Дон Марчело: Специален, не си нищо особено!

17:26
Дон Марчело: Специален, не си нищо особено!
Марчело Липи отговори на обвиненията на Жозе Моуриньо в липса на уважение, като заяви, че португалецът не е с нищо по специален от наставниците на своите основни конкуренти Чиро Ферара и Леонардо.

Както е известно Моуриньо заяви, че прогнозата на Липи ( Ювентус ще е шампион през този сезон), е липса на уважение към противниците на "Старата госпожа". Първоначално, в отговор селекционерът на Италия отговори, че това е просто негово предчувствие, но португалецът продължи войната на думи, като предположи, че сигурно първенството е уредено в полза на торинци.

"Мисля, че Моуриньо прекалено много се разпалва. От моя богат опит, белязан с толкова много трофеи, смирено мога да кажа, че титлите се печелят в съблекалнята и на тренировъчното игрище, а не пред телевизионните камери", коментира Липи.

"Със сигурност той е добър специалист, но до момента Чиро и Леонардо му отстъпват единствено по липсата на опит. Сигурен съм обаче, че ако трябва тримата да са на терена, Моуриньо ще им отстъпва значително и на двамата" , допълни Дон Марчело.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

berbatovMU
29.08.2009 17:03

Специалния си е Специалния с главно С *wink*

bleid_2
19.08.2009 18:42

Липи е велик треньор,спечелил е всичко във футбола и заради многобройните си успехи може не само да се изказва кои ще е новия шампион на Италия ами и кои ще е новия ПАПА.

el_diablo
19.08.2009 17:32

На крива ракета и космоса й пречи *joking* Както обикновено, Жозе се изказва неподготвен.

angel_hi
19.08.2009 17:30

Всеки може да прави предположения и Юве може да е шампион много вероятно е дори и Жозе да не са пали толкова а да си стяга играчите защото битката ще е ожесточена Интер срещу Юве кой кого Милан ги отписвам