Официално: ЦСКА се раздели с трима играчи

15:54
Официално: ЦСКА се раздели с трима играчи
ЦСКА съобщи официално, че днес по взаимно съгласие са били разтрогнати договорите на Станислав Маламов, Самир Аясс и Йордан Йорданов. Иван Минчев пък от днес е собственост на Славия.

"Ръководството на футболен клуб ЦСКА им благодари за професионализма и щастливите моменти, които изживяхме заедно и им пожелава много лични и професионални успехи!”, пишат армейците. Първите трима бяха част от отбора, който спечели Купата на България през миналия сезон.

Румен Руменов ще доиграе полусезона в Нефтохимик, а Емил Петров ще трупа опит в Спартак Плевен.

До края на деня ще стане ясно и бъдещето на халфа Красимир Станоев, който или ще играе за втория отбор, или ще бъде преотстъпен на отбор от Първа професионална лига.

Петър Витанов ще се състезава за дублиращия отбор, защото ръководството на клуба смята, че целта на втория отбор е да обиграва млади състезатели до 23 години и да ги подготвя за първия отбор.

Днес по взаимно съгласие бяха разтрогнати договорите на състезателите Станислав Маламов, Самир Аясс и Йордан Йорданов.

Иван Минчев пък от днес е собственост на Славия.

Ръководството на футболен клуб ЦСКА им благодари за професионализма и щастливите моменти, които изживяхме заедно и им пожелава много лични и професионални успехи!

Румен Руменов ще доиграе полусезона в Нефтохимик, а Емил Петров ще трупа опит в Спартак (Плевен).

До края на деня ще стане ясно и бъдещето на халфа Красимир Станоев, който или ще играе за втория отбор, или ще бъде преотстъпен на отбор от Първа професионална лига.

Петър Витанов ще се състезава за дублиращия отбор, защото ръководството на клуба смята, че целта на втория отбор е да обиграва млади състезатели до 23 години и да ги подготвя за първия отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ogi999
07.09.2016 22:45

Отговора дали това е ЦСКА е във феновете....миналата година по села и паланки бяха хиляди, а сега лека полека стават колкото ходят на мач в Ловеч и Етропеле.

manutd_forlife
08.09.2016 08:13

Навсякъде се пише ЦСКА, играе се на Армията, като се подписват договори пише ЦСКА. Жалко за учителите ви... сериозно говоря.

manutd_forlife
08.09.2016 08:12

Не ти чета лекция бе, не виждаш ли, че те наричам ''моралист''. Макар и предател да върши същата работа. ЦСКА е в Първа Лига и няма друг. Недей да ми викаш лицемер, теб те нямаше, когато отбора имаше нужда от фенове. Стой си с Божков. Любов с пари не се купува...явно ти си купен. Никой не съм припознал... леле най-готино е бивш армеец да ти говори. Ти и останалите 15 души ви казах, следващия месец ще платя 30те милиона дълг, КОИТО НЕ СА ОТ МЕН. Добре, че хора като теб не се занимават с този спорт професионално....

night_wolf1984
07.09.2016 22:59

къде са сега футболистите на цска дето спечелиха купата...нали за това припозна Литекс за твой любим отбор?

night_wolf1984
07.09.2016 22:58

я не ми чети Лекция по морал,бе препознавач...гледай си Литекс и им пляскай.....може ЦСКА да е в 10-та селска ,но ще го има...Много е лесно да си със силните и парите....лицемерче....любов с пари не се купува...само секс.Бегай си легай и не ми ръси акъл ,колко хубав и благ отбор е Литекс!!!

manutd_forlife
07.09.2016 22:52

Това са твоите виждания. Достатъчно го направиха. ''Моралистите'' седите и хленчите, но така и не извадихте 30те милиона. Еми съжалявам, но този месец и аз няма да мога да ги изкарам, сигурно следващия ще успея, ще оправя дълговете и хора като теб ще се зарадват най-накрая.

night_wolf1984
07.09.2016 22:48

никой цскар няма да признае тея за ЦСКА....!!!

javorrrrr
07.09.2016 22:09

Гришата си е селянин и ще доведе селяни. Скоро и по него ще фърчат бутилки като по Сашето Томоффф

Kalinho
07.09.2016 17:43

е каква стана от супер силния според някой отбор на автентичния ЦСКА остана ли някой ? Ама всички от латекс се препобядисаха чинно. В началото на сезона обясняваха, как ядрото от играчи биле армейци пък то стана люляци.

manutd_forlife
07.09.2016 22:51

Ще игнорираш какво написах, а? Нищо, не ти се сърдя. Гледам игнорираш и учителите в даскалото ти през първите няколко години и не можеш да четеш. Отново, не ти се сърдя. Едни говорят за Литекс, че ще са пред Левски, макар че са в няколко дивизии по-надолу, друг ми се хвали с пълен стадион и после пустиня следващите няколко месеца... Има ли причина да добавям пак, как си обсебен от нас и седиш в тема на отбор, който прави твоето тимче наш неофициален сателит?

Kalinho
07.09.2016 22:21

не знам кой къде точно е стигнал знам, че вече града на люляците е на така наречената армия....както се пееше: люляк съм, люляк съм ...

manutd_forlife
07.09.2016 18:46

Не според някои. Стигнаха там, където само още 1 български отбор успя да стигне. Вие нямахте възможноста да сте от тях обаче.

Ordinary
07.09.2016 16:56

Играчите, които спечелиха Купата на България с истинското ЦСКА си тръгват един по един от Литекс-София , а на тяхно място се връщат бивши футболисти на Литекс.Следващите са Галчев, Йорданов , Чорбаджиев , на тяхно място пак ще се доведе някой бивш играч на Литекс.