22 оферти за Джак Уилшър в последните два дни

13:30
22 оферти за Джак Уилшър в последните два дни
Полузащитникът на Арсенал е получил оферти от 22 клуба в последните два дни на летния трансферен прозорец, съобщава "Мирър".

24-годишният английски национал по всяка вероятност ще бъде преотстъпен под наем до края на сезона, като желанието на самия играч е да продължи кариерата си във Висшата лига на Англия.

Кристъл Палас, Уотфорд, АФК Борнемут и Уест Бромич Албиън са английските клубове, регистрирали своя интерес, като с най-големи шансове за момента е Палас. Рома, Валенсия, Спортинг КП Лисабон и Бенфика са сред чуждестранните клубове, които искат Уилшир.

Настоящият договор на английския полузащитник с Арсенал изтича след две години.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CFC_H_A_Z_A_R_D
31.08.2016 16:06

Мен ме яд за това момче.Ако не бяха вечните травми сега щеше да е на нивото на Бускетс или Видал.Има време да стане голям футболист млад е още на 24 ако не се контузва ще стане.Иначе за саката и аз го помня мача с Барса където блесна.

Mesut213
31.08.2016 17:13

Таланта определено го притежава, но не мисля, че е достатъчно дисциплиниран, за да се превърне във футболист от ранга на, тези които си изброил. Не малко пъти сме виждали изцепки от Уилшър (барове, дискотеки, цигари, проститутки) и т.н. Това ме кара да мисля, че не е пределно мотивиран и амбициозен, но това все пак са мои догадки само.

sakata_97
31.08.2016 14:32

Отдаването под наем на Уилшър е наложително според мен,трябва да понатрупа самочувствие и игрова практика и най-важното колкото се може по-малко да е контузен,за да покаже на всички които го отписват за големия футбол че все още може да се превърне във голям играч.Всички помним какъв талант беше,като най-голямо впечатление ми направи във един мач от ШЛ срещу Барса тогава направо ги разцепи ;d,но тези контузии във голямо степен му забавиха развитието и сега се надявам да рестартира кариерата си ако е възможно и да се върне като друг играч

mrkamenica
31.08.2016 15:40

Трябва да видят къде е проблема и да го разрешат, че всичките проблеми на Арсенал идват оттам

sakata_97
31.08.2016 15:37

За съжаление и това е възможно,играчите на Арсенал по-принцип си са доста чупливи,но за мен главните виновници за това всеки сезон лазарета ни да е пълен имат докторите във отбора и до някъде Венгер все пак като треньор той трябва също да следи здравословното състояние на всеки един от играчите си и да преценя кога да им дава почивка и кога да ги използва максимално,миналия сезон си спомням много добре как заради него Санчес се контузи от претоварване,мисля си че беше срещу Норич и тогава изпусна не малко мачове именно заради Венгер.Аз всеки сезон се моля най-после тези контузии да ни напуснат,но винаги лазарета е пълен и това честно немога да го разбера,ясно е че нещо във Арсенал не е наред,за да се повтарят тези проблеми всеки сезон

sdw
31.08.2016 15:20

Ами то или лазарета ще е, или някоя прокоба. Но със сигурност друг такъв отбор няма.

mrkamenica
31.08.2016 14:53

Само да не стане така всичките контузии да са ставали заради Арсенал, че като гледам лазарета ви е постоянно пълен.