Дебрецен забърква бетон довечера на \"Герена\"

08:50
Дебрецен забърква бетон довечера на \"Герена\"
Треньорът на Дебрецен Андраш Херцег излиза с бетонобъркачката тази вечер срещу Левски. Унгарците се стягат да играят с девет души в отбрана и отчаяно се надяват, че няма да пуснат гол в София. Напред - каквото стане, там ще се разчита на национала Герги Рудолф да излъже сините на контра.

Цели 14 години Унгария не е имала отбор нито в групите на Шампионската лига, нито пък в турнира за Купата на УЕФА. Затова жепейският тим от Дебрецен приема мисията си като историческа.

"Вие си мислите, че Левски е фаворит, понеже е пред Дебрецен във всички видове ранглисти - каза треньорът Херцег. - Уважаваме съперника, но искаме да продължим в групите на Шампионската лига."

Левски вероятно ще играе със състава, победил Миньор в Перник с 2:0. Единствената промяна е влизането на мароканеца Бензукан на мястото на контузения Живко Миланов. Треньорът Ратко Достанич каза, че хем трябва да бъдат агресивни, хем да не награбват унгарците още от началото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ebachaaa
19.08.2009 12:04

Ние разбиваме и бетони *stop* *joking* и ебем с тампони *sick*

lubo_309
19.08.2009 10:03

В крайна сметка и 0-0 не е лош резултат, защото там те ще са по-отворени, а ние знаем как да го правим на контри.

TigerJK
19.08.2009 09:49

абе от клипчетата които съм гледал не са чак толкова слаби, а и вратарчето им каза че защитата им е най-силната линия така че няма да е лесно на Левски

Xelikopterr
19.08.2009 09:48

Очертава се труден мач! Дебрецен са на предпоследно място по отбелязани голове в Унгарското първенство, дотук добре, но са на първо място по недопуснати в тяхната врата! Трудно играем срещу прекалено сгъстена защита, а явно тяхната е и добре организирана! Все пак предчувствам победа! *wink*