Дяков: С добра игра и победи ще върнем хората по трибуните

21:11
Дяков: С добра игра и победи ще върнем хората по трибуните
Капитанът на България Светослав Дяков и колегата му в полузащитата Ивайло Чочев споделиха мнението си преди световната квалификация с Люксембург, която е утре на Националния стадион "Васил Левски".

"Все пак е първи мач, уважение към отбора на Люксембург, но ние сме по-класния отбор, надяваме се да победим. Не играем за пари, това е националния отбор на България. Слаби отбори няма, трябва да дадем най-доброто от себе си и да спечелим мача, слаби отбори няма, не е клише. Усещам подкрепата от селекционера и отбора, той ми е гласувал доверието. Важното е как изглежда отборът, има характери в този отбор, може още 3-ма, 4-ма да бъдат капитани", коментира очакванията си за световната квалификация с Люксембург капитанът на националния отбор Светослав Дяков.

"Трябва с добра игра и победи да върнем хората на трибуните. Това сме ние, това е националният отбор на България, това са 80 % от футболистите на България. Трябва да се подкрепяме. Нека уважим избора на националния селекционер", допълни той.

"Осъзнаваме, че мачът е важен, задължени сме да вземем утре 3-те точки и да придобием по-голямо самочувствие преди следващите битки. Ако подходим правилно, с нужната концентрация и мотивация ще победим", коментира Ивайло Чочев.

"Не е приятно, че ни смятат за аутсайдери, утре една победа се надявам да върне хората по трибуните", допълни той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simon_66
05.09.2016 21:36

Абе момче, когато постигнаха победи март месец и в края на евроквалификациите, се чува добре играхте, браво за победите, но дойде това турне в Япония и вече големите проблеми.. там бе повече от очевидно, че играчите мислят за лятото, почивката след футболния сезон. Да, със сигурност там беше времето Петев да даде повече шанс и игрови минути на национали с малко игрови опит с националната фланелка, но той реши да заложи да старите кучета и го изядохме здравия пердах. Защо след като паднахме с 6:1 от Сърбия не се вдигна такава шумотевица, а сега? Аз си мисля, че ще видим напълно различна игра, футболистите и треньорът си дават сметка, че публиката няма да е никак много и ще искат да постигнат убедителна победа за старт. От мен 3:0 за нашия национален отбор и очаквам доста добро представяне на тези квалификации,борба за 3-тото място докрай, както и постепенни промени на някои постове в състава ни.

night_wolf1984
05.09.2016 23:00

мммм...след трети ги брой...докато редят състава от БФС ще е така крах след крах....маламов,костадинов ,Малинов,Къпинов ще стоя,а старите кучета ще си цъкат и ще изкарват за водчица....не премий,ами глоби трябва да им налагат...Тея хора са футболното лице на БЪлгария,аз освен срамотий не съм видял от тях нищо последните 5 години....ма и те не са виновни и петев..дават им надника и толкова,кво като не могат,колкото толкова парата в джоба и иде следващия мач и хонорар !!!

night_wolf1984
05.09.2016 21:19

Ренде пак се изкаваш неподготвен...първо никой не е видял добра игра и резултати...второ всички ще ни смачкат...айде с луксембург равни...не се изказвай неподготвен...това не е Лудогорец....вярно,че в националния ви търпят повече !!!