Още един бивш национал нападна Петев

09:14
Още един бивш национал нападна Петев
Още един от бившите национали поде атака срещу селекционера на България Ивайло Петев. След като преди време Валери Божинов и Андрей Гълъбинов обявиха война на специалиста, сега това направи и левият бек Петър Занев. Защитникът на Амкар бе категоричен, че лъвовете нямат добро бъдеще с Петев начело.
 
"Смятам, че с този треньор трудно ще направим нещо сериозно", заяви Занев в интервю пред "ТВ+".
 
С думите си защитникът влиза в групата на зачеркнатите от Петев, сред които е и нападателят на Левски Венцислав Христов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LEVSKI_IYI_1914
05.09.2016 17:50

До коментар [@comment 1922809] от [@user putopalo]:

Прав си за само единия крак, въпросът е: точно кой се пада да е той от всичките.

Chelsea86
05.09.2016 10:12

Всичко е заради трансферите. Поне 50% от повиканите са в националния заради мениджърите им с надеждата някой да ги забележи, но уви, те са толкова зле, че няма как. И така се въртим в един омагьосан кръг от опити да трансферираме 10 некадърника докато станат на 35 за сметка на участие на СП и ЕП първенства.

night_wolf1984
05.09.2016 13:01

ами и развалената риба трябва се пробутва.....ей така между свежата и хубавата...Жалкото е,че в национала само херинги на килограм....коя от коя по вмерисана !!!А младите шаранчета стоят ли стоят и чакат своя шанс...Вчера имаше едно предаване с борис касабов и човека каза,че през 60-те години по комунизма сме имали уникално силен отбор ...по силен от 94-та,но е нямало успехи...защото комунистическия режим не им е давал да играят в други първенства....а тогава са искали играчи от България в Милан,Интер,Реал,Юнайтед и куп други европейски грандове...Преди комунизма им е пречил да си покажат таланта,а сега БФС налага никъдърници и пенсионери...няма как да стане така..няма !!!

night_wolf1984
05.09.2016 09:57

намерил се е кой да критикува Петев...най куция кон от всички...тоя е пълен некадърник !!!Не,че Петев е много добър треньор, де...но поне е послушко *smile*

Kalinho
05.09.2016 21:26

абе младеж преди да се излагаш вземи поне прочети малко. Първо е ясно, че не си гледал мач на Амкар никога - Занев им е капитан и титуляр - за 5 мача - 2 победи, 2 равни и 1 загуба едва ли руското първенство е толкова слабо ама ти как да знаеш, то само да хейтваш по цял ден е най - лесно. Сега знаеш ли кой е ляв бек сигурно някой по - добър нали ?