Валери Божинов се връща в Италия

16:01
Валери Божинов се връща в Италия
Днес вероятно е последният ден на Валери Божинов като футболист на Партизан. Очаква се до часове българинът да бъде продаден. Трансферният прозорец затваря в 00:00 часа днес и всичко ще се реши много скоро.
 
Офертите за 30-годишния Божинов са две и са от Италия, според novosti.rs. Ръководителите на Партизан в момента обсъждат кое от двете предложения е по-добро. Вчера други сръбски медии писаха, че предложения за него са постъпили също от Турция и Гърция.
 
Божинов вече се сбогува с феновете на сръбския гранд в понеделник. Той пусна колаж от свои снимки в Инстаграм и отдолу написа "Благодаря ви за подкрепата през цялото това време. Обичам ви". Това бе прието от запалянковците като прощално писмо. 
 
В Италия по време на състезателната си кариера Божинов игра за Лече, Фиорентина, Ювентус, Парма, Верона, Виченца и Тернана. Божинов не бе повикан от националния селекционер Ивайло Петев за предстоящата световна квалификация с Люксембург на 6 септември. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur2017
31.08.2016 18:22

Съгласен съм с ponchini. Вече колко години гледаме "звездите" на България какво правят? Какви ли не срамове брахме с тях, с какви ли не отбори правихме мъчни равенства или дори направо падахме. Знаем си, че някой отбор от Румъния нагоре хване ли ни, то загубата ни е в кърпа вързана.

Къде по-зле от това? С какво за показали тези плужеци, че заслужават всеки мач да са титуляри? Да хващат младоците из отборите и да видим какво ще стане. Не е гарантирано, че ще се оправим, разбира се. Но поне няма какво да губим.

ponchini
31.08.2016 16:57

Абе какъв Божинов, какъв Камбуров бе пичове? Стига с този принцип нов бардак със стари курви!

Целият отбор е за смяна, само млади, нови и надъхани момчета трябват. Искащи победата, искащи да направят нещо за националния. Да, няма да стане от раз, да ще има загуби, но в някакъв момент ще се обиграят и ще се получи нещо повече от постояните посредствени изяви на националите ни в последните 10г.

ponchini
31.08.2016 17:15

Ами да, определено ще е по добре да пуснат U21. Знам че няма как да стане, ама какво точно се получи в последните години като пускаха все тези, които са най-във форма? Пълни нули, дай им да скачат в син сити и найт флайт. Трябват ни сърцати играчи, каквито бяха Стилян, Мартин, да не се връщам към по-старото поколение. Не отричам някои не лоши моменти на Попето , Рангелов, и още някои имена, ама ще ме извиняват - това не е достатъчно за мен.

katal0neca
31.08.2016 17:06

Еми то по тази логика да пускат целия U21 в първия отбор, ама нали знаеш че това няма как да се случи. За национала трябват играчи, които са в най-добра форма в момента, независимо от възрастта им, а не едни и същи познати стари лица и имена.

katal0neca
31.08.2016 16:32

Само не мога да разбера защо Петев не го викна при положение, че в последната година забива доста голове в Сърбия. А също така можеше да викне и Камбуров, какво като е на 36, пак си е голов хищник и го показа и миналия, и по-миналия сезон и от началото на този също го показва. Нямаме нападател все се оплаква, ами ето ти двама. Пускаш Камбуров титуляр и Божинката за резерва и готово. Нито тях вика, нито Гълабинов. Само един Рангелов си знае и това е...

sundza
01.09.2016 09:09

Не знам дали си разбрал от статията, но НЯМА да пробваме с Божинов, демек не е повикан. Това е, което не му разбирам на Петев, че ме питаш. И не само. Длъжен е да пробва Божинов, защото докато ние броим похарчените пари по партита и колко правилни думи думи е казал, то в Сърбия му броят головете и го молят да остане. Ама нали ние разбираме повече, Петев толкова си можел и айде пак всичко в канала. Някой по-долу написа най-вярното - в цял свят за квалификациите се викат футболистите в най-добра форма, а други варианти се пробват в контроли. При нас е точно обратното. Ако можем дажкажем, че въобще играем някакви контроли.

Omen
31.08.2016 20:52

Какво да му разбирате на Петев. Толкова си може човека. Поне се труди и търси други варианти демек Божинов и др. Какво лошо има в това, нека пробва този път дано се получи. Пък и ние нямаме кои знае колко що годе средно добри играчи ,виж да имахме класни - ок ,но като нямаме ,ще пробваме с Божинов.

sundza
31.08.2016 19:40

Споко, не си сам. Петев никой не може да го разбере.

nom3rcy
31.08.2016 16:57

Камбуров винаги е бил недооценен в националния отбор.

ivanrealmadrid1
31.08.2016 16:12

Тъкмо си намери мястото и пак в Италия ... в Партизан и голове вкарваше и публиката го обичаше и в Европа чат пат играеха, това в никой от миналите му отбори не се случваше