Левски отряза Урал за Венци Христов

09:55
Левски отряза Урал за Венци Христов
Левски е отрязал руския елитен Урал за нападателя Венци Христов. Сините са влезли в контакт с представители на десетия в първенството на Русия в неделя. Шеф на Урал е звънял лично по телефона на спортния директор на Левски Станислав Ангелов, за да го пита при какви условия ще пусне Венци Христов, съобщава "Меридиан мач".

Явно руснаците са били информирани своевременно за напрежението между тарана и старши-треньора Люпко Петрович и са решили да се възползват от това.

Припомняме, че сръбският специалист извади от групата за мача с Верея (4:0) Венци Христов и сините дори бяха с човек по-малко в разширения състав за сблъсъка със заралии. Станислав Ангелов обаче категорично е отрязал човека на Урал за Христов. Пелето е обяснил, че Венци остава на "Герена" и Левски няма никакво намерение да се разделя с него.

Както е известно, нападателят наскоро преподписа автоматично договора си със сините заради специална клауза, която даваше това право на клуба. Новият контракт е до края на сезона, а Христов призна, че е готов да подпише за още три сезона, но иска по-голяма заплата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация