МФК Варна кани феновете на футзала на Купата на УЕФА

12:20
МФК Варна кани феновете на футзала на Купата на УЕФА
Отборът на МФК Варна кани феновете на футзала да станат част от предстоящите двубои за Купата на УЕФА.

Шампионът ни е домакин на мини турнира от предварителния кръг. От утре до неделя в морската столица ще се състоят мачовете между МФК Варна, Корк Сити от Ирландия, Торнадо от Молдова и Гази Университечи от Турция.

В първата си среща отборът на Венко Иванов ще има за съперник ирландския първенец. Играчите и ръководството на варненския клуб са убедени, че техни приятели и колеги ще ги подкрепят в зала "Владислав". „Мисля, че залата ще бъде пълна. Съдя от това, че от няколко дни постоянно ми звънят приятели и познати, които се интересуват къде ще се продават билети, от колко часа ще са мачовете“, каза и наставникът на родните ни шампиони.

Дневните билети за възрастни, които ще важат за двата мача, ще са по два лева. Студентите и учениците ще ползват намаление – те ще плащат по 1,50 лв. Толкова ще е и билетът за членовете на семейства, които решат да гледат мачовете на МФК „Варна“ и съперниците му. За децата до 12 години входът ще е безплатен.

Официалният спонсор на турнира - мол Варна, ще организира многобройни томболи и игри с публиката, които ще носят и интересни награди.

Програмата на мачовете от група "А":

20/8/2009
18.30 ч. Торнадо Кишинев - Гази Университечи
20.30 ч. МФК Варна - Корк Сити
21/8/2009
18.30 ч. Корк Сити - Торнадо Кишинев.
20.30 ч. МФК Варна - Гази Университечи
23/8/2009
18.30 ч. Гази Университечи - Корк Сити
20.30 ч. Торнадо Кишинев - МФК Варна

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация