Станислав Манолев разкритикува остро Ивайло Петев и Йордан Лечков

23:05
Станислав Манолев разкритикува остро Ивайло Петев и Йордан Лечков
Новото попълнение на ЦСКА-София Станислав Манолев разкритикува селекционера на националния отбор Ивайло Петев след измъчената победа над Люксембург в София с 4:3. Манолев коментира и думите на вицепрезидента на БФС Йордан Лечков, който заяви, че трябва да се свиква с нивото от двубоя на „Васил Левски“.
 
„Как да свикваме? Той много добре знае, че българският манталитет е такъв, че винаги трябва да се играе на максимум. Да свикваме? Да ставаме някакъв посредствен отбор като Малта ли? Това ли има предвид? Това е недопустимо? Да свикнеш да си посредствен отбор. На мен, ако ми го кажат това, повече няма да отида да играя за националния отбор“, коментира пред Нова телевизия Станислав Манолев.
 
„При Любо две загуби и се взе решение, и го изгониха. Защо? А при Петев колко загуби направихме? Как играе отборът? Никой нищо. Всеки се ослушва и се прави на луд. А сега идват Люксембург, Лихтенщайн, не знам какви са и ни вкарват три гола. Срамна работа. Всеки казва, че няма футболисти. Има футболисти. Просто трябва да се избере правилният треньор и правилните футболисти“, добави още новото попълнение на ЦСКА-София. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

spanki
03.12.2016 11:51

Все пак Манолев трябва да критикува и колегите си че подляха вода на Пенев като играха слабо нарочно защото при него имаше ред и дисциплина и не даваше дискотеки и напивания все едно са първи алкохолици и простаци !!!

Messiah
10.09.2016 14:26

Aбсолютно е прав Манолев! Единственият, който ставаше за треньор беше Любо. А за тези плъхове '94 да не говорим - директно бесене на пангара - само това ще спаси футбола ни!

Ivan017
10.09.2016 05:22

Напълно съм съгласен с Манолев!! Прав е!

gL_Manekena
09.09.2016 23:49

Ммдаа, Манчо прав си, ама няма какво да се направи... Г-н Михайлов, Г-н Лечков и Сие не пускат кокала, няма кой да ги разкара и явно в близките 10 години ще е все така.Националния ни отбор е отражение на сивото ни ежедневие, т.е. вече сме на такъв етап че просто не ни прави чак такова впечатление такива мачове, и не случайно на националния спряха да ходят хора, та те едни:Левски,Цска,Ботев, Локо Пд събират повече фенове на мачове, за какво да говорим.Всичко е казано и се знае, аз го знам, вие го знаете, феновете го знаят....

Kalinho
09.09.2016 23:47

абе този е много нагъл. Забрави ли, че в по - голямата част от кариерата му играеше в националния а в клубния си отбор дори не тренираше с първия отбор. Не може да има толкова нагли хора имаше сезони където го викат в националния без да има мач на клубно ниво само и само да може да си уреди трансфер и после да се обърнеш срещу хората, които са го лансирали. Не казвам, че не е прав но точно тоя където не помирисваше терен да недоволства е смешно и жалко.

Pechenqgata
10.09.2016 09:47

Забравяш обаче манолев в онези години все пак си оставаше един класен футболист и нямаше много алтернатива на поста му, не че сега има много де...