Специалния обвини Марчело Липи в неуважение

08:44
Специалния обвини Марчело Липи в неуважение
Наставникът на Интер Жозе Моуриньо обвини националния селекционер на Италия Марчело Липи в липса на уважение. Повод за това стана предположение на Липи кой ще вземе титлата в Серия "А" през следващия сезон.

"За първи път чувам национален селекционер - едно много отговорно лице - да говори как шампионът щял да бъде Ювентус. Ако наистина той мисли така, смятам, че това е пълна липса на уважение", заяви Моуриньо.

От своя страна наставника на "скуадра адзура" отговори чрез медиите в Италия.

"Много съжалявам, че Моуриньо е интерпретирал така моите думи. Това е само едно от хилядите предположения, които правя преди началото на новия сезон", каза Липи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AnTONYo
19.08.2009 10:57

Точно Моуриньо го е яд , че един доста по-добър специалист от него каза ,че не неговия отбор ще бъде шампион.А повярвайте , Жозе не е никак по-добър и успял треньор от Марчело Липи!

YAYA
19.08.2009 10:03

flipicha Защо 1 път трениьора на Милан не се убидил или нещо, а винаги тоя "СПЕЦИАЛЕН" се убижда както казах и по долу Марчело Липи просто си изказва мнението!

flipicha
19.08.2009 09:38

Всички ги е яд на Моуринио,защото е един от наи-добрите

YAYA
19.08.2009 09:35

Колко сме тънкоубидни ХАХАХА ! Абе "СПЕЦИАЛЕН" човека изказва мнение според него кой ще е Шампиона тази година.. *joking* *sick*