Палермо за малко не разкара Чочев

08:28
Палермо за малко не разкара Чочев
Ръководството на Палермо изпадна в паника в последния ден от трансферния прозорец, тъй като тима има нужда от нападател. Сицилианците преговаряха с няколко клуба, като късния следобед пратиха оферта за над 600 000 евро за Андрей Гълъбинов на Новара, но до сделка не се стигна. Родният таран бе един от всичките четири-пет варианта за розовите, които в последните часове се насочиха към черногорският голаджия на Виченца Филип Райчевич. 
 
След отказа на първата оферта от тима на Серия "Б", шефовете на Палермо включиха в сделката и Ивайло Чочев, който в момента е на лагер с националния тим, съобщава "Меридиан мач". Северняците отказаха и тази оферта, като не се знае и дали българският халф би се съгласил да смени Палермо с Виченца. Така със сигурност обаче Чочев, който вкара един гол за Купата на Италия в този сезон остава в Сицилия и за новия сезон в Серия "А".
 
Андрей Гълъбинов пък вече за трети път се разминава с трансфер в елитната дивизия. В последните години той вкарва доста в Серия "Б", но така и не може да премине в отбор от най-високото ниво. Преди време сериозен интерес към Гълъбинов проявяваше Сампдория. Родният футболист започна сезона с два гола за Новара - един за Купата на Италия и един за първенството. Със сигурност, ако продължава така, зимата или лятото отново ще бъде в полезрението на клубовете от елита.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация