Торино готов да приюти Джо Харт

14:24
Торино готов да приюти Джо Харт
Вратарят на Манчестър Сити Джо Харт може да продължи кариерата си в Торино, съобщи Football Italia.
 
Според изданието, английският вратар е основна цел на италианския клуб, който е готов да му предостави титулярно място.
 
Харт загуби мястото си в състава на Сити след идването на новия мениджър Пеп Гуардиола. Проблем се явява високата заплата на Харт (3,8 млн. евро годишно), но Торино се надява, че "гражданите" ще се съгласят да поемат част от нея.
 
Харт е в Манчестър Сити от 2006 г. и в последните сезони бе твърд титуляр, но още с идването си Гуардиола показа, че няма да разчита на него и го закотви на пейката.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juan33
29.08.2016 09:46

Няма такъв смях, честно. Аз като разправям на всички, че Гуардиола не става за треньор, никой не ми вярва. Този пич освен тик-так друго не знае, сега много ще се накефя ако сити се посере и с Гуардиола, та най-накрая да се разбере, че нищо не става от тоя. Хваща готов отбор и от мажещ всичко наред го прави скучен. Примера е Байерн Мюнхен, мажеше наред с атрактивен атакуващ футбол, какво направи Гуардиола, тик-так,тик-так второ копие на Барса, хайде сега Сити е 3тото копие на Барса, ще ми е интересно в групите да гледам Барса срещу Барса ;д ;д. Наглост и наглост, вратар като Джо Харт да бъде закотвен на резервната скамейка, че и да бъде продаван, СРАМ!!!

rimlianin
29.08.2016 03:55

Е не е сериозно да продължи в Торино , честно ...

CFC_H_A_Z_A_R_D
28.08.2016 16:49

КАКЪВ СРАМ!!!Сити ще разкарат едната от единствените си три легенди.

ivo6
28.08.2016 19:24

Наистина голям срам, нямам думи да опиша разочарованието си *cry**sad*