Канаваро отписа Милан: Без Кака са нищо

19:54
Канаваро отписа Милан: Без Кака са нищо
Фабио Канаваро заяви, че Милан няма сили да се съревновава за Скудетото през новия сезон и битката ще е само между Ювентус и Интер. Новото попълнение на Старата госпожа сподели също така, че се чувства доста щастлив от моментното състояние на торинци и вярва, че славата ще е за тях през тази кампания.

" Интер загуби Златан Ибрахимович, но пък взе Самуел Ето’о, който е безспорно уникален нападател. Докато в Милан нямат никакъв достоен заместник на Кака", коментира Канаваро.

"Чувствам се отлично, в момента Юве изглежда прекрасно, истинска чест е да съм в този клуб и желая да докажа на феновете, че не съм предател", допълни защитникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mi4olina
20.08.2009 08:35

Милан отново ще са навърха и с тези играчи те са най-великият отбор *wink* *smile* *thumb_up*

vip_maniq
20.08.2009 08:25

Един от много анти-канаваро плакати гласеше: „Реал те изхвърлиха на боклука, Наполи те изритаха, а твоята алчност те доведе тук." Групичка от фенове дори си бяха направили тениски, на които пишеше „Продажникът Канаваро" и „Няма прошка за предателите".

И това не е всичко. Имаше още призиви от рода на „Това е удар под кръста", „Ще обезчестим Канаваро" и други подобни. Един от тифозите на бианконерите сподели: „Един или два добри мача няма да ни накарат да забравим това, което той направи. Ще протестираме срещу него до край. Не го искаме с фланелката на любимия ни отбор."

Forza_ACM
20.08.2009 02:54

Напълно съм сагласен с ACMilan22 .. тоя МИШОК пък най-малко има правото да критикува .. видяхме ги Юве за купата на Берлускони .. 2-рото полувреме 1 атака нямаха .. и после като ги бихме и феновете на Юве викат че Юве ни били подарили мача .. ае момчета осазнайте се малко ..
*stop*

ACMilan22
19.08.2009 19:58

Точно тоя пък трябва да е по-нисък от тревата!