Юве пречупи крилете на Лацио, Кедира герой за бианконерите (видео)

21:17
Юве пречупи крилете на Лацио, Кедира герой за бианконерите (видео)
Ювентус победи Лацио с 1:0 на стадион "Олимпико" в среща от втория кръг на Серия А.

Главен арбитър на двубоя бе Марко Гуида.

Преди почивката двата тима не успяха да създадат опасни положения и се оттеглиха на почивката при нулево реми.

Старата госпожа опита да упражни натиск след началото на втората част, но орлите се защитаваха спокойно и организирано.

В 65-та минута Макс Алегри пусна в игра Игуаин, който замени Манджукич.

Веднага след смяната Дибала с пас в коридор изведе Сами Кедира на чиста позиция в наказателното поле. Бранителите на Лацио първоначално помислиха, че подаването е насочено към Игуаин и това даде възможност на Кедира да си нагласи добре топката и с диагонален шут по земя да я прати във вратата на Маркети.

В последните секунди на срещата резервата Марко Пяца бе близо до втори гол за Юве, но изстрелът му попадна в ръцете на вратаря.

Бианконерите записаха втора поредна победа и за разлика от миналата година, сега започват сезона на висота.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Niakoi016
27.08.2016 22:45

А супер милиардера Милан, какво прави.И тия искаха място в шампионска лига за исторически заслуги *lol*.Браво на Италианците от 2018 ще имат вече 4 отбора директно в групите,а досега бяха 2.Ама то така,като нашите ,,Перуки'' от източна европа си мълчат *erm*

Niakoi016
28.08.2016 00:59

Момко не си добре с главата.Дреме ми за Aнглия,Италия,Испания и Германия. а че всички се уредиха с по 4 отбора в групите - това ме дразни.Уж ни казваха,трудите се постигаш го и доста отбори от източна европа се потрудиха,но взеха вече да пречат.И ей ти нови правила *lol*.Западните муцуни мислят само за себе си.Е на теб може да ти хърсева да гледаш 4 италиански отбора,а на мен ми писна да гледам всяка година едни и същи муцуни.

futbolista_rs
28.08.2016 00:38

Казваш много истини, но дай по-грамотно.*smile*

Omen
28.08.2016 00:21

Дечко само от 2 сезона Италянците имат 2-3 отбора в ШЛ, преди 2 год бяха 4 ,но явно тогава си сучЧел още. Аман от хеитари и '''разбирачи '''. Виж статистиката Италия е 2ра по ШЛ титли след испания и ако не беше Брса и Реал да спЧЕлят 6 пати ШЛ за 10 години ,Италия Щеше още да е на 1място по трофей в ШЛ .Писна ми да обяснявам на хлапаци,уфффф. ""голямата ви англия е 3та,така Че не плюите по Италия,щото сте зад нея,за Германия също.и да нямаше промени италия беше на стотни да задмине Англия ,ем с 2 отбора в Шл а англиЧаните с 4ри .ако 2016 Юве не бе отпаднал от БМ,Италянския коеф.щеше да мине Англиския.Не пишете глупости а седнете и се поинтересуваите малко ,влез в уики или статистиката на Уефа и се уверете.Стига плуите по Италиянския футбол Нито На сетовни титли се по-добре ,нити на еропеиски ,нито на ШЛ, нито е Уефа (лига европа) аре фък оф.