Официално: Спас Русев е новият собственик на Левски

14:09
Официално: Спас Русев е новият собственик на Левски
Бизнесменът Спас Русев е новият собственик на ПФК Левски.

Новината бе официално съобщена от един от досегашните основни акционери Иво Тонев на Общото събрание на акционерите на клуба.

Досегашните притежатели на мажоритарния дял от акциите в клуба, Иво Тонев, Николай Иванов и Александър Ангелов, прехвърлят безвъзмедно акциите си на новия силен човек на "Герена".

Очаква се да има промени и надолу по веригата в Надзорния и Управителния съвет на клуба.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Reyes_de_Europa
31.08.2016 10:14

Айдук, който е в процес на кражба на Виваком, но дали ще му стигнат възможностите да узакони кражбата предстои да видим. С нищо не е по-различен от Домуса и Ганчев.

Luxury
31.08.2016 20:02

Както съм написал по - надолу - Може да е всякакъв, но идва с идеята да плаща дълговете на Левски към ДЪРЖАВАТА и към всички бивши треньори, футболисти и т.н.(надявам се) Няма да има сливане, преименуване, прекръстване и създаване на нови Хипер Ултра Мега Лиги..

j_mourinho
31.08.2016 13:21

Различен е с това, че може да ги купи и двамата.

kapitana123
31.08.2016 02:47

Въй, тоз кат му гледам снимката... дон Корлеоне ряпа да яде *silent*. Колкото по-малко знаем, толкова по-добре, пичове.

Chelsea86
31.08.2016 08:42

А когато погледнеш снимките на Гела и Дришата ти става пат*ата от кеф и нещо отзад започва да вибрира от желание за .... приятна вечер на свещи с тях. Нормално за теб. *blush*

Rezors
30.08.2016 23:48

Феновете на Левски веднага започнаха да защитават очевидно облажилият се от падането на комунизма бизнесмен, на който най-вероятно не са му чисти работите, но нали купи "Левски" няма как да е черен, всеки който мисли така е малоумник и скрит фен на ЦСКА( кое?). Както казах и в предишния си коментар, който по някаква причина бе изтрит, нямам нищо против синия клуб да представлява България в ЕКТ, имат публика, история, успехи по-големи от 98% от клубовете в страната ни, но точно затова, когато някой бизнесмен или било друг човек реши да има отношения с клуба трябва да подходите хладно и да видите очевидните факти за този човек, а за мистър Русев те са, че очевидно по някаква причина е замесен в не толкова патриотични дела. Съжалявам, това е истината.
Лупи, за който се говори в по-долните коментари, е един от най-големите боклуци в нашия футбол, очевидно е, но не забравяйте, че Русев никога не е имал отношения с родния футбол, не знаем какви са му плановете и защо РЕАЛНО е придобил акциите на клуб "Левски". Но е защитаван сляпо без никакви аргументи, че и арогантно на всичкото отгоре..
Момчета, с такова поведение никога няма да мръднем крачка напред.

Rezors
31.08.2016 15:07

Е, аз не казвам ли същото? Ще ви се кефя с цяло сърце ако и вие играете с Реал на "Сантиаго Бернабеу", защото имате огромна фенска маса, от която повечето са нормални хора, заслужаващи да гледат любимия си отбор в Шампионска Лига. Всеки отбор, който играе под знамето на България, има подкрепа от моя страна, независимо дали сте вие или Ботев Нови Пазар. Ганчев спря да ми бъде симпатичен от момента, в който направи това нещо. Аз подкрепям Лудогорец на терена, когато играят, не подкрепям Домуса и сподвижниците му. Това че е кирлив с мръсни пари е ясно като бял ден, не съм малоумник, че да се правя на сляп за него, защото е собственик на Лудогорец. Но не съм съгласен с теб за "звездите му". Тоя клуб изкара бюджетите на всички други отбори взети заедно за следващите 5 години, а парите, платени за бразилски, аржентински и румънски играчи не са и 1/5 от изкараното. Поне за това няма как да му кажем копче. Главният му проблем е не финансовото състояние на собствениците на другите клубове, а отношението към тях. На всички е ясно, че не са много чисти парите им. Нормално е да защитиш отбора си, респективно собственика. Но не е нормално това да се прави с някакви диви нападки към другите и повтарянето на едно и също нещо 200 пъти. Не издигайте този човек в култ без да сте видели дори едно негово действие за клуба, изчакайте да започне работата си с клуба и тогава почвайте сини доминации и евро походи. Дотогава подобни твърдения за искрените му намерения към "Левски" са сметки без кръчмар и доста безпочвени защити на съмнителната му личност.

Chelsea86
31.08.2016 01:07

Аз вече предложих на един като теб, ако може да доведе честно забогатял човек решен да си харчи честно спечелените пари за родния футбол. Защото видиш ли собствениците на всички останали 13 отбора са цветя и всеки лев са го изкарали честно. Гледам, че под темите за Лудогорец се скъсвате да правите ми-ми на Домуса и отборчето му без да се запитвате откъде са му парите, които налива без грам притеснение във всякакви "звезди". За любимият ви Ганчев да не говорим, че не давате и дума да се каже. Като ги гледам, водят и преговарят със всякакви играчи и обещават по 10к евро на всеки за гол срещу Левски само, защото победа над нас би помогнала за довършване на припознаването. Преди Спас Русев да стане собственик на Левски едва ли някой от вас се е сещал за него и да попита откъде си е изкарал парите и как са спечелени. От днес обаче всички станахте големи защитници на правдата, защото видиш ли Левски има собственик същия като на останалите отбори, но доста по-богат от повечето. Нали все слушаме, че отбори като Лудогорец вдигали нивото на БГ футбола. Ами, ако сега Левски стане нещо подобно? Два отбора не са ли по-добре от един, че дори и три като гледам амбициите на микренския.

j_mourinho
31.08.2016 00:34

Придобил е акциите на клуб като Левски, защото е фен на отбора от малък.Ако ти сега притежаваш неговите милиони, няма ли да помогнеш на Цска по някакъв начин?А в случая Русев си има парите, има знанието, има нужните хора до себе си, за да управлява отбор като Левски.Феновете са зад него в пълно мнозинство, абсолютно нищо не му липсва.

Luxury
31.08.2016 00:31

Ясно е, че не е от най - почтените бизнесмени и парите не са му честно изкарани, но идва с идеята да плаща дълговете на Левски към ДЪРЖАВАТА и към всички бивши треньори, футболисти и т.н.(надявам се) Няма да има сливане, преименуване, прекръстване и създаване на нови Хипер Ултра Мега Лиги..

simeon_1994
30.08.2016 20:54

Човекът очевидно има пари,върпосът е дали изобщо възнамерява да харчи в полза на Левски или футболния клуб ще му бъде една от милиардерските играчки. Не изключвам да направи Левски сила,но съществува и варианта да се окаже същия мръсник като Томов.

Nelly_Lazio
30.08.2016 20:27

хехе изглежда много сериозен и солиден . . . дано най - после и ние да уцелиме на шефче. успех му желая *smile*))

Garrincha
30.08.2016 19:02

*lol* *lol* *lol* Същият мръсник като Лупи ... от едно котило са всичките ! Левски ще има съдбата на ЦСКА !

Garrincha
31.08.2016 07:05

*lol* *lol* *lol* Милите ... " Пази боже, сляпо да прогледа" !

j_mourinho
30.08.2016 23:06

Как изобщо можеш да напишеш подобна глупост?Сравняваш начетен бизнесмен-милионер, който се е доказал не само в България, но и в чужбина с делата си.Сравняваш го с Лупито?? *lol**joking*

Kalinho
30.08.2016 22:30

не знам как ги определи ама нямат нищо общо- единия според повечето новини за него е много ама много богат другия няма 2лв. джоба си и голямата му мечта беше да не влезе в затвора...

FCRuse
30.08.2016 18:52

Честито Левскари дано ни потръгне още повече и видим поне една купа този сезон. НАПРЕД И НАГОРЕ.
Инак, не знам до колко ще се интересува от клуба, все пак не живее тука... дано направи сплотен отбор и лично според мен дано махне Баждеков, дори чужденец да сложи за финансист! УСПЕХ още веднъж.

holigan4e
30.08.2016 18:38

Айде да доведе нов тренер , който да си разбира от работата.

Teemo
30.08.2016 18:13

До коментар [@comment 1921886] от [@user Niakoi016]:

Нас какво ни интересува, че миеш чинии или чистиш тоалетни за 8.4 лв на час? Защо изобщо ни занимаваш с глупости. Това е спортен сайт, ако те интересува кой какво работи и колко припечелва отиди в БГ мама и си задай въпросите. Като нямаш какво да каже по темата се омитай. *cigarette*

katal0neca
30.08.2016 18:10

Дано да налее пари, но и да назначи хора, които да знаят как да ги харчат тези пари. Успех му пожелавам. Силно се надявам, че Левски най-накрая ще се върне там, където му е мястото, а именно на върха. Както каза човекът под мен дано не се окаже само един балон, който да се спука бързо. САМО ЛЕВСКИ! *beer*

Kalinho
30.08.2016 18:03

За сега новия собственик вдъхва доверие и надежда за по - добри дни да се надяваме, че няма да е само един балон. Успех и САМО ЛЕВСКИ *smile*

j_mourinho
30.08.2016 17:30

Ами мъка им е на чорбарите.При Левски всичко се оправя и върви нагоре.А те са се разединили, припознали и не знам още какво.Тежко е най-големия отбор в България да става, още по-голям, а червеното петно да изчезва бавно и безславно.

1914DuHaMo
31.08.2016 00:56

За какво вървене нагоре и за какъв най-голям отбор говориш, братле, толкова отдавна не сме взимали трофей, че вече сме забравили как изглежда и привиждаме всяка нова натрупана калъфка за такъв, а чорбарите дори и от аматьорската "В" група вдигнаха Купата, а "зелените" пък вече скоро ще ни дишат във врата с тези титла след титла!*sick*

sviliev
30.08.2016 17:17

Иначе ми направи впечаление високопарното и вдъхновено говорене на Спас Русев. Мисля, че може да е от полза на Левски 1914, не е имал досег с български футбол, не е познат на широката общественост, не живее в България. Ако уреди сериозни спонсори и се обгради с правилните хора, които да се справят с функциите си, ще има успех.Единствено ми направи негативно впечатление, цитирам ''Левски е свобода и кауза''. От идването на ВИС-2 на ''Герена'' такива понятия не съществуват, Левски 1914 също е бил в ръцете на мафиоти, кактоболшинството български клубове. Нека не подменяме историята и да не казваме на черното бяло, ВИС-2 не бе нито свобода, нито кауза. Основателите на Левски 1914 едва ли са имали такива идеи за клуба.

sviliev
30.08.2016 16:12

Под статия за Левски 1914 се пише за Лупи. Защо ли не съм изненадан? Какво общо има Лупи със Спас Русев? Гледайте си отбора, надявайте се нещата да тръгнат и не си избивайте комплексите ежедневно.

sviliev
30.08.2016 16:11

Не знам кой какво и за колко работи, нито ме интересува, но се пише Убеден, нека го изясним.

REVOLUTION_
30.08.2016 15:36

Тоя ще окраде Левски.

Chelsea86
30.08.2016 17:18

И какво ще открадне от Левски един от най-богатите и преуспели българи зад граница? *lol* Човека си сключва сделки за над 300 млн. евро, а ти си мислиш, че е останал на Левски, който има само 12 млн. дългове за сектор А и отделно 4-5 на клуба към НАП, бивши играчи, треноьри и отбори. Мани, толкова го е закъсал Спас Русев, че разчита на откраднатото от Левски. *lol*

j_mourinho
30.08.2016 17:05

Щом си казал е така.

REVOLUTION_
30.08.2016 17:00

Именно тоя ще е като Лупи.

j_mourinho
30.08.2016 15:55

Тоя да не се казва ''Лупи богоизбрания'' или ''Лупи спасителя'' *lol*

Niakoi016
30.08.2016 15:17

До коментар [@comment 1921823] от [@user j_mourinho]:

Не си добре с главата.Принципно не работя в БГ Работя в Чехия за 2100-2400 лв с 2 до 3 почивни дни.Миналата година за около 1700 евро в Германия.Претърпях малък инцидент и сега си почивам в БГ и лекувам.После пак излизам,а ти стой си у вас и чакай наготово.И цял живот драскай по цял ден в тоя сайт.

j_mourinho
30.08.2016 15:54

Сигурен съм, че е така, както казваш.Дори съм обеден, че работиш за 2400 лв *lol*

sakata_97
30.08.2016 15:12

Честито на всички левскари,дано най-после този велик клуб пак тръгне нагоре и цялата синя общност пак да бъде щастлива*beer*

Betinfinity
30.08.2016 15:06

До коментар [@comment 1921823] от [@user j_mourinho]:

Нали знаеш, че понякога палачинката рязко може да се обърне, всичко е преходно във времето, но от високо се пада най-зле....

Di_Canio
30.08.2016 14:24

Домус Ага и Микренското джудже не могат да му стъпят на пръстчето.Синята доминация започна.Русев може да закрие целия парламент с едно обаждане по телефона.

j_mourinho
30.08.2016 14:17

Новата ера започна.Вижда се, че човека е много начетен и много свестен.Трябва ни възпитан и постигнал много неща в живота човек, който да си даде сърцето за Левски.Човека си го каза в прав текст - няма да се бъркам в работата на треньора, няма да се бъркам в работата на БФС, няма да се бъркам в работата на синия фен.Истински Левскар, само уважение за този човек.Сина му също влиза в управлението на клуба.

Chelsea86
30.08.2016 14:32

И фен на Челси също. *lol**beer*

CFC_Forever
30.08.2016 14:28

Споделям мнението ти, а най-хубавото в случая е, че новия собственик на ПФК "Левски" е левскар. Вярвам, че отборът ни вече ще тръгне по правилния път, т.е. към шампионската титла. Успех!!!

Chelsea86
30.08.2016 14:13

Успех и дано най-накрая сме сполучили на собственик, който иска силен Левски. *beer*