Балъков: Мачът с Берое ще покаже дали сме на прав път

14:18
Балъков: Мачът с Берое ще покаже дали сме на прав път
"Мачът с Берое ще покаже дали сме на прав път или са необходими корекции", заяви на пресконференция мениджърът на Черноморец Бургас Красимир Балъков.

Той приветства завръщането на старозагорци в "А" група, защото представляват център с традиции при "майсторите".

"Ще трябва да се преборим с позитивната настройка на новака, който разполага с качествени футболисти – силни и бързи по фланговете, опитни в средата на терена. Гледал съм първите им два мача. Видях, че могат да изненадат всеки отбор. Мачът няма да е лесен за нас, но за който си е поставил високи цели, лесно няма. Можем да се поздравим с победа само с максимално раздаване, концентрация и мотивация, каквито показахме в първите два мача", констатира наставникът на "акулите". Балъков призна, че е възможно тимът му да не играе така атрактивно както при победите над Черно море и Локомотив (Пд) с по 2:1, но по-важно е да се спечелят трите точки. Черноморец заминава за Стара Загора с група от 18 играчи в четвъртък следобед. След изтърпяно наказание в състава се завръща Нилтон Кардосо. Дуду, Георги Божилов и Георги Чиликов са напълно възстановени от травмите си, но не са в оптимален футболен ритъм и най-вероятно няма да пътуват за града на липите. Мачът с Берое е на 21 август (петък) от 18:00 часа и ще се ръководи от главния съдия Христо Ристосков от Сандански. Бургазлии имат пълен актив от 6 точки, а беройци са с 3 точки, след победа надЛокомотив София в първия кръг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

geno_sz
20.08.2009 23:23

Дано стане красив мач. И съдията да е 50/50. Пък и на Кпаси му е време за първа загуба........ сори!!!!! Само БЕРОЕ!!!!!!