Реал се измъчи за трите точки срещу Селта (видео)

23:34
Реал се измъчи за трите точки срещу Селта (видео)
Реал Мадрид победи Селта де Виго с 2:1 на стадион "Сантияго Бернабеу" в среща от втория кръг на Примера дивисион.

Главен арбитър на мача бе Рикардо Де Бургос.

Алваро Мората откри резултата малко преди да изтече първият час игрово време. Асенсио се възползва от грешка при изнасянето на топката от защитниците на Селта и се озова на позиция сам срещу вратаря. Ударът на младото крило бе отразен от Алварес, но топката стигна в краката на Мората, който я прати в мрежата.

Шест минути по-късно отбраната на домакините заспа и остави огромно пространство пред Ореяна, който със силен шут от дъгата препарира Касия.

Все пак, Реал стигна до трите точки благодарение на Тони Кроос. Немският полузащитник реализира победен гол в 81-та минута с шут по земя от средна дистанция. Топката бе пласирана в долния ляв ъгъл на вратата. Кълбото рикошира в страничния стълб преди да се оплете в мрежата.

Реал Мадрид започва новия сезон в Примера с две поредни победи.

Реал Мадрид – Селта 2:1

1:0 Мората 60
1:1 Ореяна 67
2:1 Кроос 82

Състави:

Реал Мадрид: Касия, Карвахал, Варан, Рамос, Марсело, Каземиро, Кроос, Модрич (72 Хамес), Асенсио (65 Лукас Васкес), Бейл, Мората (77 Мариано)

Селта: Алварес, Уго Майо, Ронкалия, Кабрал, Джони, Радоя (85 Пионе), Вас (77 Диоп), Ореяна, Ернандес, Бонгонда, Гуидети (73 Яго Аспас)


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Loverboy69
28.08.2016 11:11

Честита ни победа, но в Примера като подцениш някой, следват много мъки. Дано най-после си извадим поука, че доста мачове и титли ни коства това подценяване на отбори. След силен мач, се успокояваме и чакаме следващия съперник да се бие сам. Първото полувреме играхме на ходом, което е нелепо за първи мач на Бернабеу за сезона. Все пак е хубаво, че измъкнахме трите точки, тези криви мачове са най-важни..миналия сезон например, Барселона се мъчи с Малага у дома, но измъкна 1:0, ние отправихме 40 удара срещу тях, но мача завърши 0:0 и това в крайна сметка реши титлата. Добре е, че и Мората вкара, макар след това да изпусна уникално положение, Модрич беше фантастичен, добро включване и на Васкез и Хамес.

IvailoGeorgiev
28.08.2016 10:25

Селта никога не трябва да биват подценявани ! Корав отбор са, така че честита победа и късмет за напред !*smile*

Reyes_de_Europa
28.08.2016 07:19

Приличен мач като за началото на сезона. В закучени мачове де усеща липсата на Роналдо, въпреки че хейтърите ще кажат че без него играем по-добре. Важното е че бихме защото я ги вижте Атлетико, два мача с два новака и вече са на 4 точки зад нас. Това за справка на тези дето повтарят че в Испания има 2-3 отбора само, но е факт че ак малко не си концентриран и новаци като Алавес и Леганес може да ти съсипят сезона.

GaLaxY94
28.08.2016 03:53

Не знам да ли сме се измъчили, но нямахме никакъв късмет, уникално много пропуски.. ! след две-три седмици като се завърне Роналдо Всичко ще е Ток и Жица !

mitko1010
28.08.2016 01:40

Първият гол на Тони Кроос за Реал Мадрид, доколкото си спомням, беше при домакинската победа над Райо Валекано с 5-1. Ударът беше сходен с днешния- по земя, леко фалциран и достатъчно мощен, за да влезе. Германецът се утвърждава на терена. Движи се с топката, а не я подава само, както правеше преди.
Модрич игра отлично. Мога да кажа, че почти винаги го прави. На сезон ще има най- много 3 мача, в които хърватинът не се е представил достатъчно добре, но и до толкова мисля, че не може да стигне бройката. Просто той поддържа стриктно нивото, на което е играта му.
Гарет Бейл днес не се отличи с нещо по- запомнящо се. Имаше няколко удара към врата на противника, но малко попадаха в очертанията и това, ако се случеше, бяха хващани от вратаря.
Серхио Рамос днес игра в черни обувки. Може би е от моя личен вкус, но просто не мога да понасям да гледам футболисти с черни бутонки на терена. Просто това ме връща някак си в миналите времена на футбола. Просто това дразни сетивността ми. Най- добре се чувствам, когато на терена виждам играчите в бутонки в светъл цвят- бяло или жълто. Nike Mercurial изпълват сетивата ми с чувство за очакване на много от този играч.
Иначе Рамос си беше на едно прилично ниво. Без него не може в центъра на защитата.
Трябва Роналдо, Бензема и Навас да се връщат възможно най- бързо. Да си развием играта и да продължим да трупаме така уверено победите си. *smile*
Днес не дадохме всичко от себе си. Можеше още, но играчите зарадваха взискателната публика. *smile*

simon_66
28.08.2016 01:08

Дано по-бързо да се завърнат Роналдо и Бензема. Може би поне един от двамата ще играе в следващия кръг след световните квалификации.. определено трябва да поемат юздите. Иначе Атлетико много ялово в нападение започват този сезон-0:0 с Леганес този път..

Luxury
28.08.2016 00:42

Хубав гол на Кроос и честита победа на Реал!

sviliev
27.08.2016 23:53

Играхме доста под възможностите си и далеч по-слабо в сравнение с мача в Сан Себастиан. Проспахме първото полувреме, през което разчитахме само на виртуозността на Модрич. Много брак, липса на интензитет, на острота в атака. През второто полувреме играхме по-добре и заслужено стигнахме до победата, макар и трудно. На Кроос тези удари по земя от 17 метра са му специалитет, много силен мач направи, двамата с Мората бяха навсякъде по терена. Гледаме към септември и чакаме завръщането на Роналдо, Бензема и Навас.

djarata
28.08.2016 00:35

Страхотен гол на Кроос.

ivanrealmadrid1
28.08.2016 00:09

На Кроос тоя удар наистина си му е марка, само като му дойде по земя, вече знаех че топката влиза

sakata_97
27.08.2016 23:40

Много тежак мач се получи за Реал тази вечер,играта ни не се получаваше както трябва,също така често се пропуквахме в защита,но добре поне че успяхме да вземем 3-те точки от мача