Бартомеу: Новият договор ще обвърже Меси завинаги с Барса

09:49
Бартомеу: Новият договор ще обвърже Меси завинаги с Барса
Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу разкри, че преговорите със звездата на отбора Лионел Меси за нов договор вървят много добре и споразумението ще е уникално. По думите на Бартомеу то ще обвърже аржентинеца и каталунския клуб „завинаги“.

„Лео ще има контракт с нас завинаги. Той сам ще реши кога е подходящият момент да спре с футбола. Тогава просто ще ни каже“, заяви босът на „блаугранас“.

„Обсъждахме подновяването на договора през последните няколко месеца. Сега остава Лео просто да подпише документа. Той е наясно, че това е неговият клуб. Той прекара цялата си изпъстрена с успехи кариера при нас, тук стана №1 в света и искаме да продължим пътя заедно. В следващите седмици окончателно се ще стигнем до споразумение и когато това стане факт, ще го съобщим", каза още Бартомеу.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Xmeno
09.09.2016 20:07

Ако се разровят може и властите в Испания да го обвържат завинаги с някоя килия.Вън престъпниците от футбола!

UnitedRules
09.09.2016 16:02

Не харесвам Меси и не симпатизирам на стила му на игра, но това което не мога да отрека е, че е един от най-великите играчи, които съм гледал някога и със сигурност вече е абсолютна легенда! А това, че няма да го видим в друг отбор в кариерата му, на мен лично ми е ясно. Не си го представям в фланелка на Юнайтед или Челси. Дано поне още 2-3 години успее да запази сегашната си форма, но поне да пусне на Роналдо още 2 златни топки, да го изравни *smile*)))))))))))

kapitana123
09.09.2016 17:14

ЛамборГини! Аз се вълнувах по-скоро Меси ли е толкоз дребен или помиярчето дето е награбил е огромно *smile*

UnitedRules
09.09.2016 17:05

Еми отговора е много прост. Ако трябва да избирам между ламборджини и нисан гтр скайлайн, бих казал, че ламборджинито е супер кола, но със сигурност бих взел нисана. Не отричам гения, но да кажем, че стила на Роналдо по ми допада като стил и визия на игра. Дори като умения и визия на играча.

Man7united
09.09.2016 16:20

Как така не симпатизираш на стила му на игра?! Това е все едно да кажеш не харесвам Ламборджини.