Люпко чака двама чужденци на проби

10:14
Люпко чака двама чужденци на проби
Двама чужденци може да минат през проби на „Герена" следващата седмица, научи „Меридиан Мач". Както е известно, Левски поднови селекцията, след като клубът смени собствеността, а новият собственик Спас Русев поиска титлата още през този сезон.

Оттогава „сините" привлякоха двама българи, които имат мачове за националния отбор - Илиян Мицански и Галин Иванов. Сега се очаква на „Герена" да пристигнат чужденци с прилична визитка, които по една или друга причина не са играли от известно време в официален мач.

Има вариант другата седмица към отбора да се присъедини и друг „син" юноша - Иван Бандаловски. Десният защитник, който преди доста години избяга от „Герена" със скандал, за да подпише с Литекс, на този етап отказва да се завърне в Левски.

Той продължава да си търси отбор в чужбина и не му се играе в България, но ако не си намери клуб зад граница, може да облече синята фланелка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
09.09.2016 21:08

не знам кой добър чужденец би дошъл на проби... реално с настоящия отбор до декември може да играем.

CFC_Forever
09.09.2016 13:00

Айде пак се започва с анонимници от Европа, които ще се чудим след 2-3 мача как да ги разкараме...

Колкото до Бандаловски - тоя не е добре дошъл в Левски!

Luxury
09.09.2016 19:34

Сцената, която ще се разрази при евентуално докосване на Бандаловски до "Герена" ще е достойна за най-епичните п*р**о сцени разигравани някога. ТБандаловски така ще бъде обруган и изхвърлен, че самият той много добре го знае и няма никакво намерение да стъпва на "Герена", но ако все пак се осмели – първи ще му дам телена четка да си изтърка четирибуквието, което си е татуирал. И без това отбора създаден с указ през 1948 г. вече го няма.

Ordinary
09.09.2016 13:21

Нали е юноша на Левски , какво като е играл в ЦСКА ?