Митов изкара само 2 часа като треньор на Ботев

19:12
Митов изкара само 2 часа като треньор на Ботев
Новоназначеният треньор на Ботев Пловдив Николай Митов изкара само 2 часа начело на отбора, след което обяви, че си тръгва. Това се случи по време на днешното му първо занимание, което беше осуетено от тридесетина ултраси, нахлули в базата в Коматево.

Запалянковците прекъснаха тренировката само още в самото й начало, като обградиха новия наставник. Футболистите се отдръпнаха от случващото се, а президентът Ангел Палийски се появи и си проби път до Митов. Заедно с него бе и почетният президент Асен Караславов.

Малко след случката Митов и неговият помощник Мариан Христов прекратиха заниманието и се прибраха в съблекалните. Докато напускаше терена, Митов обяви: "Тръгвам си!"

На базата започнаха да пристигат автомобили на охранителна компания, докато бултрасите започнаха дискусия с президента Ангел Палийски. Срещата продължи няколко минути, като привържениците категорично са заявили, че няма да отстъпят от позицията си и не искат Митов да води Ботев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FCRuse
31.08.2016 11:53

Главния проблем е че това са една шепа хора, сигурен съм че не всички мислят като тези 30,40 човека. Независимо от къде е треньора ако е показал качества трябва да му се даде шанс. Не само в Ботев има такова малцинство и това излиза от границата на фенското. Има си хора който управляват тези фенове има управници, трябва да го променим този манталитет. Света се променя, докато не го осъзнаят такива хейтари на треньори и глупави фенове с бомбички и знамена на расизма няма да се оправим.

kapitana123
31.08.2016 02:42

Това хиперсите са голяма работа - по-голяма от две по-малки работи. Истината ако лъжа!

Rezors
30.08.2016 21:25

Ботев имат уникална агитка, но и най-уникалните тъпанари. Гавриха левскарите заради това че съблякоха Петев, а те направиха абсолютно същото. Няма как някой да уважа ултрасите с подобно държание.

MaLkO_LuD94
30.08.2016 19:41

Утре във вестниците ПЪРВИ това е положението най-отгоре ПЪРВИ *joking* Той е силният късметът ходи с него *party*