Мазна чалга, 30 италианци и Шампионска лига

09:05
Мазна чалга, 30 италианци и Шампионска лига
"Герена" ври преди мача Левски - Дебрецен. Всичко около плейофа за Шампионската лига кипи по каноните за групите - така иска УЕФА. Окачват се плакати, пробват как звучи химнът на Лигата, оформят ВИП и медия зоните, а за тв излъчването шетат 30 италианци от компанията "SBP". Инспекторите от УЕФА обикалят като хиени. Администрацията на Левски пак няма обедна почивка.

"Огромна продукция и всичко е по регламент - няма значение дали идва Дебрецен или Реал Мадрид", доверяват от екипите на родната "Про.бг" , които ще излъчват мача довечера.

Да-а-а... Бълбукат шампионски страсти. Европейско! Левски - европейски. Клубът се гордее.

Току се виждат ярките насочващи плакати, характерни и за финалите на Лигата - така иска УЕФА. Един с надпис TV meeting е лепнат до стадиона по тенекиите на автомивка. Там в ръждясало-мухлясало-полеви условия труженици по бермуди, голи до кръста или в потници, се борят с колите и за хляба. От мивката гърми музика за масите (от оная, дето предизвиква характерните за Балканите гьобеци върху масата). Мазна чалга...

Така е всеки ден. Автомивката и прилежащият паркинг от години са броени за "враг № 1" от Левски. По-голям дори от ЦСКА - незаконно издигнати, крепят се със странни протекции, пречат за ново игрище на юношите. А довечера, пак заради автомивката, хиляден народ ще се точи в пролука от 3 м към стадиона. За двубоя с БАТЕ Борисов м.г. стана страшно, едва не смачкаха деца. Довечера пак ще е страшно - внимавайте, не се блъскайте, изчаквайте при влизането откъм ул. "Тодорини кукли". Не дай Боже, трагедия. И - извинения за парадоксалната картина.

Иначе в Левски се постараха, хвърляйки 40 000 лв. за лустро по каноните на УЕФА. Снощи репетицията мина впечатляващо. И в 21,45 ч на стадиона ще е красиво. Готино ще е и по телевизията. Режисьор на излъчването с 13 камери ще е Анджело Каризи, диригентът и за финала в Лигата. Два тира със супертехника за HD от завчера паркираха на "Герена".

Едва красива картина в свят на ръждясали автомивки и грозни паркинги...

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraBlueHool
19.08.2009 16:03

icone доста ограничено мислене.Дано не си фен на Левски , защото аман от такива фенове които не ходят да подкрепят отбора на стадиона.Айде мощно на геренаааа!

icone_81
19.08.2009 12:50

За да сте спокийни въобще не ходете на стадиона. И без това ще ги предават по телевизията. Вкъщи няма кой да ви изпотъпче. Ще си пиете спокийно биричката с чипса ще псувате "великолепните" футболни изпълнения на нашите играчи...

Saso
19.08.2009 12:28

Наистина е така, ако влизаш от Тодорини кукли има път със дължина 100 метра а е широк само 3 метра. Няма да забравя как се бутах там за ма4а със Жилина. Но нямаше чалга тогава. *joking* *smile*

mazaloto
19.08.2009 11:30

за синьото знаме народноооооооо живоа си нйй ще дадем

Kalinho
19.08.2009 11:06

Дано довечера се превърне в един истински празник за изтрадалите фенове и мача да влезе в историята на клуба *wink*

Oranje
19.08.2009 09:51

Онзи ден Рабех е слушал джаз с чаша първокачествен бърбън в ръка и смокинг, а в Син Сити и БИАД никога не са виждали левскар ли, та ви пречи 'мазната чалга'? Само за инфо - ненавиждам чалгата.