Селекционерът на Люксембург се притеснява от силата на нашите в атака

19:46
Селекционерът на Люксембург се притеснява от силата на нашите в атака
„Трябва да внимаваме с офанзивните качества на българския отбор. Освен това ще опитаме да се възползваме от свободните пространства в противниковата половина, които най-вероятно ще се появят вследствие на атакуващата игра на домакините”.

Това заяви селекционерът на Люксембур Люк Холц преди световната квалификация с България.

Двата тима ще премерят сили утре, 6 септември, от 21:45 часа на стадион Васил Левски в София.

„Намираме се в много тежка група с големи футболни нации като Франция, Холандия и Швеция. Отборите на България и Беларус също са силни, въпреки че са по-ниско в ранглистата на ФИФА. Предстоящият ни съперник записа победа срещу бъдещия европейския шампион Португалия и въпреки че бе в контрола, това показва, че притежават съответното качество”, сподели Холц.

„Нашата цел в тази група, макар и да изглежда много трудно е да опитаме да спечелим точки. Също така се надявам, че ще успеем да подчиним индивидуалните качества на отборната игра. Това, че попаднахме в толкова тежка група е и добре за нас, тъй като ще играем с много силни отбори. По тази причина в утрешния мач няма да има напрежение, породено от конкретни очаквания към нас и се надявам това да бъде в наша полза, за да успеем да вземем точка”, допълни още селекционерът на Люксембург.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kapitana123
05.09.2016 23:50

Заглавието ми оправи настроението *beer*. Хубаво е, че поне срещу Люксембург и подобни все още сме фаворити. Не бива обаче да подценяваме противника! Не се знае в БФС на какво се заложили и да не стане като с Малта наскоро...

simon_66
05.09.2016 21:40

Марселиньо, Миланов, Попов..прегледай внимателно как играят напоследък и ще разбереш защо ги има притесненията.

night_wolf1984
05.09.2016 22:36

А трио българка...най много едно хоро да друсне или самба....според мене отбора е нагласен от БФС ...пак чакат някоя сумичка от трансфер да видим....жалка работа е тоя отбор...досега не съм виждал по смешен национален...и да се мятат като мухи без глави...дано ни дадът някоя дузпа и да бием,че и Беларус май са голям залък за нас....Жално ми е като ги гледам,ама от алкохолици и пушачи футболисти не става...виж за чалгаджий са идеални *sad*

bacardy_breezer
05.09.2016 19:56

Tова е шега, нали ? Къде я е видял тая сила... сигурно в Митко Рангелов... няма кой друг да е.