Анчелоти: Радвам се на бързия прогрес на Челси

09:49
Анчелоти: Радвам се на бързия прогрес на Челси
Мениджърът на Челси изяви своето задоволство от победата на своите възпитаници на Съндърланд с 3:1 в среща от втория кръг на Премиършип.

"Доволен съм от начина, по който изглеждахме от първата до последната минута. Не беше лесно да обърнем събитията в двубоя след гола, който допуснахме, но ние успяхме да вземем инициативата. Психологическото състояние на футболистите бе повече от добро. Щастлив съм да видя колко бързо прогресира отбора. За този мач направихме някои промени в състава, защото все още има много мачове, а и в нашия отбор невероятни състезатели. С цел да се поддържа добра атмосфера, аз искам да се използват в определени срещи всички играчи. Много се радвам на добрите представяния на Деко, за него миналия сезон не бе добър, той имаше куп проблеми. Сега го виждам да заема отлично позицията си на терена, играе с отбора", заяви Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mario9007
19.08.2009 12:10

за сега татко карло се справя добре но да видим дали ще продължи така. от 2 мача и няколко контроли нищо още не може да се каже. Просто се надявам Анчелоти да земе КЕШ с челси ,ако не тоя то най-късно другия сезон!

Ma3oXucT
19.08.2009 10:18

БРАВО КАРЛО ! *joking* Това е начина да печелим *smile* През миналия сезон 15 футболисти се редуваха да играят и аз не спирах да псувам мениджърите че не пускат някой добри играчи! Аз Шевченко не го бях виждал да играе от повече от година (без контролите)