Анчелоти: Реал ще спечели Примера

10:40
Анчелоти: Реал ще спечели Примера
Бившият наставник на Реал Мадрид и настоящ на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти е уверен, че този сезон Белия балет ще триумфира в Примера дивисион.

Реал е рекордьор по спечелени титли в испанското първенство (32), но последният успех датира от сезон 2011/2012.

"Няма да бъде лесно, но мисля, че след толкова години Реал ще стане първенец в Испания. Кристиано Роналдо пък ще стане голмайстор", сподели Анчелоти в ефира на "Rai Sport".

Роналдо три пъти е ставал най-добър стрелец в Примера - през сезоните 2010/11, 2013/14 и 2014/15.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitko1010
30.08.2016 19:17

Ще се завърнат на върха в Испания, надявам се да спечелят и Шампионската лига. Реал трябва да се бори за всичко през този сезон. Мисля, че нямаме требъл, време е да го постигнем. Съставът ни от доста време насам е толкова широк, имаме много и качествени футболисти на позициите, на които са ни нужни. Трябва да спрем хегемонията на Барселона. Позагубихме шампионския си блясък в Ла Лига. Време е да блеснем отново и да покажем кои сме и какво можем.

CFC_H_A_Z_A_R_D
30.08.2016 16:51

И на мен ми се струва,че тази година Реал ще се върне на върха на Испания.Ама като чели ще трябва да заплати със ШЛ.Ще стигнат 1/2 финалите и ми се струва,че там няма да им стигнат силите не нещо друго.Иначе и домашен дубъл би се приел като успешен сезон.

REYDAN
30.08.2016 21:26

явно сте купили играчи през лятото, което е добре, но е още рано да се смятат за добри заместници на титулярите...а Иско все още е играч на Реал...Мората, Хамес, Ковачич, Асенсио и Васкес също.....а те вече показаха в няколко мача, че са добри заместници на титулярите от миналия сезон *smile*

danialves2
30.08.2016 20:34

Ами да предположим, че титулярният ни състав е същия като миналия сезон (с изключение на вратаря и десния бек). Това остава на скамейката играчи като Андре Гомеш, Денис Суарез, Умтити, Алкасер, Яспер Силесен, Лука Дин и Алейш Видал. Бих казал доста солидни играчи, които съвсем спокойно биха могли да бъдат титуляри. В момента на десния бек за Барса играе футболист, който по принцип е полузащитник и пак е по-добър от вашия Данило (знам че е втори избор). Определено Кейлор Навас е по-класен от нашите вратари, но реално погледнато не виждам къде ви е дълбочината на състава. С продажбата не Хесе и вероятното напускане на Иско не си улеснявате особено нещата.

REYDAN
30.08.2016 17:54

по широк състав хахаххахахах ако 11 играча без нито една адекватна смяна на скамейката наричаш широк състав *smile* Барса имат едни от най-добрите титуляри и нищо на скамейката не се излагай *smile*

danialves2
30.08.2016 17:36

Не знам кое те кара да мислиш така. Зидан няма никакъв опит, като всеки ще се съгласи, че извади огромен късмет в ШЛ. Имаме по-широк състав, по-качествените единици на дадени позиции и смятам, че отново ще сме шампиони, като разбира се, никога не изключвам Реал.