Михайлов: Не съм доволен! Петев се справя добре и съм му дал кредит на доверие

09:59
Михайлов: Не съм доволен! Петев се справя добре и съм му дал кредит на доверие
"Според мен Петев се справя добре с отбора, това е нов отбор, млад треньор. Лично аз съм му дал кредит на доверие", коментира президентът на БФС Борислав Михайлов след инфарктната победа с 4:3 над Люксембург в началото на квалификациите за Мондиал 2018.
 
Лъвовете стигнаха до успех над аутсайдера в групата, благодарение на гол на Александър Тонев в продължението на двубоя на Националния стадион "Васил Левски". 
 
"Не съм доволен, нямаше агресия, Люксембург тук три гола да ни вкарат, но момчетата показаха характер накрая, така че продължаваме. Има и такива мачове. Както виждате мачовете в нашата група не се развиват както вие очаквате. Имахме много млади момчета, дебютанти и все пак стигнахме до победата. Срещу Швеция и Франция ще бъде тежко, но може нещо да изкараме от един от двата мача. Играчите няма да са толкова притеснени, днес имаше големи очаквания", каза Михайлов след срещата.
 
"Според мен Петев се справя добре с отбора, това е нов отбор, млад треньор. Лично аз съм му дал кредит на доверие", допълни той. 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gL_Manekena
08.09.2016 23:54

Срещу Шввция и Франция ще бъде тежко, но може нещо да изкараме *wonder* Ама ти сериозно ли ?!? *lol**lol* Може да изкараме кафявата акула *lol* След тия два мача, лично ти Путев и Перукан да си вземете, кърпите и сапуните, защото ще ви водим на баня *smile*

Kalinho
07.09.2016 22:25

така като го гледам май е голям любител на чашката. Опитва се да пуска лафове като Батето но има още какво да се желае, може би следващия път трябва да изпие още 2-3 може и по - големи лафове да пусне *smile*

Red_Manc
07.09.2016 19:29

Той Перукан и трезвен не знае какво говори и какви ги върши.

Amateur2017
07.09.2016 16:50

Проблемът на отбора ни май не е Петев, Пенев, Марков, Балъков и пр. и пр. треньори, които се изредиха през годините. Проблемът идва от шуро баджанащината, която цари.

sviliev
07.09.2016 15:04

На този не му ли омръзна да дава интервюта пиян? Погледнете какви хора оглавяват БФС - Михайлов, Лечков и Костадинов, с други думи - пияница, егоистичен нарцис и шмекер. Хората ще ги запомнят основно с това, че съсипаха българския футбол, а не с 94-ата. Само Сираков става от този Изпълком, но тъй като не може да забие нож в гърба на старите си дружки, предпочита да не се излага пред камерите.

Pechenqgata
07.09.2016 12:54

Почерпил се е стабилно перукан и говори глупост след глупост...

Chelsea86
07.09.2016 12:03

Вън бе пияна марионетко на Ганчев и Домусчиев с фалшива коса. *thumb_down*