Интер изхвърля Бурдисо

20:14
Интер изхвърля Бурдисо
Договорът на Николас Бурдисо с Интер ще бъде прекратен от страна на клуба до края на седмицата, твърди "Газета Дело Спорт". 28-годишният защитник не успя да се наложи при "нерадзурите" и е известен най-вече с честите си фатални грешки, които почти винаги костват попадения във вратата на Жулио Сезар.

След идването на бразилеца Лусио, Жозе Моуриньо уведомил Бурдисо, че той вече няма да има никакъв шанс за изява и е по-добре да си намери нов клуб.

Аржентинецът обаче твърдо отказал да напуска клуба, което принудило ръководство на италианския тим да терминира контракта на играча, за да се намали седмичния бюджет за заплати.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
19.08.2009 22:46

Ха,ха,ха и сега познайте какво ще стане.Бурдисо става свободен агент и познайте кой ще го вземе....Милан естествено.И веднага аржентинеца става твърд титуляр при росонерите и с отличната си игра ще накара Специалния да си хапе задника от яд.Тва е запазена марка на служебните шампиони.Да дават играчите си на Милан и после да гледат как същите тия футболисти играят на топ-ниво.