не говорим. Къде са всички пари, които спечелихме през годините? Къде са стойностните попълнения? Къде са прекалено многото класни централни защитници, че да трябва да ги продаваме? И още много въпроси, чийто отговор не намирам. Никаква Шамп.лига, никаква Лига Европа - срещу Миньор, Ботев или Локо (Мз) ще бием...

boro68
20.08.2009 17:28

Абе, хора,вие на коя планета живеете?Не виждате ли какво става с футбола в България?Докато израелци,беларусци, азери,унгарци и др.наливат пари във футбола,при нас всичко върви назад.Вижте какво става с младежките ни национални отбори.Момчетата , които имат някакви заложби стават добри футболисти само ако отидат да играят навън.За качеството на треньорите изобщо няма какво да коментираме- нямат елементарна тактическа грамотност. *sick*

IDIMDI
20.08.2009 17:26

Don Gonzo именно за това става въпрос.А що се касае за така наречените журналисти то те би трябвало да добавят пред името едно pfk, пък дано ББ и новото минестерство на спорта вземат някакво решение за имената на спортните клубове в България.

Yang_G
20.08.2009 17:14

Пълни мизерници ! Първо Супер известните Тампере ! После Дрийм тийма на БАТЕ Борисов ! И сега Мега уникалната селекция на Дебрецен ! *lol*

Don_Gonzo
20.08.2009 17:09

IDIMDI Проблемът тук пич е, че футболен клуб носи името на национален герой!!! Това го няма никъде по света и е крайно време да се премахне и в България. Не са ти виновни журналистите

IDIMDI
20.08.2009 16:45

Нов шамар за Левски в Европа!!! Господа редактори как ви звучи товa?Никой и никога не е бил шамари на Левски,докато той ги е раздавал много здраво на най-различни безхаберници.Със сигурност би го сторил и сега, ако можеше да прочете какви писания свързват с името му.

Manutd_CSKA
20.08.2009 16:17

Само празни приказки изприказвахте всички левскарчета-"Разгром...Тия са ни много под класата..." и т.н.Както ви казах точно на жребия-Ще го ядете немит на герена

ivanov1982
20.08.2009 15:29

Много се радвам за Ялов - винаги играе за другия отбор *lol*

miroslavms
20.08.2009 14:09

А И ОщЕ НЕщО ДА ВИ Е чЕСТИТА НОВАТА ЗВЕЗДА ОРТЕГА...САМО МУ ПОЖЕТЕ КАК СЕ УДРЯ ТОПКАТА С ГЛАВА..ОБЕСНЕТЕ МУ чЕ ТОВА Е ТОПКА НЕ КОКОСОВ ОРЕХ... *joking*

miroslavms
20.08.2009 14:06

ХА ХА СМЯХ ГОЛЯМ СА ТЕЯ ГОВЕДА...БАТЕ,ЖИЛИНА, ТАМПЕРЕ,ОЛИМПИЯ,ДЕБРЕЦЕН...ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ??????ДА ВИ ИМАМ ЕВРО ОТБОРА... ЕВРО МАНГАЛИ СТЕ....

pafata
20.08.2009 13:25

Да ги еба в нещастниците! Какво ли не направихме по трибуните, за да ги мотивираме, а тея се насраха пред унгарците. От Барселона насам не съм виждал отбор така да ни надиграва на Герена... Честита ни Лига Европа!

rado_kz91
20.08.2009 13:14

Поредното корабокрушение в евротурнирите претърпя изднената гемия от стадион "Георги Аспарухов". Левскарите отново вяхме жалки, имам предвид тези на терена, хората по трибуните що годе бяха на прилично ниво. За съжаление такива са възмойностите на българския футбол в момента, а за нас остана за пореден път да кажем: "Какво да се прави толкова могат момчетата" и да пием една студена вода. Видя се че дори и след промените които направи г-н Платини български отбор трудно ще играе в фруповата фаза на Шампионска лига. Това от една страна е добре, защото в противен случай щях да имам още поне 6 повода да се срамувам, че съм фен на т. нар. Отбор на народа.

Svetlozar
20.08.2009 12:54

Видяхте ли се бе БОКЛУЦИ!!!Жалък отбор,които само знае да говори...И ЦСКА не е стока,но поне не си мислят,че вече са в групите и да летят из облаците!Неможе един отбор да разчита на двама човека както е в "лефски"(Гошо Петков и Бардон)За каква Европа ми говорите като тази година половината отбор си направиха дебютите в Европа...толкова сте заблудени,че няма на каде!!!Нищо де,живеите си вав вашия свят,където винаги сте първи и обирате всички купи!

Tony3akoB
20.08.2009 12:34

До кога ше му се дава шанс на Жоро Христов?Цел мач с 10 човека

ivanov1982
20.08.2009 12:19

Приятелю, ако се върнеш няколко мача назад ще видиш че петков е спасявал отбора в доста от мачовете. Петков за момента е сред най-класните вратари в България. недей писа наизуст. такива удари са рядкост но уви в този мач вляза и то във нашата врата. Моля ти се преди да обвиняваш вратаря погледни защитата на левски как спеше през целия мач, погледни и онзи ЯЛов яловия, който заслужава още един скункс от Господари на ефира.

IzDuHaN
20.08.2009 12:14

Петков е боклук хич ама хич го няма заради него падат кфо излиза 20 метър от вратата да му еба и вратаря ако беше Иванков щеше да победят 100% *evil*

ivanov1982
20.08.2009 11:50

Ама и някакви борсуци като започнат да се пънат че ЯЛОВ бил голям играч....кое му е голямото- че успява да отбележи на отборче като миньор ли, или че прави пропуск,който и в махалата не правим дори и на по малки врати от тази ПОРТА, и каква е тази безмислена постройка на тренера, абе народе овч, лакомията на БАтков ви докара дотук, как потриваше самодоволно ръчички на жребия. Лакомо дупе кръв се.е. *evil*

goalkeaper
20.08.2009 11:46

кой квото и да говори вчера си бяхме трагедия не може да имаме големи претенции и да ни бият някви унгарци. Гледах мача и си мислех,че сме гостите а не домакините с показаното в играта на собствения ни терен Дебренец тотално ни размазаха правеха каквото си поискат в наказателното им поле без да има кой да им попречи с такава игра шампионска лига ще гледаме през крив макарон надявам се 2 рия мач ЛЕВСКИ да излезнат и да покажат какво могат а не да се подпират пак цял мач и да не знаят каде се намират и за какво играят

todor_a_ivanov
20.08.2009 11:31

нормално гледай за 2 мин Йовов и Зе соарес испуснаха почти 100% ситуации а за това че искаха да влезат с топката във вратата няма да коментирам

alexanderr_85
20.08.2009 11:28

ЛЕВСНИ БЕШЕ СЛАБ......ама ше ви ВИДИМ и ВАС довечера....не вярвам да е по различно.....и вие същата помия.... !!!! *joking* *sick* *devil*

Spairo
20.08.2009 11:28

Доста жалко, но все пак има 2-ри мач дано да се промени нещо в играта ни за тези няколкото дена, които остават, а иначе не е задължително да бием с 2 гола разлика може и с 1 стига да вкараме поне 3 гола, а Дебрецен да вкарат с по-малко

ivanov1982
20.08.2009 11:22

Та кой каза че типспъра не е българин? Деца, имате много още да учите какво е това фен на един отбор, пристрастие към отбор и това че в такива срещи когато се залага единствено трябва да се интересувате от възможностите на отбора и моментното състояние. Мога цял ден да ви изнасям лекции, но реалността е тази - българските отбори се приравняват вече към по слаби отборчета, които преди време са си тръгвали от българия с по 4-5 гола във вратата. Скъпи Левскарчета, проблемът на Левски е един и докато той не бъде изкоренен няма да видите шампионска лига дълго време. Мустака Батков е в основата на грандиозните провали през последните незнам вече колко години. другото което не ми е ясно как играч като Христо ЯЛОВ (визирам Йовов) завършва ялово всяка по смислена атака на Левски. Лош късмет ще каже някой, но спомнете си срещата и срещо Киево преди време - ЯЛОВ прецака една от възможностите на празна врата. е питам аз докога с тоя лош късмет.....
следва продължение във вторник.

Fi4o_CskA
20.08.2009 11:01

говеда най жалкото е че псувахте типстъра че не ви беше дал вас за фаворит а беше сложил Х. Е сега видяхте ли какъв фаворит сте, клошари жалки. Типстъра ви е виновен на вас, скапани келеши. *sick*

denw
20.08.2009 11:00

vratarchety ГОВЕДЦЕ АМА ЦСКА Е НАЙ-УСПЕЛИЯ БГ ТИМ ВЕ НАЙ-МНОГО ТИТЛИ НАЙ-ТИТОЛУВАНИЯ И КОГА ТОЙ Е ИГРАЛ ВЪВ КЕШ(СЕГАШНАТА ШЛ) ЛЕВСКИ МИ ПРАЕШЕ СВИРКИ АЙ И ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ ЦСКАРИ И ФЕНОВЕ НА ДЕБРЕЦЕН И НА ВСИЧКИ НАЙ-ВЕЧЕ ПРОТИВ ''ЛЕВСКИ''

lubo_309
20.08.2009 10:55

Cristian0, много си прав братле, че това няма да е достатъчно, защото най-силния играч от снощи няма да го има, а именно публиката!!! А иначе, че Рабех и Миланов ще се върнат зависи и от тях, дано да няма нови контузени все пак.

Cristian0
20.08.2009 10:48

lubo_309 На реванша ще играят Рабех и Живко Миланов така че надявам се няма да имаме такива проблеми в защита,но това няма да е достатъчно не забравяй, че трябва да бием и с 2 гола разлика!!

Cristian0
20.08.2009 10:45

А кой е тоя Христо Христов автора на статията може ли да ме светне *wonder*

orlio_wins
20.08.2009 10:18

Най-сетне чета стойностни коментари,като последните!

lubo_309
20.08.2009 10:16

Няма лошо да паднеш от отбор, който те е надиграл тотално, без значение от името. Хубавото е, че паднахме само с един гол разлика. Надявам се за реванша да се опряват проблемите в защита, защото се видя, че от там дойдоха проблемите снощи и с повече късмет в атака и може и да се получи, особено ако ни подценят Дебрецен.

mengeme
20.08.2009 10:08

С вчерашния мач Левски направи решителна крачка към класиране за лига Европа. За мен лично Ратко Достанич излезе още с гол пасив от съблекалните, защото е недопустимо в турнир от лига Европа да излезеш със схема 4-4-1-1, доста дефанзивна схема за домакински мач. Второто, което е това е домакински мач, вместо ние да направим преса в първите 15 минути, унгарците да ни пресират, имах чувството, че в унгария сме направили 1:1 и тук Достанич излизаше за 0:0, но уви плановете му не се сбъднаха. Левски не бива да се оплакват от контузените и наказани играчи, защото щом искат да влизат в мястото с големите пари, трябва поне да имат по един играч заместник на всеки пост. Видяхме и унгарците имаха проблеми в центъра на отбраната и трябваше да правят принудителна смяна още в началато на първото полувреме, но резервата направи много добър мач. Така сега шансовете на Левски са минимални и колкото и заклет левскар да съм смятам, че отбелязването на два гола в Будапеща е равнозначно на "Мисията невъзможна", но дано момчетата на Достанич ме упровергаят!

MRASNIKA_R
20.08.2009 10:08

Жалко за родните таланти,които таркат пейките и са така пренебрегвани заради невероятните звезди бразилците в синия отбор,Дарко отличния Ортега,големи звезди няма що с Пирин и Берое са много силни... нищо лично кам тези отбори просто ги давам като пример,а в Европа се молят да се паднат с беларуси ,литовци и незнам си к'ви ,и пак не става работа..за к'во им плащат луди кинти на тези чужденци,по добре да играят Огнянов,Балтанов и др.като тях ,поне да се обиграват момчетата,виждаме че с нищо не са по слаби от чужденците в Левски,пълен срам една атака немога да организарат,така с бразилци от 4 дивизия..пълен срам сме

timati
20.08.2009 10:04

ми нз какъв е смисъла да го чакат.Резултата може и да е по-зле,но във всички случаи няма да направят нищо ЦСКА само могат да се надяват да се стигне до 2 гола максимум.

Fowlly
20.08.2009 10:02

Абе вие фенове ли сте на Левски или какво до преди два дена им се радвахте сега при една загуба и веднага плюете отбора.Ами наистина фенове като вас незаслужават да имат отбор в ШЛ...вярно е че играхме мн зле но това неозначава че трябва да обиждаш играчите, който разбира е видял какво стана. Жалко за вас наистина...

DELI77
20.08.2009 10:01

след две минути Йовов нахлу по левия фланг и пусна хубав пас хоризонтално на голлинията, но и Христо Христов, и Дарко Тасевски чакаха топката на границата на малкия пеналт...." ех, Йовов, Йовов, и подаваше и чакаше ама...
а за червените фенове - изчакайте мача довечера и тогава пишете *devil*

likata
20.08.2009 09:58

Това е Левски фаворити на хартия, но на дела пълни смешници.
Батков да земи да смени името на отбора.
Името ЛЕВСКИ не трябва да петним.

timati
20.08.2009 09:46

orlio_wins *lol* моля ти се не ме разсмивай.....били са се падали само с посредствени отбори и не можели да развият потенциала си моля ти се Левски никога не са били отбор за ШЛ *stop*

simi91
20.08.2009 09:35

а герорги христов.. много по-зле е тоя нещастник от ортега.. при пробива на Йовов от ляво в края на първото полувреме.. къде беше "централния" ни нападател.. чкаше евентуално някой да събори Йовов.. много по-голям нещастник е Христов!! а Йовов горкио.. за него просто думи нямам.. време е да си отиде от този отбор.. не става братко.. всички други в отбора ми харесаха как играят... и друго..! Достанич ще провали Левски този сезон, ако не той Батков със сигурност!!!!

torres_228
20.08.2009 09:24

Логичното е това да се случи. Незнам кой ще им бележи головете ,даже кой ще им организира играта.. Но да не прибързваме. И ние вчера говорихме много ,но виж какво стана. Обаче те пак си отварят устите и то ШИРОКО.. Явно снощи са се напили и не са разбрали ,че те на другия ден имат мач и може да паднат от по-некласния ,за тях ,Динамо Москва !!! *sick*

Xelikopterr
20.08.2009 09:22

Ортега е безумно слаб нападател! Направо ме извади от релси снощи! Все едно, че топката играеше с него, а не той с нея! Връщай се в Славия, инвалид!!! *sick*

Vratarchety
20.08.2009 09:18

torres_228 всеки трезво мислещ фен на ЦСКа ще забележи че довечера Цска няма да имат идея как да вкарат ! Цялата им игра я правят Иван Стоянов , Маркиньос и Тимонов ! Първите 2-ма няма да ги има ! Като прибавиш факта ,че Динамо играят по-силно като гост !

torres_228
20.08.2009 09:15

Пхахахаа.. Още ли спорите бе и се кефите на неуспехите на българския шампион.. Вие не разбрахте ли ,че ПАК СМЕ ПО-ДОБРЕ ОТ ВАС ,дори и да отпаднем. Все пак ,имаме още един мач-реванш. Ако там не бием ,отиваме в Лига Европа и играем най-малко 6 мача.. Ами вие ,вие ако лапнете к*ра довечера ,къде ще играете ? А да, в шампионата с големите ни отбори.. Евала ! Ама пак не го разбирате т'ва и не осъзнавате изобщо защо се подигравате толкова много. То ,че не играхме не играхме. Дебрецен показаха как се играе на чужд терен... Ама вие се насрахте да се кефите и подигравате.. Това говори колко сте фенове на отбора си. Ще ви видим днес и вас. Запомнете ,че според вас, ДИНАМО изобщо не са класен отбор ,а вие сте по-класни. Така казахте. Т.е. да чакаме сигурна победа с 2-0 ли? Аз така го разбирам. Еми ,окей. Ще видим...

Vratarchety
20.08.2009 09:04

За Свинските боклуци дето ни викат анонимници и идиоти ще им кажа само едно нали знаете че пак ще ви го турим на гранда и ще ви изнасилим и може 250 години да не влезем , а вие 250 години няма да сте шампиони ! Сбогом !

leomesi
20.08.2009 08:47

Не Левски искара късмет с Дебрецен , а Дебрецен искара късмет с Левски.

Iliqn_gb
20.08.2009 08:46

Видясе че Левски е слабичак.Видя се като играе с малко по силен съперник които знае да играе грамотен футбол и Левски издиша.Ако несе вземат добри играчи и в Лига Европа ще гледаме как и там щени бият.Ама тея играчи трябваше да се вземат по рано зада могат да се срабодят с отбора.Абе кво да кажа Слабички сме и тва е .Имам някви надежди за Литех да покажат добър футбол защото не е важно само да се рита топката и хора да тичат след нея както направи Левски.Трябва да се играе красив футбол които Левски неможе да покаже.Аз просто като гледах играта на Дебрецен се кефях просто играха много добре с много добри пасове в които имаше замисал а не само центрирания като Левски

Ice1
20.08.2009 08:45

Аре шляяяп, куците коне си защитиха името....днеска е ред и на ЦСКА да ни разсмее и идилията ще е пълна.

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С БГ ФУТБОЛ *lol*

orlio_wins
20.08.2009 08:21

Пролича си защо Дебрецен са стигнали до тук.Това е,защото все се падаме с посредствени отбори и не могат явно футболистите да разгърнат целия си потенциал.Вижда се за къде сме,и просто нищо няма да загубим във втория мач освен да атакуваме.Днеска друг български отбор да се надяваме да отсрами вчерашният.Успех :]}~

ballantavv
20.08.2009 07:48

Стадо Овце с главен падарин Гошето Петков на зелената морава се разходиха снощи и станаха за срам на цяла българия.Ако не беше дъртия вече падарин щеше да видим 1:8 за дебрецен ама нали си е дъртичак и немогат да го продадат за 20 лева някаде играе човека и се срами с сините говеда.
Резултата на Уефски снощи бе по разгромен но Чобанина на Стадото Батков се обадил да не им вкарват повече голове та да могат да си легнат по спокойно.
Идва и реванша овци е там ще ви издоят като хората та да мирясате и се приберете в кошарката вече че идва време за стригане.....

Samoletski
20.08.2009 07:08

Кво намесвате Бербатов, да не би той да ви е винове, че ви бият всякакви знайни и незнайни "грандове". И не бързайте да отписвате ЦСКА и Литекс, все пак не те са евроидиотите на Европа.

paco_kl
20.08.2009 06:57

горделива работа.трябва да има и респект,а не като изтеглиха дебрецен и борат с такава усмивка под добре поддържания си вълнат мустак!направо ни скриха топката,днеска ще е същото с цска и литекс.нищо не става от нас нито на клубно,нито на национално ниво!а тоя под мен за какво решаване говори,унгарците трябваше да ни опукат поне с 5 гола,ама там ще са толкова.и после другата мъка-лига европа.и там ще се яде бахура

BoBi_Levskara
20.08.2009 04:15

Да паднахме.Да бяхме надиграни,. но все още не сме отпаднали.Има още 1 мач в Унгария.А дори и да отпаднем ние поне сме сигурни учасстници в някой от евротурнити.Така, че САМО ЛЕВСКИ и БРАТЯ ЛЕВСКАРИ НЕ ГУБЕТЕ НАДЕЖДА.НИЩО НЕ Е РЕШЕНО ДО ПОСЛЕДНИЯ СЪДИЙСКИ СИГНАЛ В УНАРИЯ.

Tribalerko
20.08.2009 04:01

как няма да ги направят за смях та те са си смешници

mutata
20.08.2009 03:28

Имам чувството че Черноморец ще са изненадата този сезон... Мн. симпатичен отбор, добър тренйор, супер база, добро финансиране... Аз поне съм от Бургаско и След Левски най- много си уважавам Черноморец *smile* Успех на Левски в Лига Европа и на Черноморец в Бг.. Но все пак- Левски шампион!!

Vratarchety
20.08.2009 03:24

levski_73 е абсолютно прав . Бих добавил само че бг футбола е в огромен застой Левски взимат стари футболисти и сменят треньори , ЦСка всяка година нов отбор ! Така не се прави - даже веднъж го показа Мъри Стоилов упражнението как се създава отбор! Той щеше да го доразвие като го направи още по-добър но Батков му сви крилата ! Трябва да се създава отбор поне 2,3 години ,за да се постигнат някакви цели - вижте какво направи САФ когато Челси започнаха с титлите - той си изгради отбор и взе 3 титли и 1 ШЛ , Рафа Бенитес и той по същия начин за няколко години 2 ШЛ ,но според мен той не става за тренер да атакува Висшата - причината е ,че изследва и използва грешките на повечето отбори вместо да гледа своят отбор - а според мен няма смисъл да гледаш грешките на Хъл , Стоук и още няколко отбора!Арсенал и те са по същият модел ! Според мен трябва да започне да се изгражда отбор по тоя модел , но никой собственик не иска 2,3 години само да влага пари без да получи нещо насреща! Струва ми се ,че Пенев старши пробва ,но собствениците видяха ,че трябва да чакат 2 години поне докато стане нещо и се отказаха ! Еми така ще е ! Краси Бълъков е на ход с пробването

mutata
20.08.2009 03:18

Ама квото и да приказваме Унгарците са бивша Световна футболна сила... техните отбори са много по титуловани от нашите и са много по -велики от нашите... А като ги гледам те отново набират сила и започват да играят все по- добре: и на национално и клубно ниво...

Vratarchety
20.08.2009 03:13

mutata не ме разбра правилно имах предвид тия турци който милеят за техния национален отбор че им дреме че Барби се лигави в нашия

mutata
20.08.2009 03:13

Барбито е лигльо за мене, който след 2-3 добри мача за МАНЮ, сега е само резерва.. А за Националния отбор пък да не говорим... Само се разхожда по терена и няма никаква полза от него..

mutata
20.08.2009 03:10

Vratarchety за кво намесваш турците сега бе човек... аз съм турчин, ама ги мразя в червата чорбетата *smile*

Vratarchety
20.08.2009 03:09

А Барби той е най-голямата путка в целия бг футбол ! Нека да му е фен те турците ги интересува играта на Барби в Юнайтед не в националния !

Vratarchety
20.08.2009 03:05

Аз често ходя в Сливен на мачове . Левски-73 направи ли ти впечатление каква част от публиката на ЦСКА са дебелаци по 250 кг и цигани?!? ако въобще ходи на мача с Берое ! Аз давам около 80% от публиката ако не и повече

BlueAvalanche
20.08.2009 03:04

Стига вече с тея победи на цска отпреди 40 години писна ми само това да се повтаря. Левски е отстранявал носителя на купата на Германия Щутгарт за КНК ,а на следващата година ги отстраняваме и като шампиони в КЕШ !Отстранявали сме Глазгоу Рейнджърс ,Аякс,Боавища ,Олимпиакос, Дуисбург ,Динамо Букурещ и т.н.Да не изброявам кои сме били и с кои евро грандове сме завършвали наравно.Единственият отбор вкарал 5 парцала на Барселона (тогава за каталунците играят Неескенс и Йохан Кройф).Що се отнася до първенството на България провери само от коя година се провежда!

berbo_cskarq
20.08.2009 03:01

вие несе притеснявайте кой 6те ни прави играта.утре след като ги бием 6те говорим

Vratarchety
20.08.2009 02:58

Кой ще ви направи играта срещу Динамо ?!! Само Тимонов може да направи нещо - И.Стоянов и Маркиньос като ги няма

berbo_cskarq
20.08.2009 02:57

като сте калпав отбор и със некадърен собственик 6те си гледате отбор4ето и няма мн да лаете нагоре надоло.6тото след края на ма4а на таблото показва FT LEFSKI 1-2 DEBRECEN.za това говоря аз.преди ма4а вси4ки дебрецен са слаби 6те ги онесем.който и да дойде ви ма4ка и се прибира доволен

mutata
20.08.2009 02:57

ReD__or__DeaD тва е въпроса че те ще ви опукат *joking*

ReD__or__DeaD
20.08.2009 02:55

Утре като опукаме динамо седни да си довършим гледай да не се изпокриеш като мищка след мача!

mutata
20.08.2009 02:54

Така е сега че ние тука сме на ниво средно европейско, а може би и малко под това..Бг отборите като цяло не сме никаква сила... от Саседските ни първенства само Макетата са по зле, а Сърбите са на нащо ниво...

Vratarchety
20.08.2009 02:50

Официална новина за феновете на ЦСКА ! Съобщиха ми че Локо София ви дарявали техния стадион да играете понеше много смърди във вашата кочинка и Уефа неискат да се играе ! Пак и Локо Сф са добри хора искат да предпазят да не са вмирише и националният *joking*

berbo_cskarq
20.08.2009 02:50

като сте по силни от нас 6то не зехте поне то4ка в шл кажете де силния лефски.силни само центари да бият

ReD__or__DeaD
20.08.2009 02:50

Вие кога отстраните Баер леверкузен тогава ми говори!

mutata
20.08.2009 02:49

ReD__or__DeaD- Берое *joking* провери статистиката и ще се увериш...

ReD__or__DeaD
20.08.2009 02:47

Как давам оценките ли? Вече 1 час ти чета простотиите за кгб и нз си още кой!

berbo_cskarq
20.08.2009 02:46

победата си е победа.ами и за ке6 пак ги остранихме тука какво оправдание 6те измисли6 4е терена бил ло6 или какво

ReD__or__DeaD
20.08.2009 02:46

mutata - а я кажи кой е единствиният отбор с + голова разлека в Европа!

mutata
20.08.2009 02:45

levski_73 е прав... при положение че винаги са им давали за тях най доброто, какво си мислите че е било... Отбора на БКП и на управляващите

berbo_cskarq
20.08.2009 02:45

то се видя на вас как ви го туриха стабилно 1:17 яко ви ебаха с по 5-0 с по 3-0.мани резила ама и авто зеха си вкарват.то такае като неможете в другата остава собствената

mutata
20.08.2009 02:43

Но пък Левски е единствения отбор в Бг, който има положителна статистика срещу всички отбори от А Група... Включително и ЦСКА

ReD__or__DeaD
20.08.2009 02:43

levski_73 ти си некакъв уникален човек, дали си човек незнам ама си глупав за 5ма!

Vratarchety
20.08.2009 02:42

berbo_cskarq победата с 0:1 на Анфийлд беше победа защото Ливърпуул не се стараха да играят ! Те вече ви го бяха турили в бг и нямаше какво да се мъчат , а я този мач да беше примерно в групите на ШЛ - макар че никога няма да влезете но това е друг въпрос - ако беше в Групите щяха ви го турят че и с вазелинче като Жиняк

ReD__or__DeaD
20.08.2009 02:41

mutata тука си прав, но отборите, които могат да се похвалят с такова постижения се броят на пръстите на 1та ръка!

mutata
20.08.2009 02:39

ReD__or__DeaD сънувайте го и си мечтайте *joking*

berbo_cskarq
20.08.2009 02:39

извинения след извинения.ако в бг първенството сме били оредени защо в европа сме побеждавали тези грандове.може би бкп оправлявала света тогава.или пак победата на анфилд и отстраняването на лив има не6то общо с бкп *sick*

mutata
20.08.2009 02:38

Чорбе ЦСКА не е най титулования отбор в Европа бе... Глазгоу и Селтик имат повече титли от вас...

berbo_cskarq
20.08.2009 02:36

какво се е обаркал говори ми не6та които нее сигурен дали са така.и в кое му се състои обаркването може ми се е обаркал 4е е фен на подуене

mutata
20.08.2009 02:35

Ей Чорбе Човека просто се е объркал явно...

berbo_cskarq
20.08.2009 02:34

като неси запознат не говори не6та,които незнае6.цска е рекордиора с 9 поредни и рекордиор вав европа.няма друг клуп в европа с 30 титли за нас6ата история ако не вярва6 провери

Vratarchety
20.08.2009 02:32

ReD__or__DeaD вземи провери статистиката от директните мачове да видиш колко повече пъти сме ви го бутали в ушите ! Може да отпаднем от ШЛ , но аз знам ,че в 6-тия кръг ще ви го набутаме отново !!! И ще играем в така известният за цскарското отбкръжение "тайният турнир" ! Така ,че се радвай ! Миналата година много знаехте разбирахте ама си оголихте гъза и ви го вкарахме даже 2 пъти !

ReD__or__DeaD
20.08.2009 02:32

... иии саамоо славните армейци, играят футбол като европейциии ...

mutata
20.08.2009 02:30

Чорбетата не са били шампиони 11 пъти подред.. били са 9 пъти подред от 54 до 62 включително

berbo_cskarq
20.08.2009 02:29

и знайте утре победителя е цска.какво ми хвалете динамо динамо.утре като паднат какво 6те измислете пак

berbo_cskarq
20.08.2009 02:28

хахахаахах добре казано само 4е тоя юнак не каза 11 поредни титли или те май изоб6то не саществуват

mutata
20.08.2009 02:27

От тази поема просто ми трепна сърчицето *joking*
Но бих добавил и нещо друго- ЦСКА Погалете калъфката тази вечер и утре разтворете бузките в очакване на Динамо

profesorat_
20.08.2009 02:27

Е ми така това не ви е ПФК Миньор Перник *joking* а какво ви чака в Будапеща аз нема да гледам мача *sad* в България нема футбол! *sick*

mutata
20.08.2009 02:24

Нима има нещо по-затрогващо от теле, подкарано на заколение? Влагата в огромните черни очи, отчаяно поклащащата се тежка глава, сякаш кимаща в безсловесно съгласие с неотвратимата съдба. Масивното тяло, потръпващо под кадифената кожа, като че предчувстващо леденото докосване на касапския ханджар.Как кроткото преживно да има сили да се бори с нерадостния жребий? Та пътят му е бил един и същи от зората на времето - безмилостно разкъсвано от саблезъби тигри, безпаметно влачещо гигантски каменни блокове за строежа на Пирамидите, умъртвено и смляно в модерна и стерилна фабрика.

ReD__or__DeaD
20.08.2009 02:22

Явно ти знаеш по-добре нашата история отколкото вашата! В това нема нищо лошо *smile*

levski_73
20.08.2009 02:21

Левски е единственият български отбор, който влиза в обявената днес световна клубна ранглиста на Международната федерация за футболна история и статистика.

Класацията е направена на база на резултатите на отборите в Националните първенства купи и от континенталните клубни турнири от 1 януари 1991 година до 31 декември 2008 година.

"Сините" делят 188-ото място с актив от 5 точки с Ференцварош (Унгария), Хайдук Сплит (Хърватия) и Шефийлд Уензди (Англия).

Лидер е Барселона (Испания) със 757 точки, пред световния и европейски клубен шампион Манчестър Юнайтед (Англия) с 678 точки и Ювентус (Италия) с 621 точки.

Световна клубна ранглиста:

1. Барселона (Испания) - 757 точки
2. Манчестър Юнайтед (Англия) - 678
3. Ювентус (Италия) - 621
4. Милан (Италия) - 611
5. Реал Мадрид (Испания) - 605
6. Интер (Италия) - 567
7. Байерн Мюнхен (Германия) - 563
8. Арсенал (Англия) - 550
9. Ривър Плейт (Аржентина) - 503
10. Челси (Англия) - 442
- - -
188. ЛЕВСКИ (БЪЛГАРИЯ) - 5

Това е реалността за България... Нека сега ни кажат нещо червените или който и да бил български отбор...

ReD__or__DeaD
20.08.2009 02:20

Взе да повтаряш едно и също, май ти се доспа! И синият ти мозък не може да измисли нищо ново *wink*

levski_73
20.08.2009 02:19

а нотингам явно толкова си знаеш историята

levski_73
20.08.2009 02:16

мтк тулуза торпедо защо си ги забравил

berbo_cskarq
20.08.2009 02:09

Дебрецен ги брой като 2 поредни победи на вито6ката.срам срам срам *joking*

ReD__or__DeaD
20.08.2009 02:05

ЦСКА - 61 години съществуване, 31 титли. Отборът, прославил България в Европа. Побеждавал тимове като Ливърпул, Байерн М, Ювентус, Парма, Реал Сосиедад, Байер Л, Шахтьор, Панатинайкос и много други. Известни с прякора си "убиец на гиганти". ПФК 1914 - 95 години мизерно съществуване, 26 титли (и 28 втори места). За най-голям успех се счита влизането в съвременния КЕШ - ШЛ. Там те регистрираха 6 поражения, като завършиха с голова разлика 1:17. Побеждавани от куп неизвестни отбори, включително Антверпен, Беверен, Аалст, Люцерн, ОФИ Крит, Олимпия Любляна, БАТЕ Борисов, Жилина, Тампере. Поради многобройните си поражения от т.нар. анонимници, са си спечелили прякора "евроидиоти". Известни още като "вечно вторите"... ПРИКАЗКАТА ПРОДЪЛЖАВА! Чети бе енот!

berbo_cskarq
20.08.2009 02:04

само да ми каже6 тия 11 поредни от коя година запо4ват 4е не6то неми се вразва

levski_73
20.08.2009 02:03

Левски е 182-ри във вечната световна клубна ранглиста на Международната федерация по футболна история и статистика (IFFHS).

"Сините" са единственият български тим сред първите 200 с актив от 5 точки, колкото имат още Ференцварош (Унгария), Хайдук (Хърватия) и Шефилд Уензди (Англия).

От Международната федерация по футболна история и статистика уточняват, че за тази ранглиста се взимат предвид представянето на всеки отбор в местните първенства и купи, както и в международните турнири на УЕФА и ФИФА от 1 януари 1991 година до сега.

berbo_cskarq
20.08.2009 02:02

11 титли и какво ние имаме 9 поредни.голяма работа и пак по4наха комунизма за вси4ко си намирате оправдания,опасни мом4ета.ами цска отбор на армията лефски на полицията *wink*

kr1s00
20.08.2009 02:00

велик отбор сте казах 20години след падането на комунизма провери си титлите и си лягай , кво ми чакаш в статията да видиш дали е писал някой?

levski_73
20.08.2009 01:59

А ти помниш ли армеиските отбори донори на цецка,за това ви заболя ,от Сливен ,едно време равнис мирно победа за цецка сливен пада,щаига с праскови и хаиде в софия

ReD__or__DeaD
20.08.2009 01:57

Това показва че ЦСКА поставя още един рекорд и че сме №1 в България!

kr1s00
20.08.2009 01:56

тея прасетата страшни Българи бе : )

серем ви на глупавия отбор , който за 20години от падането на комунизма е взел 6-7 купи максимум : )

Глупаци утре дано ви пуснат мача по телевизията.

levski_73
20.08.2009 01:55

11 титли за 11 години без прекасване и си отговори сам на вапроса

ReD__or__DeaD
20.08.2009 01:54

А 2 пъти 1\4 финал за КЕШ помниш ли? и 4 пъти 1\8 финал?

berbo_cskarq
20.08.2009 01:52

хехехе.говорим за тоя ма4 мн говорихте 6те сма4каме дебрецен и брадатия педал касабов,полу4и неописуем орагазам след гола на бидон.сме6ни сте не говорете глупости.ако сме ве4но втори засхто ли имаме 31 титли за половината години на вашия сирене вито6а

levski_73
20.08.2009 01:48

мтк евробоеца,тулуза,торпедо москва,помниш ли а *devil*

levski_73
20.08.2009 01:45

добре жие за последни сте щом ви бихме с колко не помня 2 ли беше а *joking*

ReD__or__DeaD
20.08.2009 01:45

По добре да не ни знае никой, отколкото да сме известни с лошо!

ReD__or__DeaD
20.08.2009 01:44

Не ми прави такива сметки 70-106 докато на нас се падаха ливърпоол, бешекташ, баер леверкузен и нз си кои още доказали се отбори в европа, на вас се падаха кварталните киево, одинезе и да не изброявам бате, жилина ... вие се ги знаете! Така че само заради единия касмет сте на 70 място не съм сигурен, но да предположиме че не ме лъжеш!

levski_73
20.08.2009 01:43

евробоици бяхте преди 20 години,сега сте анонимници *sick*

berbo_cskarq
20.08.2009 01:41

лефски и с последния в ранглистата да играят пак ги о4аква загуба.6то се заблуждавате.Дебрецен отвя лефски играхте някаде 10-15 минути.останалото време ви правеха сме6ни

levski_73
20.08.2009 01:38

ок ранклиста на Европа Левски н70 цецка н106 динамо москва н146,аз ще се смея и то много утре *devil*

berbo_cskarq
20.08.2009 01:37

ами и 6 място да е между 5 и 6 място няма голяма разлика каде е 6 каде са нашите.ако несе лажа някаде кам 38-40 място

luton4o
20.08.2009 01:37

Каквото и да си говорим,отговора е един-просто с тези играчи сме си за Лига Европа и това си е! За Шампионската Лига не стават.Винаги жребият е благосклонен и хората се заблуждават,че подобни тимове са много слаби.Но явно,има и по-слаби-това сме все ние.Така че,дано се представим по-добре в Лига Европа и късмет на другите ни два участника. *sad*

ReD__or__DeaD
20.08.2009 01:37

levski_73 добре 6-ти доволен ли си, а унгарците я ги погледни кои са!

berbo_cskarq
20.08.2009 01:34

ами 6те им го кажа.сираков веднага цска 6те е грандиозен успех ако направи х.гледай си жалкия отбор и не коментирай.цска е евробоеца и това е било винаги.цска але и победа утре ReD__or__DeaD така е пи4.това е истината

UltraBlueHool
20.08.2009 01:32

ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР! ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДОКРАЙ! АЗ НЕЩЕ ГО ПРЕДАДА , ЗА НИЩО НА СВЕТА , ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ!

levski_73
20.08.2009 01:31

6 Russia 10.000 6.625 11.250 9.750 1.666 39.291 5/ 6 ReD__or__DeaD 6 да ти говори нещо,Русия са 6,в ранклистата на Европа,аз на тв не вярвам *joking*

martonik
20.08.2009 01:30

абре момчи аз досега бях на работа!!прибирам се и кво да видя "витоша" пак падна в европата!!
поне играха ли!!???

levski_73
20.08.2009 01:28

berbo_cskarq прати ми снимка,само да не се скриеш като малоумния Бербатов Бърнли-М ю 1-0

ReD__or__DeaD
20.08.2009 01:24

berbo_cskarq нямам какво повече да кажа *thumb_up* за коментара добре им го каза *thumb_up*

BlueAvalanche
20.08.2009 01:23

Ми освен Вентспилс тези бяха най-преодолими.За жалост бързо са разбрали на какво ниво сме ние.Относно феновете на .... отбор ми то утре вие си знаете.Никога няма да викам против вас (правил съм го срещу 2 отбора които вие подкрепихте преди това *smile* ).Ако някой се интересува кои са двата отбора -еми единия Левски тука завърши с него 1:1 благодарение на Клод Коломбо(френски съдия) и ви вкара в Гинес за най-бързо отбелязания хеттрик!

ReD__or__DeaD
20.08.2009 01:22

levski_73 мандорко що плещиш глупости бе руското първенство са в топ 5 на европа чул сам го от 5 телевизии пък кажи че не е верно, а колкото за утре, да не се повтарям че ще паднеме ще паднеме ама ще е с класа а не безславно *devil*

levski_73
20.08.2009 01:16

ReD__or__DeaD еи келеш руското ли е в 5 на Европа нещастник смотан ,утре аз ще се смея ние в лига Европа а вие в Бг шампионата,цска в Европа ,виц на деня

monte_carlo
20.08.2009 01:13

Стига сме спорили. Факт е,че няма български отбор достоен за големи форуми. Тва е много западнахме вместо да вървим нагоре както повечето малки първенстеа ние затъеаме все повече и повече.Не искам да се ядосеам повече.После ме плюят като кажа,че не гледам български мачове е за какво да ги гледам бееее.Първенството ни е 0. Е да си мачкаме тука (Левски и ЦСКА) некви Ботев или Своге ако ще и с 20-0.Европа е на друго ниво..... Хайде лека пускам си аз Wolfenstain да се разтоваря малко,че полудях

levski_73
20.08.2009 01:11

еи келеш руското ли е в 5 на Европа нещастник смотан

Vratarchety
20.08.2009 01:10

Най-лошото е че в България всички са такива обитаци ! Гледате не дали ЦСКА ще бие , а ви интересува дали Левски ще падне ! Така е всичката ни българска работа ей това е най-лошото

Vratarchety
20.08.2009 01:04

Има една разлика огромна ние сме Левски , а вие сте ЦСКА ! Ние се борим до последно и винаги сме заедно ! Къде си видял левскар на мач на ЦСКа в европа да е в агитката на чужденците ! И прави сте ах колко жалко е да си Левскар ! Но според мен трябва да се изкриви малко Ах колко жалко е да си турчин ! И все пак вярвам в крайният успех на Левски !!!

monte_carlo
20.08.2009 01:00

Между другото от това,което гледах.Дебрецен игра много слабо като домакин срещу Левадия.Естонците нямаха шанс пред гола иначе имаха повече атаки.Дано унгарците да повторят тази игра на реванша.Макарче не съм голям оптимист и мисля,че няма как да продължим с тези играчи.А и в момента и да се купи играч няма как да се картотекира толкова бързо и да се сработи... трябваше да се мисли от рано ама нали Батков си гледа джоба не интересите на клуба и пак нищо няма направим

monte_carlo
20.08.2009 00:54

fkbaku Левски ще играят при всички случаи в Европа за разлика от ЦСКА,които още утре ще изгубят всякакви надежди,когато Динамо ги пръсне *wink*

roommen
20.08.2009 00:54

Левски днес играха просто безобразно .Единствено можеби Бардон заслужава добра оценка .Дебрецен ни надиграха имаха и повече положения за гол които за наша радост пропуснаха .Не ми се мисли как ще се представим на реванша .Тъжно ми е да го кажа но не смятам че Сините с този състав заслужават място в ШЛ .Както винаги най-добрият на стадиона беше публиката ,която наброяваше над 15 000 и съм сигурен че всеки един фен си задава въпроса защо продължава да дава по 10-15 лева за подобни циркове .Мъчно е но за съжаление това е реалността в момента .САМО ЛЕВСКИ и успех на останалите родни участници в ЛЕ .

monte_carlo
20.08.2009 00:47

Абе ReD ти дебил ли си някакъв и ти ? Какви австрийски отбори кви 5 лева ? Дебрецен са Унгарци ясно колко разбираш *smile*

grishyta
20.08.2009 00:45

Левскар съм но няма да ставам за смях . за това само Черноморец Краси ще направи нещо уникално този сезон. Дебрецен почнаха много слабо сезона в унгария за разлика от левски. но явно им се играе на мочетата , а и малко ми се вярва да имат някои отбор който така да вика против тях както цЦЕцка за Левски. Това е българия няма да се оправи щото имаме отбори като Цецка курвето (незнам дали това е отбор( 7:2) ) Но левски са в лига европа а цецка утре ще паднат с повече от 4 гола. дано литекс измакнат равен на Батето . САМО ГОНЗО

ReD__or__DeaD
20.08.2009 00:43

levski_73 какво говориш лайна бе нещастник? Не е срамно да загубиш от отбор чието първенство е в топ 5 на европа, а австрийското и на майка си в пичката!

levski_73
20.08.2009 00:35

alex_su станете шампиони и играите вие кои вие виновен *smile*

levski_73
20.08.2009 00:33

Батков докога,писна ми аз не сам мазохист,Камило напусни Левски геи малоумен,а на феновете на цска не барзаите да се радвата ние сме в лига Европа а вие сте никаде,утре Цска-Динамо 0-3 *devil*

Georgiew
20.08.2009 00:29

Момчета всичко сваршва след седмица по същото време,едни ще плачат,други не,но и 2-та отбора яе са в друпи *smile* Хайде да не отписваме Левски!После да нчма изненади *wink*

alex_su
20.08.2009 00:28

ако наистина българия трябва да има коефициент в европа,трябва указ на президента първанов с който да се забрани на левски да играе в европа 10 години иначе няма спасение.

slowy
20.08.2009 00:26

Гонзо: Не ни отписвайте още ! ! !

monte_carlo
20.08.2009 00:24

Тоя дебил Батков е виновен.Един класен играч не привли4а,свидят му се парите деба дебила смотан,поне да продаде отбора копелето,че и безтова нищо не прави за него.Без играчи няма как да се направи нещо срещу,който и да е отбор То няма кой да вкарва бе бездарници пълни,това не е моят Левски,който играеше красиво тва са някакви пълни инвалиди.На смешни ни направиха насред София.Помия пълна,а и вие цесекарчета няма кво да се смеете вие сте още по-смешни с вашите ограничени прогнози.Динамо утре ще ви изяде с парцалите.Играх го една яка 2-ка на 2.50 заедно с Бенфика със 100 кинта

salvador
20.08.2009 00:22

Един интересен факт: всеки отбор от който левски падне , след това се опитват и сини журналисти и сини фенове да го изкарат силен и известен!Така беше и с Щурм ,и с Олимпия /2 пъти!/ , а съвсем наскоро с БАТЕ и Тампере.Как преди мач противника е преодолим и шансовете са 50/50, а после , след 90 мин игра става чудо и стават грандове?!И ако така се "раздават" вашите футболисти - не сте за завиждане.Още много мъка ви чака.Слаби сте - признайте си го!

lassitar2
20.08.2009 00:22

Абе тука освен комплексирани чорбари и верни фенове на Левски има ли някой друг?Каква трагедия го аизкарате тоя мач бе.Ами пробваха един далечен удар,получи се и вкараха.След това беше нормално играта на Левски да е по предпазлива и изпълнена с грешки.Все пак физически Дебрецен ни превъзхождаха доста.Имаше моменти в които и съдята си затвори очите за някоиа нарушение на правилата,но това не е извинение.Имахме нашите моменти,но неможахме да вкараме,и по закона на Мърфи,като не вкараш ще ти вкарат.Сигурно цялото турско население в БГ се е радвала до припадък,ама те жалаките чорбари само с това живеят."ЕВРОИДИОТА" щом се дъни,значи всичко е наред.Нормално за нискоинтилигентните и комплексирани "бай Ганьовци"Жалки сте чорбари,цял живот ще се натягате с минали поабеди над грандове,и цял живот ще мечтаете за Шампионска лига.Колко е жалко да си чорбар.Левски завинаги!!!

donatelo
20.08.2009 00:21

Barca_fen112 , за съжаление си прав братче!

Ghasper
20.08.2009 00:19

Долу горе стабилен мач мн пропуски за левски така не става трябва втория мач сериозно подобрение във играта им иначе отново ще отпаднем моля ви селяни смотани за малко бъдете българи а не свине и подкрепяйте надеждите в европа за това никога няма да има футбол в българия нещастн*ци *stop*

Barca_fen112
20.08.2009 00:18

1 чорбета немате право боклуци като вас да пишат в темата на шампиионите на бг особено след като знаете утре какъв резил ви чака.А за играта ни ТРАГЕДИЯ това е.Играхме безубразно и си получихме заслуженото.Ясно е ,че и Шл нема да има тая година, но нека най много му е гадно на господин Батков педераса.Неговата цел бе с попъления за 200 хиляди да се докопаме до фазите и той да си вземе милиончетата.Но заради неговата педерастия не стана нека му е за урок
*sick*

TigerJK
20.08.2009 00:17

озовах се в някъв детски чат ;> не виждате ли къде е разликата. ЦСКА ще падне утре - най-вероятно, но никой реално мислещ човек не очаква нещо повече. Равенството е оптимистично! Ако бият ще е някакво чудо! Но и футболистите и треньорите на ЦСКА не се пънат да обясняват как ще бият с 1, 2 или 3 на Нула, както го правеха повечето футболисти и щаб на Левски, но се видя, че кучетата дето много лаят, не хапят. *sick* П.С. не съм фен на бг отбори

ivankov
20.08.2009 00:17

Mн тъпо заглавие....Дори "Трагичен Левски" звучи по-добре...Макар че след тази загуба мисля че тва ни е най-малкия проблем... Но пък като ще "разсмиват Левски" па нека и ние да се посмеем малко...

donatelo
20.08.2009 00:17

Че данеби Йовов да показа по-добра игра,Седрик накрая едвам ходеше,как можа да пусне Минев десен бек,как един пас не вързаха в центъра ?Незнам утре колегите щеме скъсат

Vratarchety
20.08.2009 00:16

Обаче много хора има заблудени с грешна представа за отборите от който отпадна Левски !!! Ама то добре ,че е Левски - все пак те са шампиона играят в непознат за вас турнир еми така е ближете ми патката чорбарчета ! Ние може да сме паднали но винаги ще си обичаме отбора ,а не като вас !!! САМО ЛЕВСКИ !!! ЗАВИНАГИ !!!

iasen_h
20.08.2009 00:15

Стигате сте плюли по Левски раздадоха се докрай .Просто ПРОБЛЕМА БЕШЕ ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗАЩИТАТА И ХАЛФОВЕТЕ ето КОЛКО МНОГО липсваше Живко Миланов ! и Рабех .... от там дойде всичко .

mite80
20.08.2009 00:12

Жалко. Отново загубихме, отново , отново, отново. Едни унгарци ни ракзаха играта в София. Според мен всичко се провали още след като се разбра, че Живко Миланов няма да играе. От там се прецака цялата схема, цялата игра. Достанич явно се опитва да достигне нивото на Велев, и най-лошото е че успява. Веско Минев по десния фланг. Ужас, през целият мач си мислех , че Бензукан е бил контузен , а той здрав си е седял на пейката. Ужас. И накрая какви са тези печки дето ми взимат. Ортега=смях, тази чернилка няма място в отбора. Направи две отигравания и двете бях смешни, уникално смешни.
И все пак , дано покажем по-добра игра в Будапеща, и да стане чудо, защото ако бием и се класираме ще е найстина истинско чудо. Но пък нищо не се знае. Да си пожелаем късмет. Успех !!!

dumbo_s
20.08.2009 00:12

Левски ги скъсаха на поправителния ! Отбор ще трябва да изтърпи наказание от минимум 3 години зивън Европа заради изключително смешната "игра" ... Най - дейния на терена беше Достачин който направи поне около 20 обиколки в позволения правоъгълник ... Втори след него с уникаления си спринд след гола е Гонзо ...

donatelo
20.08.2009 00:11

Загубата винаги е неприятна.Поне днес се видя че1.Дебрецен е по-добрия отбор2.Че без нови и класни попълнения няма как да стане3.Незнам защо всички неприятели на ЛЕВСКИ си мислят,че Дебрецен е по слаб отбор от Динамо?Но това още утре щесе разбере,защото когато мечката заиграе в съседите ще дойде и у нас .Така че гробокопачи и завистници на ЛЕВСКИ почакайте малко защото съм сигурен ,че утре и Вие ще леете сълзи.Историята гое доказала.

salvador
20.08.2009 00:09

Още се опитвайте да се изкарате бг евробоец , смешници!!!Като отстраните някой път настоящ еврошампион поне веднъж и като покажете някаква игра , тогава може и да претендирате за това.Вярно е , че и ЦСКА сега не са кой знае колко за хвалене , но поне не се излагаме с прости приказки като вас.Сега мълчете , изтрийте сълзите и лягайте да спите , че след седмица в Унгария - пак бой!А утре и да паднем - че е с игра , а не както вие - безидейни и безхаберни.левски е срам не само за бг , а изобшо за световния футбол...'ма вас кой ли ви е чувал по света ,освен когато сте ставали за смях!За всички ще останете известни като "евроидиотите" !Честито!!!!Боднар ви го бодна добре обаче , а?!

tymypa
20.08.2009 00:06

давайте прасета подготвяйте се за загубата утре и точно така се успокоявайте със изказвания като "ама поне динамо е по силен отбор" нали сте най добрите някой одеве разправяше преди 50 години как сте били сички грандове в света давайте сега направете го и с динамо нищо че не са никакъв гранд или нещо от този сорт аиде бе рпасета давайте чакам да видя звездния ви отбор ! ще ядете кура утре и ще се оправдавате само. така и не разбрахте че никой български отбор няма да направи нищо в европа защото за нищо не ставаме. най рано след 10 години може да имаме някакви отбори ако се появят някакви талантливи юноши

vasil_CSKA
20.08.2009 00:04

И Седрик Бардон вика те със 2 удара вкараха 2 гола а ние с 15 само 1

denso_90_vn
20.08.2009 00:04

Лека нощ ! Не ми се занимава с глупости а и селскостопанските животни отдавна спят в оборите. *lol*

Georgiew
20.08.2009 00:03

Не можа да разбера тези турци какво ни се подиграват като утре(днес) руснаците ще ги бият както през 1878 г. ! Това е шампиона на Бг,поне за момента,понеже имаше подобни вапроси!Колко е класен Динамо *smile* ако беше класен щеше да се бори за ШЛ,а не за Лига Европа,така че... недейте да спорите1Гледайте си утре срама и не се смейте на чуждото нещастие.

nasran_chorbar
20.08.2009 00:02

Вие сте за в кофите на собствените си.Вашия мач тепърва предстои,отрепки.

Anichkaaa
20.08.2009 00:01

Те са най-добрите и може само да завиждаш!!!!!!!!!

chelsea18
20.08.2009 00:00

почнаха оправданията ПОНЕ това ПОНЕ онова хахаха ЖАЛКИ СТЕ !!! друго говорехте преди мача *joking* *lol* ПОНЕ ПОНЕ ПОНЕ ПОНЕ ПОНЕ............... хахахаха хах аха ха

monpelie
20.08.2009 00:00

левскарчета маи и дебрецен ви се оказа труден уж 3 на 0 и незнам си какви а какжо стана пак на земята ништо мечтите остават

michael_forever
20.08.2009 00:00

Като е по класен защо играе във ЛЕ а дебрецен ще играе в ШЛ?

nasran_chorbar
19.08.2009 23:59

Кво се пенявите бе,чорбари?Ние ли сме евроидиоти?Правиме ви за смях,тогава какви означава,че сте вие?Има мач реванш срещу маджарите.Ще видме и Литекс колко струват,чорбата също.Салам алейкум,Аллах да е вас.

denso_90_vn
19.08.2009 23:59

Гошо каза. Топката е виновна бе няма какво да се чудим. Левски без топка са най добрите но дадеш ли им топка става леле мале. Да се смееш ли да плачеш ли. *lol* Хайде сега нека някой левскарче каже че са най. Ем ще се спукам от смях.

reebok1
19.08.2009 23:59

Поне Динамо е по-класен отбор от Дебрецен

tymypa
19.08.2009 23:58

хаха не сме ставали за А група хаха тъпи прасета защо тогава ние сме шампиони а бе прасенца смотани ние дори и да не се класираме за ШЛ поне сме се класирали за лига европа и сме направили нещо а вие какво сте направили досега ? едвам отстранихте дери сити ? хахаха говорете днес и се радвайте защото утре ще говорим ние а вие ще плачете ! умрете свине!

mitko2026
19.08.2009 23:56

е аз се убедих пък че унгарците са извънземни... как може да им е такъв езика бре божеееу божеееу, уж сме съседи с тези хорица, пък бъкел не се вдява от тая шльокавица *sick*

chelsea18
19.08.2009 23:55

ШЛ а ??? *joking* хахахахаха смешници за А група не ставате *lol* ШЛ ??????? хахахаха хахах ахаха ха хаха хаах аха хах а ха ха хаха ха

juve_16
19.08.2009 23:55

torres_228 по добре си замълчи! Видяхме ви срещу Дебрецен! А какъв коментар си сложил,че и ЦСКА ще паднат! Може и да паднат,но поне ще е срещу отбор като Динамо Москва,а не като Дебрецен! *joking* Само Литекс!!!

mario1914
19.08.2009 23:54

много злоба,много радост и сълзи....за съжаление.....аз лично желая утре цеца да се спъне много лошо.Напред братушки!

michael_forever
19.08.2009 23:53

Ако говорим обаче за футболната стана на въпроса,колкото и да харесвам Мишел промените са доста противоречиви и именно затова големите търсят Суперлига.Просто неможе отбори като Селтик и Панатинаикос да духат супата при положение че гърците са отбор с традииции и голяма публика(това важи и за селтик) купуващи играчи за по 10 Млн. Евро и в същото време в лигата да влизат Дебрецен който 10 млн евро им е бюджета за 3 сезона напред. Това е супер небалансирано и не знам какво цели и колко още ще го търпят големите отбори.Защото отбори като Дебрецен и бате не носят приходи а само гълтат по 8 млн за участие.

lubo_krika
19.08.2009 23:53

Не успях да гледам целия мач,защото ужасно ми прекъсваше сайта,понеже несъм в България.Но от малкото видяно мога да кажа едно-надиграха ни тотално и с тази игра по-добре да гледаме ШЛ от телевизорите.Вярно е,че има реванш,все пак надеждата умира последна,НО....Идеше ми да си счупя монитора от нерви,а и последните 10 минути неможах да ги гледам,понеже сайта блокира пак.Сега е момента всички цесекари да се подиграват и то няма да е незаслужено.Успех все пак им пожелава утре.А Батков наистина може да отиде и да се хвърли от някой мост,защото цялата тази гадост идва от него.САМО Левски

lubo_nemaniq
19.08.2009 23:52

radoslavb ти какво искаш бе?Всяка година да гледаш едни и същи скучни мачове с участието на Ман.Ю,Ливърпул,Челси и ко.Арсенал не ги включвам,защото при тях трофеите може да липсват,но не и играта за разлика от Ман.Ю.Платини добре помисли и дава шанс и на малките отбори да получат радост от този турнир и същевременно да си напълнят гушите.А пък ти,Флорентино и тем подобни направете сайт,където хората да се подписват за създаването на Супер Лига.Ако си чувал за нея...

VasilGeorgiev
19.08.2009 23:52

И второто и третото полувреме да чакате все тая. То без един точен пас и без одно точно центриране или смислена атака нищо неможе да се получи. И на мен ми се иска българските отбори да се класират в турнирите, но Левски с тази игра не заслужават да играят никъде и според мен напълно заслужено отпаднаха.

cesekarchetooo
19.08.2009 23:51

ЖИЛИНАААААА, ЗЕМИ БАТЕ И ЕЛАААААААА, А ДЕБРЕЦЕН ДА ТИ ПРАВИ КОМПАНИЯЯЯЯЯЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯЯЯЯЯЯЯ

torres_228
19.08.2009 23:51

Дано доживеем да видим тим в Шампионска Лига ,който мачка ,който има пари ,има футболисти ,има всичко ... Пуснете си Диема + и да си гледаме Арсенал , МЮ , Ливърпул , Барса и другите отбори. НИЕ ЗАТОВА ЖИВЕЕМ , ЗА ДА ГЛЕДАМЕ ФУТБОЛ ! А НЕ НАЩ'ТА ПОРНОГРАФИЯ ТУКА !!!

Anichkaaa
19.08.2009 23:50

Само тъпи чорбари могат да кажат това... я си гледай твоя отбор и остажи нашия на мира.Разбира се че ЛЕВСКИ са найІдобрите!!! Една загуба само усилва жаждата им за победа!! А и на реванша ще ги изядът!!!!

Fi4o_CskA
19.08.2009 23:50

ебати смешниците и тфа са ми шампиони. Ще видим утре кой е истинския шампион, този който не го елеминират най смешните отбори в европа. Динамо го зове мн бой утре, айде армейци ще покажем какво е левски утре. ЦСКА ОЛЕ !!!

tonybluboy
19.08.2009 23:50

на нас поне са ни сигурни групите на лига европа *thumb_up* пък вий пак ще ги гледате по тв *lol* .пожелавам ви утре 0:5 червени смешници

TigerJK
19.08.2009 23:49

Дебрецен не са толкова силни, ама Левски бяха слаби.. пропиляха няколко 100% голови положения през първото полувреме ;> единствено Бардон играеше.. той беше к.роналдо за Левски в този мач *joking*

proof313
19.08.2009 23:49

кък няма да е режка ... тея малуумници не могат нито да спрат една топка кът хората нито да подадат един точен пас .. само скачат кат некви маймуни ...пълни излаганета... *sick*

zinatop_71
19.08.2009 23:48

Махнете го този сърбин, защото при него сте още по-слаби!При Велев бяхте доста по-добре!Все пак, има още един мач и нищо не е загубено, защото надеждата умира последна!Аз съм цесекар, но все пак играе български отбор!

torres_228
19.08.2009 23:48

Именно ,михаел_ ,тия малоумници не разбират ,че САМАТА ДЪРЖАВА НИ ЗАТЪВА , не само Левски .. Но са малко хората ,които го виждат това... Айде сега нека пак да го е срам онзи МеТоДиеВ .. апфф

JEP
19.08.2009 23:47

Така е, футбола ни е гола вода.

Notlike
19.08.2009 23:47

Ще ми се да видя някой български тим турен в ШЛ, ама като си помисля, че тимове като Щутгарт, Атлетико, Панатинайкос, Фиорентина, Спортинг, Селтик и тем подобни могат да не влязат в ШЛ - това е позор.. нито Левски, нито Дебрецен може да направи каквото и да било с такива тимове - ама на, късмет..

alex_su
19.08.2009 23:47

кой отбор трябва да дойде в българия да ви бие,за да разберете че за нищо не ставате *wonder* тази вечер господ беше българин наистина:левски допусна само 2 гола при възможни 10 *joking* синята приказка май ще завърши с рекордна негативна голова разлика и без точка в групите на лига европа.честит пореден еблив ден идиоти *lol* *devil*

Kur3aLefski
19.08.2009 23:47

Нито майками нито бащами мога да наричам говедо нито кой да е роднина защото СИНИ БОКЛУЦИ НЯМА! А я ми кажи вас с какво ви запомниха бе дебил ??? с Андверпенското чудо или с победата над артмедия?!

michael_forever
19.08.2009 23:45

За съжаление, бг футбола отива надолу и се залъгваме и горедеем от победи срещу Санта Хулия,Баки,Дери Сити и т.н. Просто всичко потъва отборите са слаби, национала е слаб,играчите са слаби, стадионите са слаби, финансите са слаби, абе изобщо държавате е слаба, но за държавата проблема идва от др място --> Прост народ,слаба държава! Ще играем в лиги европи докато във ШЛ влизат отбори от Унгария, Беларус, Финландия,Молдова и т.н.

Levski_Feen
19.08.2009 23:44

СУПЕР!!!Батков гей нещастен без пари не става!!!Хората 3-ма класни футболисти след мача с Левадия купиха а ние?Айде сега 8 милиона нанайси!!!

pipi78
19.08.2009 23:44

ГРУБИ ГРЕШКИ НА ДОСТАНИЧ ПРИ СМЯНИТЕ ОСТАВИ ОТБОРА БЕЗ ХАЛФОВЕ , А КОЙ ДА ПОДАВА НА 5-те НАПАДАТЕЛИ ОСВЕН АЗ ПРЕЗ ТЕЛЕВИЗОРА *sick*

Kur3aLefski
19.08.2009 23:42

Абе еи тъпо говедо през последните 20 години за които говориш кои отбор победи Парма и я отстранява кои отбор бие Ювентус кои отбор бие леверкузен!??!?! Кои ливърпул

torres_228
19.08.2009 23:41

А бе ,говоря ти по принцип за ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ БЕ !!! И за пореден път ще ви го кажа ,не сте срамили България ,защото не сте имали възможността да играете там последните 20 годинки.. АМА , ИЗЛИШНИ СПОРОВЕ !!!

radoslavb
19.08.2009 23:39

тя тая шампионска лига стана бахти бозата. *sick* отбори като левски и дебрецен играят за влизане в шампионска лига, а в другич мач спорят атлетико и панатинайкос. организацията е на ниво *lol*

Kur3aLefski
19.08.2009 23:38

Торес БОКЛУК кво си тровиш нервите с ЦСКА 1во някой кара ли те? и 2ро кога сме унижавали България че не съм бил свидетел?!

torres_228
19.08.2009 23:38

Хаха, вижте го смешника... Как му е кеф на душата и изобщо не осъзнава ,че нашия футбол затъва ... Все пак ще поиграем още малко в Европа ... Така че ,незнам какво ви е радостното ,все още не сте постигнали нещо по-добро в Европа от нас... Незнам какво ви е КЕФНОТО ?!

Gopcho
19.08.2009 23:37

Зе , не се чуваше .. Вагнер игра добре... ако Живко играеше ... нямаше да вкарат 2 гола .. но дебрецен показа .. добра концентрация и спокойствие и "точни подавания(които при нас липсваха)"... има реванш .. Живко да но се оправи...
след като вкарахме гол.. трябваше да ги смачкаме.. а стана обратното *sad* ... куп грешки отзаде... и се стигна до 2-ри гол.. 1:1 беше приемливо.. но има ШАНС .. надеждате умира последна..
и стига лафете цскарчета.. утре ще ви видим и вас *sick*
САМО ЛЕВСКИ !

sharpi
19.08.2009 23:37

аве смешник ко сравняваш тя дебрецен с Динамо е...мои паднем ...ама вие пак евроидиоти много силни бяхте ...а пък направо ви наебаха...

drummer
19.08.2009 23:35

До тук бяхте скапани подуянски комплексари! Гризнахте два дебърцина от Боднар и Цветкович, и ......приятно разглеждане на забележителностите на ....братска БУДАПЕЩА!!! *lol*

Xfile
19.08.2009 23:34

Като си помиси 4овек че Селтик примерно няма да е в ШЛ а някои от тези балъци ще влезе в най-титулования турнир в света *smile*))

shitfyyy
19.08.2009 23:33

Батко и Радко под ръчичка да отидат до първият висок мост и да оствят Левски да се развива.

radoslavb
19.08.2009 23:29

докато хора като Батков са начело на по силните клубове в Бг , такива мачове ще има още мнооооого. Радко и Батко за ръка и вън от футбола.

torres_228
19.08.2009 23:28

Само незнам какво ви е смешното ,като и вие утрете ще берете мъки срещу Динамо ... А пък Литекс НЕ ГИ МИСЛЯ направо ... *sad*

BadMaaFaka
19.08.2009 23:28

Мисля, че привържениците на Левски вече могат да спрат с поредното надуване и тази година, защото отборът им доказа, че който и отбор да му се падне е неспособен да се справи с него. За да играеш в ШЛ и да се наричаш голям отбор е нужно много повече от превъзнесени коментари в медийте. Оче веднъж Левски показа манталитета си на малък и незначителен отбор. Sorry, но това показва...

torres_228
19.08.2009 23:27

Жалка държава дееба ,всичко от там тръгва... Тоя Ратко не помисли ли ,че трябва още от средата на терена да се притискат тия... Ама вижте ги само колко са пъргави ! Тцтцтц.. Минев - отдясно ,Вагнер - отляво ,Генев - средата и един Топчо ,който е ,ако може да се каже, най-добрия играч за Левски в този мач... НА РЪБА СЪМ ДА СПРА ДА СИ ТРОВЯ НЕРВИТЕ С ЛЕВСКИ ,С ЦСКА , С ЛИТЕКС , ТА И АКО ЩЕ И С ПИРИН...

Dororo
19.08.2009 23:26

Момци сичките Бг отбори са жалка работа.вежийдате ли какво правят всички в евро турнирите.Едно НИЩО

torres_228
19.08.2009 23:23

Еми ,така е... Погледни не само, защитата е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА ! Да се надяваме на Литекс и ЦСКА... Ако не догодина пак... Да му е*а ма*ката.. За к'во си тровя нервите с тия !!

KOBAKA_
19.08.2009 23:22

Е поне си признавате че не ставате... ФАКТ ... нямате отбор залъгахте се с последните победи.. не че ние сме ебаси гранда в момента... ама жалка работа...

Ginekologa
19.08.2009 23:21

курец за левски остана цска поне да ввидим тях *lol*

Gopcho
19.08.2009 23:20

Живко ... липсва ... защитата .. от дясно... *sad*((

torres_228
19.08.2009 23:19

ШАМПИОНСКА ЛИГА - ДОГОДИНА ! *joking* *sick* С тая игра сме за никъде !

mitko2026
19.08.2009 23:19

отиде отиде... айде чао довиждване лека нощ приятни сънища мерси *sick*

ijs
19.08.2009 23:14

ВНИМАНИЕ! Горе на трибуната на стадиона има съвременен РС , който току що отчита намаляващото темпо на унгарците! Факт! Сега Левски със сигурност ще вкара победния гол! Сега е 72 - ра минута...

Dororo
19.08.2009 23:06

Notlike добре го каза,ама не мисля че името на апостола нетрябва да се сръвнявя и да се се използва за определяне не които ида е отбор в БГ и света.Немисля че е уместно.Левски си е Левски а Васил Левски си е Васил Левски.Най-големия българин

Notlike
19.08.2009 22:58

Доста хора казаха, че има второ полувреме. Да, има, но каква е гаранцията, че унгарците няма да ни праснат сганта още веднъж и всичко да е решено преди мача в Будапеща. Ако очаквате насред Унгария, пред над 40000 екзалтирани фенове да сгазим Дебрецен, жестоко се лъжете. Ако Левски продължава с безобразната игра, няма да види никаква УЕФА след нова година и нищо чудно да прави чудото "Тампере". По 1:0 редовна загуба, ама почетна! Цесекар съм, мразя тоя скапан говедарски тим, ама поне малко от малко прославете името на апостола. Това е велика личност. Не трябва да се срами ! А тези коментари за турските фенове на ЦСКА си ги спестете, защото цялата ромска общественост в България подкрепя отбора на... полицията. Знаете кой е той.. *smile*

Просто не се изказвайте без покритие. Благодаря за "вниманието" и "уважението", което при някои нецивилизовани фенове НЕ СЪЩЕСТВУВА. Все пак браво, че има и някой друг, който разбира сложността на положението..

Dororo
19.08.2009 22:55

Бравооо!Краино време беше да падне.Даваите още 2 и да спат спокоино *smile*

torres_228
19.08.2009 22:55

Казах ли ви да не си отваряте устичките бе ,чорбета... Има цяло полувреме и още един мач ... Глупаци ! Браво за гола ... АТАКА ,АТАКА СИНИТЕ В АТАКА !!! *smile*

guilermo_burgos
19.08.2009 22:54

Аз съм едно от говедата от сектор Б и не съм доволен че изгониха Кокала!Отбора играеше добре,печелеше,но все пак живеем в България и тук аномалиите са пълни!

Almalox
19.08.2009 22:53

ГооооооооооооооооооооЛ браво на Левскарите да продължават така *wink* *devil*

tuks1m
19.08.2009 22:53

Гооооол ех защо тва не беше преди началото на второто полувреме

guilermo_burgos
19.08.2009 22:53

ГОООООООООООООЛ!!!!!Само Левски!1:1
Още 2-3 гола и да сме спокойни!

shitfyyy
19.08.2009 22:53

Искам да питам Всички говеда от сектор Б доволни ли са че изгониха Кокала ???

tuks1m
19.08.2009 22:49

torres_228 ама на теб ча сега ли ти писна на мен ми е писнало от мн отдавна и то защо защото Батков немусе дават пари смяна долу Батков

lubo_krika
19.08.2009 22:49

смляха ни направо,дано второто променим играта иначе ШЛ през крив макарон.Ужас

Kur3aLefski
19.08.2009 22:48

Торес вие лефскарите си свикнахте на унижения малко дебиляги си падате едвали ви писна обаче!!

torres_228
19.08.2009 22:46

Глупако ,искам да кажа ,че гола стана от избиване , топката попадна в тоя там ,нагласи си я и я вкара ! Нито нещо заучено ,нито двойни пасове ,нито някаква бързина ,просто ей такъв гол. Иначе беше красив ,евала за изпълнението.. Но и ние имахме възможностите си. Ортега да влиза и да ги почваме ,ако не ... Майната му на българския футбол ,писна вече...

iksvel
19.08.2009 22:46

8 малоумници в защита са на терена, 1 калпав вратар, двама тъпи полузащитници и двама бездарни нападатели (познайте чии). Ето това видях. Добре, че се разболях, та не отидох да гледам мача. Ако Ратко се сети да вкара Ортега в игра, може и да не паднем. Ама надали е толкова умен.

leki4kiq
19.08.2009 22:46

Абе говеда и да паднеме от Динамо няма нищо срамно докато вас сека година си ви бият е такива смешни отбори кадето никои не ги е чувал наи-смешния отбор сте *stop* САМО ЦСКА

snowboard
19.08.2009 22:46

За Шампионска лига ли?на говедата им приляга да играят срещу Черноморец-Бургас-София,за да бият с по 8:0.измислен отбор,пълен с палячовци,добри (може би) само на джаги...

tuks1m
19.08.2009 22:45

Айде почва второто полувре да стискаме палци за обрат макар че не виждам кой ще вкара голове *joking* аз са всички Левскари след мача да несе срамуваите от отбора си би трябвало да сте свикнали вече такива отбори да ви унижават *lol*

angelhenry
19.08.2009 22:44

Отбора е в трудно положение но ние сме верни и сме с него.ЛЕВСКИ ЛВСКИ.А пумярите червени отново гледат СИНИЯ отбор и само завиждат, защото ние сме ПОНЕ в Лига Европа.Може и ШЛ.

torres_228
19.08.2009 22:43

КОВАКА_ Да те челна само - ПОЛУВРЕМЕ Е !!! Ще говорим след мача ...

sharpi
19.08.2009 22:43

хаха ко вика тоя късметлийски гол от 30 метра малеее ти гледаш ли мача е ..късмет е че е само 1:0...

Resorter
19.08.2009 22:43

Боднер ни го бодна много жестоко... задължително трябва да изравним!

KOBAKA_
19.08.2009 22:41

AnTONYo , какъв коментатор слушаш ти ве... погледни че стадиона е полупразен ... 12-13 хиляди ти се вижда кво има да слушаш... тея си лъжат как си искат.. а толко да сте жалки... Дебрецен с малко повече късмет 0:3 на полувреме... Жалки както винаги ... типично за сганта *wink* А вие смешни говеда дето сте в сайта по добре се гръмнете ... има мач за влизане в CL на отбора ви вие седите по сайтове... СМЕШНИ СТЕ

milkiboy
19.08.2009 22:41

левскар сам..ама не мога да си кривя душата ..трагедия сме...нямаме никакви футболисти..нито халфове нито нападател имаме...Батков ..пак се наакваме.....не се развиваме..а дарпаме назад..много жалко!

gocktherock
19.08.2009 22:41

Към всички левскари, които ги гледам, че са оптимисти големи. Ами трябва малко натиск, щото два паса не могат да сглобят, а и се чудят на кой да подадат понеже никой не се открива. Имахте две положения, от които моя любим Йовов(куция кон) успя отново по чудо да изпусне. Въобще тоя вече не е за футбол, но както и да е. Дано треньора ви малко проумее нещата и промени схемата, щото иначе нищо добро нема да се случи

torres_228
19.08.2009 22:41

Аре по-спокойно ,а ? Има още едно цяло полувреме ! ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО. Факт е ,че не седим много добре на терена ,но това се дължи на АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕНИЯ И СЛУЧАЕН ГОЛ ОТ 30 МЕТРА ! Това се дължи на индивидуалност... Така че ,бъдете по-спокойни и ГОВОРЕТЕ СЛЕД МАЧА !!! А , и още нещо - Ортега в игра веднага !!!!!!!!!

AnTONYo
19.08.2009 22:40

България е нашата родина!
Апостола е нашия баща!
Георги Аспарухов е стадиона!
А ЛЕВСКИ е в нашите сърца!

А Турция е вашата родина!
Милко Балев вашия баща!
Свинска кочина ви е стадиона!
ЕНИЧАРИ са вашите деца !!!!

А цС*ка умре але але !

rokera_henry
19.08.2009 22:39

Срам ме е да кажа ,че съм българин ,като гледам коментарите на повечето тук.. Не знам кой е идиот,кой е говедо и т.н ,ама вие определено не сте българи.. Вместо да подкрепяте единствения Бг.отбор ,който има шанс за ШЛ вие злобеете ,защото някой от вашите любими отбори няма този шанс.. Ей затва и държавицата ни е на тва дереже,заради помиари,злобари,комплексари и завистливи простаци ,които само усложняват положението на България..
А за мача-какво да кажа.. Късмет изкараха унгарците с този удар.. Като гледам нашите се поуплашиха,изнервиха и почнаха да наивничат с глупави пасове.. Имахме 3-4 добри възможности,но кофтито е ,че футбола е и до късмет.. А ако защитата ни и халфовете продължават да бъдат зрители на терена и само да гледат отблизо вместо да се натиснат.. Тежко ни..

sharpi
19.08.2009 22:39

ко няма да ги псуваме е човек(цска съм) нямам нищо против левски ама гледаи мача е ...тея играят сякаш са домъкини преброй ударите тея направо смляха говедата.....пални смешници

gutito1964
19.08.2009 22:39

как може така да се излагат се едно че унгарците са домакини да им теглят един бой сега съблекалнята та да съ стегнат поне да сравнят

tuks1m
19.08.2009 22:38

То тва и тряше и на мен рравен на полувремето но е на наще евро боици нищо неможаха да направят и най-вероятно и утре Бг отборите ни ще го отнесат *sick* *evil*

holliwood
19.08.2009 22:38

Какво само псувате Левски може да постигне равенство или победа не може просто така да загуби *beer*

AnTONYo
19.08.2009 22:37

какви 15 000 човека бе ла*нар ! 18 000 продадени билета и още 3000 с карти бе малоумник ! не слушаш ли ти коментатора ?!

А колкото за мача - 2:1 за ЛЕВСКИ ! Припоменете си Удинезе ! Този мач е с победа за нас и равен в Унгария ! Само ЛЕВСКИ !!!

И кур за цС*ка разбира се *joking*

chechino7
19.08.2009 22:37

еееййййййййй голям отбор тоз левски бе *lol*

bezuuu
19.08.2009 22:37

чуи ги пак тия тотално надиграли се едно и ЛЕВСКИ имаха шансове....а на тъпите цесекари да го лапат ко си мислят че ДИНАМО няма да им го сложат на два ката .... а и левски второто полувреме ще са по -добри от първото *party*

VasilGeorgiev
19.08.2009 22:36

Ей за кой ли път залагам на тия сини смешници и пак ще ме прецакат. Един равен на полувремето неможе да издържите. С 0:5 да ви бият дано с тая игра не сте за никва ШЛ левичари. Измисления ви "бижутер" за пореден път пропуска от 2 метра. СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ

gocktherock
19.08.2009 22:36

Имам чувството, че Дебрецен са домакини и си натискат здраво. От това, което видях левскарите не можеш да видиш 3-ма в полето на Дебрецен, докато на моменти в полето на Левски имаше по 5 унгарски футболисти. И защитниците само дигат рамена. С тая игра нямате никакви шансове за напред левскари. По-добре търсете некви футболисти, щото като ги гледам са по-зле в отбраната, от когато и да било :/

tuks1m
19.08.2009 22:35

F..k o.f мамкави и левскари знаех си че нетря залагам за вас *angry*

snowboard
19.08.2009 22:35

КАРЦЕР ЗА ВСИЧКИ НЕКАДЪРНИ РОГАТИ ГОВЕДА!ТАКИВА СТЕ БИЛИ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ-НЕКАДЪРНИ ГЛУПАЦИ,НАПРАВЕНИ ФУТБОЛИСТИ ОТ МЕДИИТЕ!

tamate_unufreev
19.08.2009 22:35

нещо искаш да ми кажеш ли ?!!?!?!?!
Цесекар Съм се родил Цесекар ще си умра и от гроба си ще викам "хуй" за Левски (Сф) ....
Но в Скучея говорим "преди всичко" за Български" отбор .....
Надявам се да има "все повече" хора като мен ...
Успех на Всички "днес" и Утре...

tuks1m
19.08.2009 22:21

Нападател, Нападател трябва НАААААПАДАТЕЛ *sick* *evil*

denso_90_vn
19.08.2009 22:17

tamate_unufreev -- " (цесекар съм)" *thumb_down* Какво се правиш че си армеец бе.

leketoo
19.08.2009 22:06

Ласло БОДНАР ви го НАБОДЕ! *joking* Много рано бе, ИДИОТИ!

cenZo
19.08.2009 21:37

Охо мачкайте ЛЕВСКАРИ цяла България е с вас

YAYA
19.08.2009 21:03

Лесен бек ОУЕЕЕОУЕОУЕЕЕЕЕЕЕ

AmonRaa
19.08.2009 21:03

*sick* УжасТ ..... Минев лесен бек,а и Г.Христов титуляр това е доста притеснително,но се надявам да се справят !!! *thumb_up* Айде ЛАВИНААААААААААААА

Resorter
19.08.2009 20:58

Колкото и да не искам да го призная, Левски няма отбор който може да се противопостави равностойно на силен отбор. В състава има единици играчи като Петков, Миланов (контузен), Бардон, двамата Бразилци и Георги Христов, които наистина залужават мястото си в отбора, другите са пълнеж... все пак важното е да се добутат до групите, после ще му мислим. Дано ако Левски натрупа допълнителни приходи, Батков НАЙ-НАКРАЯ се вземе в ръце и купи поне 5-ма класни играчи.

angelhenry
19.08.2009 20:57

Не отидох на мача, защотот съм суеверен.Когато ходя БГ отбори винаги падат.САМО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!!!/me (music) Now playing: 01. Himn na Levski

barneta_7
19.08.2009 20:52

Айде мачкайте ЛЕВСКИ !! Много ме е яд, че няма да мога да отида намача но пък затова са телевизорите !! Една убедителна победа с 2:0 ще е доста добра !! South Division !! София ЗАПАД !!!!! *beer*

UltraBlueHool
19.08.2009 20:51

Всички билети са продадени *sick* Аре и аз тръгвам. ЛЕВСКИ ДО ГРОБ!