Ивайло Петев: Подготвихме се добре, надявам се да се представим на ниво

21:37
Ивайло Петев: Подготвихме се добре, надявам се да се представим на ниво
Напрежение в националния отбор няма, настроението е малко приповдигнато преди световната квалификация с Люксембург. Това обяви селекционерът Ивайло Петев. Той добави, че това, което иска от неговите избраници, е да покажат добра игра и да спечелят двубоя на стадион „Васил Левски”. 
 
„Напрежение не бих казал, нормално е да има някакъв заряд, настроението е малко по-приповдигнато. Дано това го няма в мача, дано спечелим трите точки”, каза той пред БНТ1.
 
„По никакъв начин не отписваме отбора на Беларус. Концентрирани сме върху Люксембург. Подготвихме се добре. Дано се представим на ниво, да покажем добра игра и да победим. Единствено Георги Миланов получи лек удар, днес пропусна тренировката. Дано утре (понеделник) тренира наравно с останалите. Другите нямат проблеми”, каза още наставникът на националите. 
 
„Всяка една квалификация е сама са себе си. Избирам отбора от играча. За тая съм избрал тия момчета. За другата може да бъдат други. Във вторник ще видим дали съм направил правилния избор. За момента всичко е спокойно.  
 
Аз не бих казал, че сме аутсайдери. Има два фаворита – Франция и Холандия, след това е веднага Швеция. Ще търсим да взимаме точки, накрая ще видим до къде ще стигнем. Трябва да живеем с някаква надежда и амбиция. Това ни е групата, трябва да играе срещу всеки”, добави Петев.
 
„Шамарът от Япония? На мен лично ми пари. Сами знаете защо.  Надявам се да сме взели добра поука и това да проличи още във вторник. Не, аз съм човек, който много трудно се предава. Дълго време ще ни стои като обеца на ухото. Националния отбор е чест, отговорност. Гледаме напред вече.  
 
Това не е Люксембург, което и било преди 10 или 14 години. Днешно време няма чак такива изявени аутсайдери. Отбор, който е вдигнал в пъти нивото. Трябва да излезем и да покажем, че сме отборът, който по-силно иска победата.  
 
Единственото нещо, което ние трябва да направим, е да играем на ниво и да побеждаваме, за да са върнат хората. Искам във вторник да играе добре и да победим”, завърши Ивайло Петев. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Drogba_d
05.09.2016 12:23

И анчелоти да дойде няма да е много по различно просто футболистите ни освен че са некадърни са и несериозни , пият , пушат , не спазват режими е то като нямаш класа трябва да компенсираш с борбеност и тичане но нашите и това не могат "глезльовците" да не се претоварят...

putopalo
05.09.2016 12:11

Според мен Дъвката е по-слабия треньор от двамата,обаче играчите не го саботираха.Сигурно ги респектираше като дъвчеше дъвка с отворена уста,това не всеки го може.Това му липсва на Петев

LEVSKI_IYI_1914
05.09.2016 17:52

Според мен този стил се нарича преживяне и мнозина други го могат...*ball*

shoshibgFB
05.09.2016 03:00

Пичове, проблема не е в Петев. Не че е най-надарения треньор, но имаме, и сме имали, къде по-зле от него.
Като материала с който разполага е калпав, това ще да е.

rimlianin
05.09.2016 02:41

Това трябва да значи че няма да паднем повече от 4 5 на 0 или да се надяваме дори на равен

Ivan017
05.09.2016 00:46

Жалка картина ми се струва че ще бъдем и на тези квалификации... колко повече шансове трябва да се дават на такъв жалък човек като Петев? Още след загубата срещу Япония трябваше да го изгонят! Загубите са допустими, но такива загуби не са!

Xmeno
05.09.2016 00:21

Не знам колко издънки трябват за да те изгонят оПлетев ! Тези квалификации сме на 5-6 място и то ако Люксембург не са във форма.