Лудогорец заедно с ПСЖ, Арсенал и Базел в групите на ШЛ, вижте пълния жребий

19:48
Лудогорец заедно с ПСЖ, Арсенал и Базел в групите на ШЛ, вижте пълния жребий
Българският шампион  Лудогорец ще спори с отборите на Пари Сен Жермен, Арсенал и Базел в груповата фаза на Шампионската лига. Това отреди тегленият днес жребий в Монако за групите на най-комерсиалния футболен турнир. Българският отбор бе в четвърта урна заедно с тимовете на Селтик, Монако, Бешикташ, Легия (Варшава), Динамо (Загреб), Ростов и ФК Копенхаген.
 
Лудогорец бе изтеглен от ръката на легендата на бразилския национален отбор и Реал Мадрид Роберто Карлос. Бразилецът изтегли орлите при първото си бъркане в урните и ги изпрати в група А, където бяха още шампионът на Франция Пари Сен Жермен, сребърният медалист от Висшата лига Арсенал, както и грандът на швейцарския футбол Базел. Именно швейцарците спряха Лудогорец по пътя към групите на ШЛ през сезон 2013/14.
 
Лудогорец ще играе за втори път в груповата фаза на най-комерсиалния клубен турнир, след като го направи и през сезон 2014/15. Тогава в група с отборите на Реал Мадрид, Ливърпул и Базел. Въпреки че завършиха на последното четвърто място, орлите записаха първите точки за български отбор в надпреварата след победа над Базел (1:0) и равенство срещу Ливърпул (2:2).

Вижте всички групи:
 
ГРУПА А:
 
1. ПСЖ 
3. Базел
4. ЛУДОГОРЕЦ
 
ГРУПА В:
1. Бенфика
2. Наполи
4. Бешикташ
 
ГРУПА С:
3. Борусия Мьонхенгладбах
4. Селтик
 
ГРУПА D:
2. Атлетико Мадрид
3. ПСВ Айндховен
4. Ростов
 
ГРУПА Е:
2. Байер Леверкузен
3. Тотнъм
4. Монако
 
ГРУПА F:
2. Борусия Дортмунд
3. Спортинг Лисабон
4. Легия Варшава 
 
ГРУПА G:
1. Лестър
2. Порто
3. Брюж
4. ФК Копенхаген
 
ГРУПА Н:
2. Севиля
3. Лион
4. Динамо Загреб

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holigan4e
26.08.2016 12:44

При Лудогорец е тъпото , че нямат къде да подържат формата си . Нашето първенство е смешно. Играеш срещу Монтана , Славия и Вихър Горубляне и после срещу Арсенал и ПСЖ...как да стане ? Въпреки , че става до някъде , но ако първенството е силно , ще е друго.

ZPM
26.08.2016 10:38

Извадиха късмет с Базел, отново. Не, че е сигурна победата над тях, но точки могат да измъкнат само от Базел и с много, ама много зор от Арсенал в София. ПСЖ ги отнася като куцо пиле домат. Не вярвам да станат трети в групата каквато е целта на отбора.

holigan4e
26.08.2016 12:40

Да отнася ги като циганин крадено балканче хахах , ама не се знае бе :Р Може ПСЖ да излезнат с резерви и да подценят , въпреки , че тия ще гледат да налазят 1-вото място.

sdw
26.08.2016 10:24

Ми то както и да се бяхме паднали, все щеше да е трудно. Тук поне има един силен Базел, който можем да опънем, за да отидем поне в ЛЕ. Да изместим Арсенал и ПСЖ е абсурд.

ogi999
26.08.2016 09:24

Не знам откъде толкова оптимизъм във всички от този жребии
- ПСЖ са яки и борбени негри, които мачкат и трудно допускат голове, а видяхме Лудогорец как се огъна в средата при гостуването на силовия отбор на Виктория - от двата мача с ПСЖ 0 точки
- Арсенал са традиционно силни в групите на ШЛ, а каквото и да си говорим имат класни играчи, които избухват именно срещу по-слаби отбори като Лудогорец - от двата мача с Арсенал максимум 1 точка и то щото съм пристрастен
- Базел са същите рендета като Виктория, само дето са щвейцарски отбор и съдията Маенко няма да го има да удари едно рамо - от двата мача е реалистично от 1 до 4 точки и то щото съм пристрастен
Нека не си забравяме нивото и да се радваме, че вообще имаме отбор в ШЛ, а ако направят нещо повече да продължим да ги подкрепяме, а не да сме типични злобни гномчета.

rimlianin
26.08.2016 03:04

За мен фактът че влезнаха за втори път в рамките на 3 години в ШЛ е достатъчно показателен какъв отбор са , в тези 32 отбора всички са силни , нормално е каквото и да се падне все да е трудно , каквото и да направят в групата не е малко постигнатото дотук , даже бих казал че е наистина много ! Успех на момчетата в групата , преди 2 години взеха 4 точки , мисля че горе долу пак ще е така но да видим

sviliev
26.08.2016 02:38

Тази година ШЛ е може би най-семплата в последните 15 г. И ако свикнахме в последно време с липсата на Интер и Ливърпул в турнира, и донякъде Милан, то сега отсъстват още Ман Юн и Челси. Да, имаме Реал М, Байерн М, Барселона, Ман С, ПСЖ, Атлетико М, Ювентус, Борусия Д се завръща, но сякаш твърде много големи тимове отсъстват. Сигурен съм, че догодина Юнайтед и Челси ще се завърнат, за Ливърпул силно се съмнявам, но дано успеят да се класират, надявам се и Милан да се съвземат.

MaLkO_LuD94
26.08.2016 01:21

И пак да подчертая говоря за отбор който се класира постоянно първи в групата си или максимум с 1-2 2-ри места не за Арсенал които са постоянно 2-ри *smile*

MaLkO_LuD94
26.08.2016 01:36

Трудно ше го счупят защото шансът да са отново 2-ри в групата си е твърде голям *smile* Разбира се има групи от които който и да ти се падне е все добре но като знаем и техният късмет май по-скоро въпросът е Байерн или Барса *smile*

CFC_H_A_Z_A_R_D
26.08.2016 01:30

Като стана дума за Арсенал ги сънувах снощи как ще счупят този 1/8 финален карък.И този път ще направят някакъв пробив а пък за сметка на това в ВЛ кои ги хване ще ги бие,ама а да видим това е само някакъв тъп сън,ама като играят с ПСЖ-то у дома мисля да сложа за тях.

Sooonic
26.08.2016 00:17

групата е много тежка обаче програмата е супер! според мен ще имаме между 4/7 точки и може да излезем като 3ти
първи мач равен с базел , след това губим от арсенал и псж.
домакинството с арсенал или 1т или 3т , просто арсенал вече ще имат 9т и няма да се напрягат толкова.
после идва най важното домакинство с базел , там трябват 3т да продалжим , ако направим и там равен ще е на кантар , най важното че посления ни мач ще е с псж. те вече ще са първи в групата и мачът за тях ще е протоколен. ако ни трябва точка може и да я вземем

monte_carlo
26.08.2016 00:12

Успех на Лудогорец,но май ще пропусна да ходя до София,нито 1 от тези отбори не представлява кой знае какъв интерес за мене,жалко че Барселона не се падна в нашата група *sad*

CFC_H_A_Z_A_R_D
25.08.2016 23:07

В сферата на реалността.Бих казал това колкото и да е рано за прогнози.
Група А
1.ПСЖ
2.Арсенал/Лудугорец
3.Лудугорец/Арсенал
4.Базел

Група B
1.Наполи
2.Бенфика
3.Динамо Киев
4.Бешикташ

Група C
1.Барселона
2.Сити
3.Борусия М
4.Селтик

Група D
1.Атлетико/Байерн
2.Байерн/Атлетико
3.Ростов
4.ПСВ

Група E
1.Тотнъм
2.Леверкузен/Монако
3.Монако/Леверкузен
4.ЦСКА Москва

Група F
1.Реал/Борусия Дортмунд
2.Борусия Дортмунд/Реал
3.Спортинг Лисабон
4.Легия Варшава

Група G
1.Лестър
2.Порто
3.Копенхаген
4.Брюж

Група H
1.Юве
2.Лион
3.Севиля
4.Динамо Загреб

sviliev
25.08.2016 22:53

Значи, първият мач на лудите в Швейцария ще е от особено голямо значение. Не вярвам да измъкнат нещо, но ако успеят да го направят, ще дадат заявка минимум за трето място, още повече, че и Арсенал и ПСЖ играят помежду си в първия мач, очаквам Арсенал да загуби и да налеят гипса в следващите мачове. Добре е, че последния мач е в Париж, те най-вероятно ще са се класирали тогава и ще играят изцяло с резерви. То и преди 2 г. бе така с Реал, но все пак резервите на Реал са малко по-добри от тези на ПСЖ, така че е с около 5 процента по-голяма вероятността разградчани да вземат нещо от визитата си на този легендарен за България ''Парк де Пренс''. Пак казвам - моята прогноза е за 4 или 5 точки за Лудогорец (постигнати срещу Базел и Арсенал) и 4-то място в групата, но ще видим, дано не съм прав.

Uigtfri
25.08.2016 22:44

Общо взето нищо изненадващо. Барса отново изтегли най-силните съперници от втора и трета урна, а от четвърта ни се падна с отбора с най-висок коефициент от всички тимове в нея. Какво да се прави, ще трябва да играем пак срещу Пеп и дано и този път той да бъде от губещата страна. Едно е ясно - ще има яка борба за топката. Нито един от двата отбора няма да даде и педя терен на съперника си. Ако има нещо позитивно от това, че ще се изправим срещу Сити е факта, че зрителите ще се нагледат на фестивал на футбола, и то в рамките на 180 минути. Жалко, че вероятно няма да мога да успея да гледам два от мачовете на Лудогорец, но Барса-Сити е прекалено голямо изкушение, особено Сити в този си стряскащ вид. Няма да се изненадам, ако тези мачове се превърнат в най-зрелищните през този сезон в ШЛ и в този ред на мисли ще бъде грях, ако ги изпуснем, дори и по същото време да играе българският отбор.

sviliev
25.08.2016 22:44

Накратко за отделните групи:
А) - ПСЖ е изявен фаворит, макар и без Ибрахимович, имат достатъчно класа за 1-во място, а и Емери е турнирен боец. Арсенал са постоянни в своето непостоянство, а Базел обичат да изхвърлят английски отбори от групите (Ливърпул на 2 пъти и Юнайтед), така че не бих се ангажирал с прогноза за 2-ро място. От Лудогорец очаквам същото представяне като миналия път - 4-5 точки, достойна игра и 4 позиция (дано не съм прав)
*cool* Слабичка група, една от двете най-слаби. Наполи не е същият отбор без Игуаин, не му намериха адекватен заместник. Бенфика ще продължи, останалите три отбора са непредвидими. В тази група всеки ще губи точки, победителят едва ли ще събере повече от 12-13 пункта максимум.
C) Тук ще е интересно отново да видим Пеп срещу бившия му тим. Ще му трябва време обаче, за да наложи кредото си в Сити, а и да вдъхне самочувствие на играчите си, че с нищо не са по-малко от Барса. Тези неща обаче не стават за 2 месеца, Барса са първи, англичаните втори, германците трети. В Германия и Барса, и Сити ще имат трудности.
D) Още една група, в която са събрани два топ отбора, значително превъзхождащи останалите два. Въпросът е кой измежду Байерн и Атлетико ще е първи и кой измежду ПСВ и Ростов трети. Отново ще има тактическо надлъгване между Анчелоти и Симеоне, досега в ШЛ предимството е за италианеца. Това най-вероятно ще е и първия сериозен тест за Карло начело на гранда от Мюнхен.
E) Най-равностойната група, няма изявен фаворит, няма и изявен аутсайдер. Все пак в последните години Леверкузен се утвърдиха в ШЛ, почти всяка година минават груповата фаза и според мен ще са на едно от първите две места. Тотнъм имат доста класа в състава си, което е сериозна предпоставка за класиране напред. Наглед тези два отбора би трябвало да продължат, но ЦСКА и Монако са изпитани бойци на европейската сцена и няма да се предадат без бой. Непредвидима група, нито един мач в нея не е от т.нар. ''сигурни''
F) За нея важи същото, което се отнася и за групите на Барса/Сити и Байерн/Атлетико. Реал и Дортмунд продължават напред без особени проблеми. Спортинг не е отбор, който да ги затрудни, дори Легия имат реален шанс да ги преборят за 3-то място.
G) По-слаба група в ШЛ не си спомням. Жалко, че Лудогорец не са тук, имаха шансове за класиране напред, дори и за първо място. Порто в последните години не е отборът, който беше, Лестър е синоним на романтика във футбола от миналия сезон, но е и пълна енигма, това им е дебютно участие в турнира, както могат да направят нещо значимо, така могат като нищо и да се сгромолясат. Тук смятам, че отборът от 4-та урна - Копенхаген, е по-силен от третия тим - Брюж. Още една група, в която ще се губят много точки, но все пак аз залагам на Порто и Лестър. Със сигурност обаче това няма да е група, в която ще има големи футболни достойнства.
H) Юве продължава напред, за второто място ще се борят Севиля и Лион. Севиля ми се струва, че е сериозно отслабена този сезон, няма го Гамейро, няма го Банега. А Лион в момента подготвят отбор, който отново да бъде на онази висота, на която бе допреди 5 г., освен това Лаказет е във вихъра си. Тежка ще е битката между двата тима, но Севиля е по-опитният състав, Лион ще го карат повече на емоцията.

mitko1010
27.08.2016 01:11

Много точен и изчерпателен коментар. Напълно споделям това, което си написал. За мачовете на Лудогорец, обаче, не искам да се нагърбвам с прогнози. Мислех си, че преди две години няма да успеят да вкарат гол на Реал, но те го сториха и ме опровергаха. Ще гледам мачовете им с надежда за качествена продукция. Или ще преминат групите, или ще играят в Лига Европа през зимата, или ще отпаднат безславно. Лудогорец в последните години се превърна в една константна величина. Продукцията им на европейската сцена е много добра и дават заявка за още подобрения. В българския футбол просто нямат конкуренция. Това си е факт. Клубът може да постигне още много успехи в бъдеще. Ако парите на Домусчиев се инвестират за точните трансфери, Лудогорец ще си извоюва достойно име сред големите от Запада.

ReDeViL666
25.08.2016 22:34

ПРОГРАМАТА:

13 септември

Базел - Лудогорец

28 септември

Лудогорец - Пари Сен Жермен

19 октомври

Арсенал - Лудогорец

1 ноември

Лудогорец - Арсенал

23 ноември

Лудогорец - Базел

6 декември

Пари Сен Жермен - Лудогорец

Bitten
25.08.2016 22:34

Като цяло се моля само арсенал да не направи изненадата да играе свясно... всяка година са под очакванията в европа, да не вземе точно тая година да почне да играе.. Лудогорец ако си свърши работата би трябвало 3-то място да се вземе а от там вече можем само да се надяваме арсенал отново да направи грешките които прави последните години и този път тези грешки да са срещу лудите. ПСЖ са ясни, те трябва поне 5 победи да си вземат и да си излязат съвсем спокойно от групата.

pr0pi
25.08.2016 22:32

Кога ще стане кой ще е първият съперник и кой ще е домакин?

nikolaigalata
25.08.2016 22:29

На 1-ви Септември пускат билетите . Да вземем по една тройка направо ,поне ще са с отстъпка .

MaLkO_LuD94
25.08.2016 22:00

Добра група за Лудогорец и не толкова добра за Барселона но мисля че няма да имаме проблем с класирането*erm* Още в групите ще си проличи дали Сити са готови за нещо повече от евентуален полуфинал*cigarette*

rokera_henry
25.08.2016 21:52

Ще се ходи до София ми се струва... *smile* Фланелка на Анри и в агитката на англичаните*smile*))

sundza
25.08.2016 22:21

Не знам защо ти го лепнаха тоя минус - явно не е нормално да подкрепяш отбора,който обичаш. Явно не е някой от онези,които деряха гърла за Ювентус, после за Челси и най-вече за Ливърпул преди години.... Отвратителна група. За Лудогорец. За нас феновете на футбола е супер с оглед на отборите, които ще дойдат, но за лудогорци...С оглед на представянето и възможностите им в Лестърската група можеше да се надяват и на повече, но тук ще е много мъка. Успех все пак.

sviliev
25.08.2016 21:32

Като им чета интервюта от щаба на Лудогорец, май и те не са особено очаровани, точно поради причините, които и аз изтъкнах в коментара си. Дерменджиев е казал, че могат да се борят за третото място. Човекът сигурно с иказва ''Бре, да му се не види, да бяхме отишли при Реал и Дортмунд, Барса и Сити, Байерн и Атлетико за още по-голяма емоция, или да бяхме отишли при Лестър и Бенфика, за да се изпъчим по-гордо'' *lol*

sakata_97
25.08.2016 21:27

След като преди не много време дойде единия ми любим клуб,сега ще дойде и другия ми такъв,благодарен съм на съдбата*beer* и браво на Лудогорец,добре че са те,че да може в България да идват такива отбори като Реал,Ливърпуул и сега ПСЖ и Арсенал*beer*,ама жалко и за нашите че пак не попаднаха във по-лесна група,ако се бяха паднали в група G щеше да е перфектно,но такъв е жребия трябва да го приемат*smile*

Vetrigo177
25.08.2016 21:23

Дейба,ще видим Жиру и мусю Венгер на живо *blush**party**lol*

bitter_kas
25.08.2016 21:15

Не знам ман сити от кога не са печелили мач срещу нас с това им блестящо бъдеще са същите като нас колкото и футболисти за милиони да купуват

sviliev
25.08.2016 21:15

Групите на Лестър и ЦСКА изглеждат най-равностойни, и четирите отбора имат реален шанс за класиране. В останалите има по 1 или 2 ярко изразени фаворита. Гуардиола много скоро след като пое Сити ще трябва отново да се изправи срещу любимата си Барса, Реал за н-ти пореден път изтегли много силен отбор от втора урна, а Карло Анчелоти отново ще трябва да се сбори с Атлетико, ''дюшекчиите'' го преследват в последните няколко години *smile*

bitter_kas
25.08.2016 21:06

Аз говоря с факти а ти си правиш упражнения на пръстите и пишеш глупости за отбори като ман сити мисли когато пишеш и какви ги пишеш

bitter_kas
25.08.2016 21:14

Туко що спрях да се заяждам въпреки че незнам какво точно бъдеще имат ман сити ама както и да е хайде лека

sviliev
25.08.2016 21:11

Какви са ти фактите? Арсенал има история, много по-богата от тази на Сити, но в последните 5 г. Сити е една класа отгоре. Арсенал са като Ливърпул, Милан и Аякс, по-нисък калибър, но от тяхната категория - бляскава история и прашно настояще.

sviliev
25.08.2016 21:05

* Не може да чете, не може да осмисля това, което чете. Нека спазваме граматиката, малко сме тия, за които това има значение, но все пак...

sviliev
25.08.2016 21:04

bITTER_kas Къде съм си налагал мнението? Изразявам го, не го налагам, както правиш ти, както всички в сайта. Ти май си поредния, който или не можеш да четеш, или не можеш да осмилиш това, което четеш. Върви се заяждай с някой друг. Сигурно си на 15, ако не, акълът ти е на толкова.

bitter_kas
25.08.2016 21:01

Аз като фен на Арсенал псувах когато изтеглиха Лудогорец при нас от Левски съм но искам Българските отбори да прогресират но срещу Арсенал просто няма как да викам за Лудогорец и ме е яд ама много

bitter_kas
25.08.2016 20:59

Виж да ми говориш за червените дяволи или Ливерпул е друго ама да сложиш между тях Ман сити си е излагация

spinter
25.08.2016 20:59

най - трудната група е на Ювентус , а за нашата група едно 3-то място на лудите е отлично . Според мен Лудите са Лига европа ,добър е състава но другите два отбора са ужас .

yordak86
25.08.2016 20:57

Вълнуващ жребии и сигурно още по-вълнуващ за феновете на Арсенал в България.Радвайте се и изживейте този вълнуващ миг - да видите наживо своите любимци! *smile* Колкото до Лудогорец : Те са си се доказали вече и ще покажат оптимално своята игра.Тази година са в много по-добра форма от миналата година. Единственото, което се надявам е този път да няма СКАНДАЛНИ СЪДИЙСКИ ОТСЪЖДАНИЯ и дузпи против нашите, защото взе да е видимо дразнещо именно това ОТНОШЕНИЕ на УЕФА към по-слабите и по-бедни отбори от източна Европа.Сякаш се наблюдава някаква задкулисна тенденция в скандалното съдииство против тях всяка година и видимо подпиране на по-богатите отбори..

sviliev
25.08.2016 20:51

Интересното е, че Реал, Барса и Байерн изтеглиха най-тежките отбори от втора урна, Юве пък се паднаха със Севиля, а ПСЖ с Арсенал. И погледнете другите три комбинации от първите 2 урни - Бенфика/Наполи, ЦСКА М/Байер Л, Лестър/Порто. Много небалансиран жребий, ще гледаме доста дербита в групите, но на половината осминафинали няма да има никаква тръпка.

bitter_kas
25.08.2016 20:50

Далеч по-добре щеше да бъде, ако бяха отишли в групите на Реал, Барса, Байерн или Юве (заради ореола на първите два тима в техните групи..Барса ок ама да кажеш че Ман сити имат история не идва ли малко в повече

djarata
26.08.2016 06:48

ПСЖ само не разбрах ,защо ги слагаш при Арсенал и Сити ?

bitter_kas
25.08.2016 20:56

Ман сити си е отбор от чампионшип това че ги взе някакъв милярдер не ги прави нещо повече от Арсенал и ПСЖ

bitter_kas
25.08.2016 20:55

Според теб от кога твоето мнение трябва да се налага...според мен ман сити ще са далеч от борбата за титла в Англия...силва и измислената звезда де бройне за звезди ли ги имаш

sviliev
25.08.2016 20:53

Сити в момента са в пъти по-привлекателни от Арсенал. Имат Агуеро, имат Силва, имат Де Бройне, имат Гуардиола. Това е отбор, който според мен ще стане шампион на Англия и ще се бори минимум за полуфинал в ШЛ.

PRI_A_TEL
25.08.2016 20:50

Има поне 4 групи, които са по-добър вариант, но каквото такова, няма как да се правят чудеса в ШЛ, но можеше да се очаква едно 3-то място и продължаване в Лига Европа, което щеше да даде още пари, както и възможност за още мачове...Не мисля, че имаме повече шансове от Базел за третото място, дано ме опровергаят но така ми се струва...Не знам дали не е редно да се помисли, ако има сериозни оферти към играчи на Лудогорец, за продажби, докато е време, иначе има футболисти, които скоро ще залязват в Лудогорец и им трябват добри попълнения...А явно скаутите на клуба се справят добре и смятам, че ще намерят достойни заместници, като от друга страна, ако някой голям клуб иска играч на Лудогорец, то се рискува, ако не се продаде навреме, играча да не иска да преподпише и да бъде загубен, като свободен агент...

Nelly_Lazio
25.08.2016 20:49

не бих викала за тях, но успех*smile*)) не че ще им помогне*smile*))

sviliev
25.08.2016 20:47

Честно казано, въобще не съм доволен от жребия. Ще се аргументирам:
Първо, ПСЖ, Арсенал и Базел няма да предизвикат такава истерия както миналия път Реал и Ливърпул. Да, за ПСЖ и Арсенал вероятно ще е пълен стадиона, но това не са отбори със звездна история или звездни футболисти. Второ, съперниците на Лудогоррец имат моментната класа, която да им позволи излизане от тази група. ''Орлите'' имат шанс да вземат 4-5 точки в София, с много късмет дори и 6, т.е. могат да вземат точки срещу всеки отбор в тази група в София, но за продължаване в следващата фаза на турнира е много нереалистично да говорим, дори третото място изглежда трудно постижимо.
Далеч по-добре щеше да бъде, ако бяха отишли в групите на Реал, Барса, Байерн или Юве (заради ореола на първите два тима в техните групи), или тези на Лестър или Бенфика (там щяха да се борят дори за едно от първите 2 места, тази на Лестър направо е мечта). А сега са в една от двете невзрачни групи, както се казва ни така, ни иначе.
Все пак им желая успех и късмет наесен в ШЛ.

coyb
25.08.2016 21:25

Щом си се засегнал ,извинявай.! Аз мисля ,че просто коментираме... Всичко добро на теб!

bitter_kas
25.08.2016 21:12

Прав си поне за едно хайде наздраве пък каквото ще да става *beer**beer**beer*

sviliev
25.08.2016 21:10

Ей, ама умирате да се захванете за някоя дума и да търсите под вола теле. Лесно трето място нямало...о, добро утро, не знаех, че Лудогорец лесно ще се пребори за трето място. Казвам, че имаше групи, в които щяха да вземат повече точки, групи, в които бе реалистично да се мисли дори за класиране на осминафинал. Казах още, че имаше и много по-добри групи от маркетингова гледна точка. Хайде, ако обичате, престанете да търсите дребнави заяждания и да се държите като деца, абсурдно е.

coyb
25.08.2016 21:01

Лесно постижимо 3то място в ШЛ няма как да стане. В която и да е група независимо от имената. За истерията ,да. Няма Юве,Барса и т.н. ПСЖ е силен и в добра моментна форма ,но ако беше Ибрахимович там,самия той щеше да има повече фенове от самия отбор. Нз Базел как са в момента като форма. С Арсенал всичко е възможно. Може би с тях и ще е най-пълен стадиона. Тук имат доста фенове.

CFC_H_A_Z_A_R_D
25.08.2016 20:56

А бе Арсенал наистина не са нищо особено в Европа като имат един финал 2006 според мен на практика спечелен,ама зареди Леман не можаха още малко да удържат аванса.Ама в Англия са си отбор с история и традиции каквото и да говорим е така.

citizen
25.08.2016 20:41

Базел ще ядът бои, продадоха си добрите футболисти и ще им се стъжни сега.

val_gg
25.08.2016 20:41

Man7united
109325 август 2016 [20:14]#110Отговор 1:0
До коментар [#103] от val_gg:

Арсенал ще са "4ти" мухахах
========================================================
Арсенал както могат да загубят 1-вите си 2мача, така могат да бият в следващите си поред...Арсенал и Ливърпул са непостоянни, както могат да паднат от всеки, така бият и всеки, тегави са за прогнозиране...
На Манчестър им стискам палци да се класират 4-5ти в премиър лиг, справедливо ще е за тях..

lilikoli
26.08.2016 03:00

ти им стискаш палци на Юнайтед в Лига европа и да се класират 4-5 във Висшата лига ама мога да ти кажа,че точно този сезон в Англия Арсенал ще го ядат здраво, че може и в топ 5 да не сте. Още от първия кръг Пуул ви го надъниха , а Моу не един път ви е правил за смях. Очаквам много сълзи този сезон точно от феновете на Арсенал *wink* 8-2

bitter_kas
25.08.2016 20:38

Виж че се заяжда безпочвено от завист не от нещо друго

reuters
25.08.2016 20:38

Гуардиола ще потърси Джо Харт още след първия мач с Барселона. Дано Арсенал се представят така, както срещу Олимпиакос и Динамо Загреб.

CFC_H_A_Z_A_R_D
25.08.2016 20:37

До коментар [@comment 1920617] от [@user Man7united]:

Хахахахаха много си забавен понякога.То и ти имаш снимка на човек на човек на който няма как да му стигнеш величието ама си си я сложил нали.И пича фена на Арсенал има снимка на Анри и Стефан има снимка на Барса ама явно тебе нещо ти бърка някъде.

stefanBG111
25.08.2016 20:32

Ние се представихме много добре в София срещу Реал и Ливърпул, та от ПСЖ и Арсенал ли ще ни бъде страх не са от Марс и Лудите няма какво да губят, още повече че нашия отбор има малко повече опит, а и състава ни е доста класен от преди. 3 място за сега изглежда най-удачно, но защо не поднесем сензацията и да завършим 2.

Man7united
25.08.2016 20:32

Бъркаш моята завист "със" твоя буквар.

bitter_kas
25.08.2016 20:34

Поправяй ме колкото искаш гледай как се мъчите срещу смешни отбори в лига европа тази година и не говори за другите

CFC_H_A_Z_A_R_D
25.08.2016 20:32

До коментар [@comment 1920603] от [@user Man7united]:

Мой човек всичко започна след 2008 година след вашия ''ЗАСЛУЖЕН ТРУМФ'' само гледай.Как на 1/8 финалите Реал ще се падне или с Наполи или Леверкузен или Лестър или Порто.Помни ми думата ще е един от тези 4 отбора.

bitter_kas
25.08.2016 20:30

Ние слаби силни все едно и също излизане от групата Барса Байерн и вънка поне стигаме до там а вие си спомняйте както правим ние Българите за изминалите години и постижения от 94 година 87 и т.н.

djarata
25.08.2016 20:30

Иначе ще наблюдаваме мн интересни мачове в групите.Много бири ще се изпият*joking*

djarata
25.08.2016 20:27

Еееее какъв е тоя късмет...Ще се борят момчетата за 3място и мисля ,че е наше и в ЛЕ повече късмет при жребия ,но все пак Базел не трябва да се подценяват.

Garrincha
25.08.2016 20:22

Алчните мръсници от УЯФА, не само си теглят едни и същи жребии всяка година, но решиха да си подсигурят и отборите на богатите - мръсни лобисти ! Накрая всичко ще им се върне, както на дъртия Сеп !

Man7united
25.08.2016 20:24

Я им се скарай!

Niakoi016
25.08.2016 20:17

Вие гледайте утрешния бъзик.Италия,която класира 2 отбора сега от 2018 ще е с 4 отбора директно в Шампионска лига.На западноевропейските отбори и страни не им трябват бедни мишоци от източна Европа,който им ядат от мезето.Та нали те направиха този турнир за себе си след като падна Комунизма.До преди 5-6 години тук таме се класираха по един отбор от Турция,Гърция,Русия, а сега с тая система на Платини се класират по 7-8 отбора от бедна източна Европа.Ще минат пак 3-6-9 години и тия пак,ще зареват за суперлига на богатите и най известни отбори.Ама ние продажниците от Източна Европа сами си прецакахме спорта,затова нямаме Футбол,Волейбол,Олимпийски медали ......

Благодаря за минусите предварително *thumb_up*

Niakoi016
25.08.2016 20:50

Подобно,гледам само Финал на Шампионска и то пак рядко.Сега заради Лудогорец преди и Левски,гледам техните мачове след това пак само финала.След групите винаги почти едни и същи отбори до финал Barca,Real,Bayern *erm*

coyb
25.08.2016 20:39

Какви минуси бе човек? Евала за коментара! Все се надявам да не се въведе тая футболна империя и на яве(понеже тя така или иначе си я има),но с/у пари и интереси на 99 % не става. Аз като малък бях против изобщо ШЛ . Сега я гледам много по-малко от някой първенства дори. Но тия нямат насищанка. Къде са шампионите? В 1ва урна и малка част от другите(изтока както казваш в повечето случаи). Браво на Ростов,на Лудогорец и на още няколко отбора които пробиха тази година. Затова има една приказка " Живей за мига" !

Niakoi016
25.08.2016 20:39

Имаме право,но нашите хора нищо не правят,а трябва да се протестира.Всички Източноевропейски страни,трябва да излязат единни по тоя въпрос ама на дали *erm*.То по добре да си правят суперлигата,а тия от Източна да си направим наша Шампионска лига.И който има желание нека си гледа всяка година,нищо лично но примерно Барселона - Байерн M.Сега Испания класира 3 отбора Италия 2.С тази система,ако остане мисля,че източна Европа може да класира и по 10-12 отбора до 5-10 години

djarata
25.08.2016 20:31

Добре казано и много вярно си го написал ,за жалост е така...

ivo_459
25.08.2016 20:23

От мен няма минус,както и за COYB,най-качественният коментар,който прочетох до сега.

Man7united
25.08.2016 20:19

Пак заповядай.

CFC_H_A_Z_A_R_D
25.08.2016 20:19

Според мен пък имаш право!!!

coyb
25.08.2016 20:15

Орел с/у петел *smile* Нито имаме мисията невъзможна тук, нито са от по-лесните в кавички отбори каквито си пожелаваха доста хора от които съм и аз. Не се падна и отбор от Марс. Какво правим? Ами ставаме 3ти това правим. Искам и съвсем сериозно накрая да кажа ,че от тази група като домакин ,Лудогорец могат да вземат точки от всички. Къде 1а къде 3и. Дано се напълни стадиона ,дори и с/у Базел. Като гости не смея да прогнозирам нищо. Късмет и...съдията да е с нас *beer*

Rezors
25.08.2016 20:15

Поне е радващо,че групите B,E и G са без изразен фаворит и аутсайдер, можем да станем свидетели на неочаквани класирания и отпадания. И все пак за поредна година жребия си изглеждаше нареден преди да бъде изтеглен. Някой по-надолу беше казал, че Барса и Сити пак са заедно, Юве и Севиля също, Байерн и Атлетико и те. Нещо, което е за отбелязване - ЦСКА Москва най-накрая не са в най-гадната група, но за тяхна сметка Ростов са. *joking*
Стискаме палци Лудогорец да се представи добре и да продължи към ЛЕ, имат класата, хъса и опита вече, че да го направят. Най-вероятно ще взимаме комбинирани билети.

djarata
26.08.2016 06:58

На Арсенал.,ако му викаш ”тежък съперник„...

ComsteR
26.08.2016 03:00

Аланколу, виж в повечето случай даже играете срещу втория от нашата група, Сити и Псж си ги лумбуриме постоянно. Да често играете срещу Сити и Псж, но пък явно бързо си забравил мачовете с Панатайкос,Шалке,Селтик или Арсенал,Щутгард,Шахтьор. Не си интересен, последните ви 4 години мачовете са по-сериозни, но не можеш да ми кажеш, че Сити реално са ви били запхала сещаш ли се? Или пък Псж, отбори без опит в този турнир, могат да пробият единствено със сериозно положен труд и голяма доза късмет. Затова има една голяма 5-тица Байерн,Барса,Реал,Юнайтед и Милан в последните 20 години за мен.

MaLkO_LuD94
26.08.2016 01:14

Даже не знам как не ти е неудобно до говориш за жребий камоли пък за 1/8 финал където за последните 7-8 години не е имало отбор който да има по тежки съперници от Барса (говоря за целият период не за една отделна година )

MaLkO_LuD94
26.08.2016 01:10

И какво се оплакваш от Шалке Барсапочти винаги са имали тежък съперник още на 1/8финал не е като да ни ги редят до финала

ComsteR
26.08.2016 00:32

Аре да не говорим за жребий а? Защото когато минахме цялата бундеслига, като се почне от Шалке,Дортмунд и БАЙЕРН не рева а? Или срещу Манчестър Ю на 1/8 финалите? Барса с кой игра тогава? Леверкузен,Макаби,Цска и др.

Rezors
26.08.2016 00:00

Защото при едни други обстоятелства може ПСЖ, Барса, Реал и Юве да ги нашият в една група всичките и тогава два отбора, които носят приходи само заради имената си, ще отпаднат. А това означава по-малко пари, което означава по-малко радост за всички, за които футболът не е само спорт. Забелязваш ли как почти всяка година има само по една, в редки случай две групи, в които са събрани 2 мастодонта? Е, каква е тая случайност? Не твърдя, че всичко е наредено от-до, но и не смятам че им е кристално чиста водата. Бизнесът е мръсна работа, колкото по-голям е, толкова по-мръсен е.

CFC_H_A_Z_A_R_D
25.08.2016 20:25

Като трябва да победиш всеки или поне силни съперници.Тогава защо Реал 11 кратния носител трябваше да играе със отбори средна класа като Рома,Волфсбург. А Атлетико трябваше да мине през двата най-добри клуба последните години Байерн и Барса.Реал освен срещу ПСЖ и Атлетико на финала не срещнаха друг отбор който да се доближава дори до техния калибър.А да не забравяме какво треперене беше срещу Волфсбург даже ги бяха отписали повечето фенове.

Man7united
25.08.2016 20:18

Защо сте такива конспиративни та дори филмирани хора.. за какво им е на хората да нагласят жребии, това какво значи въобще? Нали така или иначе трябва, за да я вземеш да победиш всички. Няма много голям избор как да се паднат отборите като цяло, а другото което е да не би всяка година да се падат така, не си измисляйте глупости.

irresistible9
25.08.2016 20:15

Спокойнооооооооооооооо Пеп пак ще излезе със свалени гащи на Барселона.Успех на Лудогорец!

citizen
25.08.2016 20:43

Кога го е направил ?

Garrincha
25.08.2016 20:10

Тежка група със сравнително неприятни ( за мен) отбори ! Като цяло и 4 отбора изповядват един и същ стил на игра, така че кой знае ... Успех на Лудогорец, едно 3-то място, би било на място !

Denislav4o
25.08.2016 20:08

2 хигиенистки трябва да си подадат молбите за напускане, защото няма пари за билети до София. Така каза чичо Венгер..

atlas
25.08.2016 20:08

Група ''G'' е много слаба, все едно е Лига Европа: Лестър, Порто, Брюж и Копенхаген*erm*

val_gg
25.08.2016 20:07

Добър жребий, Псж 1-ви, Лудогорец 2-ри, Арсенал 3-ти и Базел 4-ти....

Man7united
25.08.2016 20:30

Остави го, той говори така, защото изпитва страх от Лудогорец.

ivo_459
25.08.2016 20:29

Ти не ги мисли червените дяволи,те ще се завърнат,там където им е мястото.А май Ви биха с юношите,миналия сезон!

bitter_kas
25.08.2016 20:29

Там ви е мястото при некадърните отбори мишоци

Man7united
25.08.2016 20:28

Червените дяволи утре ще разберем в коя група са.

bitter_kas
25.08.2016 20:26

А червените дяволи в коя група са много завиждате ама резултата на мача Арсенал Лудогорец да не стане двуцифрен слаби били смешни сте всички зависници и най-вече тези фенове дето нямат отбор във шапионска лига

Man7united
25.08.2016 20:14

Арсенал ще са "4ти" мухахах

ivo_459
25.08.2016 20:06

Искаше ми се в G,B или Е ,но и А става.К"вото такова.Успех на Лудогорец!

qdReniq
25.08.2016 20:05

Тегленето на жребия е малоумно,дортмунд не можело да се падне с отбор от група А,B,C,D щото видиш ли байерн мюнхедн били в една от тези групи.И защо да не може да се падне дортмунд срещу псж,барса или бенфика ,малоумна работа и така нататък .Това не е жребий ами някакъв полужребий полунамистане.Жребий разбирам секижможе да се падне срещу всеки освен с отбор от собствената си страна

Toshiro1900
25.08.2016 20:05

Като цяло всички групи са интересни, само група G е най-смотаната, как успяха да ги съберат на едно място, незнам.

CFC_H_A_Z_A_R_D
25.08.2016 20:05

Обаче Лестър получават шанс да докажат,че всичко е възможно със такава група.На 80% съм сигурен,че със Порто ще заемат първите две места.И им давам 20% да направят някакъв фурор.

stefanBG111
25.08.2016 20:04

Групата ни можеше да бъде още по-тежка. Имаме шанс за 3 място и продължаване в Лига Европа, макар че ми се иска да поднесем изненадата и да завършим 2. ПСЖ са фаворит за 1 място на този етап, Арсенал не са убедителни от началото на сезона и често се случва да подценяват по-малките отбори.

simon_66
25.08.2016 20:04

Почти познах групата на Лудогорец..*joking* Казах ПСЖ, Арсенал и Динамо Киев; само последният ми убягна. Имаше къде къде по-лоши от тази група. Базел ги познаваме много добре, играхме с отбор от ранга на Арсенал преди две години и видяхте как играхме срещу тях в двата мача(почти като равен с равен), а адски много искам първият ни мач да е във Франция срещу ПСЖ. Иска ми се там да играем срещу най-доброто на парижани, когато няма да има и грам подценяване от техния отбор да си сверим часовника срещу един от най-добрите отбори в Европа и света в момента *smile*

Futbolfen
25.08.2016 20:03

лесна група излизаме без проблем от нея към разград *lol**lol**lol**lol**lol*

ivanrealmadrid1
25.08.2016 20:03

Арсенал до тогава ще са контузили половината отбор може да измъкнат някоя победа, с ПСЖ равен в България, бият 2 пъти Базел и минават групите *lol*

korektor
25.08.2016 20:03

толкова години се моля да за Арсенал и .... те с лудогорец играят ...

qdReniq
25.08.2016 19:58

Не ме кефят отборите от групата,безинтересни са!!!

gL_Manekena
25.08.2016 19:58

Ех, а така ми се гледаше Атлетико или Борусия в България *sad*

Dankata97
25.08.2016 19:57

Жребия отначало подсказваше какво ще стане - Сити и Барса за стотен път заедно, Юве и Севиля отново заедно, Байерн и Атлетико също, Барса и Селтик и разбира се Лудогорец трябва да играе с познат съперник а това е Базел. Очаквам максимум 5 точки, зависи Арсенал колко са слаби щот Базел най-вероятно ще вземат поне една победа над нашите, а за ПСЖ няма да коментирам.

CFC_H_A_Z_A_R_D
25.08.2016 19:56

Бе срещу французи на нас ни върви,Арсенал в момента са в дупка,срещу Базел имаме опит.Според мен ако не загубим у дома нито един мач и спечелим да речем два от тях имаме шансове,ДАЖЕ със отбори като ПСЖ и Арсенал.

gL_Manekena
25.08.2016 19:54

Сега и Лудите ще направят Франсен4л за смях, отиваме на мача *lol*

holigan4e
25.08.2016 19:53

Няма лесни отбори. Възможно е нашите да направят Х с Арсенал и измъчена победа срещу Базел в срещите на Васил Левски. За ПСЖ е ясно.

Rezors
25.08.2016 19:53

Победа и хикс с швейцарците, хикс с един от двата отбора и продължават в ЛЕ. Според мен имат шанс да се класират напред. Най-важното е,че не е най-лошият избор.
Много крива група на Тотнъм, Монако, Байер и другите. Все може да продължи напред, ще ги гледам с голям интерес.

Luxury
25.08.2016 19:50

Лудогорец може да се пребори за 3 - тото място.

dexter
25.08.2016 19:50

Лудогорците бият Арсенал и са втори, не е толкова трудна групата *wink*

AC_Milan_92_45
25.08.2016 19:49

Добре е, Базела тряя го опраим, а Арсенал сиг ще ни подценят тук, можем да краднем нещо, не е като да са нещо Арсенал де, без лоши чувства, просто сменете треньора и дайте пари

SuperMario77
25.08.2016 19:49

От тая група Лудогорец излизат 2-ри след ПСЖ...

katal0neca
25.08.2016 19:49

Еми не е лошо, ПСЖ и Арсенал. И битка срещу Базел за 3-то място.

martinski8447
25.08.2016 19:47

Няма по-нагласен жребий! Трета поредна година не ни теглят , а ни обявават като последен отбор .... и то винаги в най-лошите групи!

rado_mir85
25.08.2016 20:02

Чак сега видях че говориш за другите наши от Манчестър

rado_mir85
25.08.2016 19:58

Още първия отбор от урната който изтеглиха беше Лудогорец

katal0neca
25.08.2016 19:45

G е перфектна за лудите, ама надали. Макар, че ако изтеглят D хем идват Байерн и Атлетико, хем има шанс за 3-то място срещу ПСВ.

Drogba_d
25.08.2016 19:37

Всички слаби един срещу друг и всички силни хахаха е ясно

Uigtfri
25.08.2016 19:34

Как си знаех, че ще се паднем със Сити. Не бих казал кошмарен жребий, но лош определено.

RMCF_1902
25.08.2016 19:46

Нали Реал щяха да играят срещу Порто или Леверкузен бе??Ех Унуфри, Унуфри...

AC_Milan_92_45
25.08.2016 19:38

Какъв лош бе, и ти ли си от подлогата на Пеп, такъв бой го чака ОТНОВО от Барса, че ще се чуди де да гледа. Като му гледах защитата срещу Стоук, умира с Барса, добре че онез беха криви

AC_Milan_92_45
25.08.2016 19:28

По измислено нещо от тоз жребии няма. 50 условия, за какво го теглят, 5 годни половината отбори са със същите съперници

CFC_H_A_Z_A_R_D
25.08.2016 19:38

Поредния нагласен жребий.Анри даже го досрамя да гледа топките за това ги тегли така.А за унуфри вчера ти казах където хванете Сити ги биете така,че не се притеснявай просто ще им изнесете поредната лекция как се играе футбол.

Uigtfri
25.08.2016 18:53

Нека видим какво ще ни отреди жребия. Почти съм сигурен, че Сити или Дортмунд ще попаднат в групата на Барса, а Реал ще играе с Порто или Леверкузен от отборите от втора урна. Надявам се поне ако изтеглим Сити, Лудогорец да бъде единият от другите два отбора в групата, но съм убеден, че нито едно от желанията ми няма да бъде сбъднато.

MiTaKa_D
25.08.2016 18:49

Според мен ще се паднат. ЦСКА Москва, Арсенал, ПСВ, Лудогорец

Hazarddddd
25.08.2016 18:21

Group H
Paris Saint-Germain
FC Porto
Tottenham Hotspur
Ludogorets Razgrad
Не е зле! *lol*

GSW
25.08.2016 16:33

На мен ми излезе: ПСЖ, Байер Леверкузен, Тотнъм и Лудогорец
Кофти група

nikolaigalata
25.08.2016 16:32

Който познае групата на Лудогорец печели билет за един домакински мач по избор от фирма " Вижте" .

CFC_H_A_Z_A_R_D
25.08.2016 17:07

А дано!!!Аз си пожелавам Лудите да излязат от групата ако им е по силите,ако пък не поне да вземат 3-то място за да продължат похода във ЛЕ.Където освен Фиорентина,Виляреал,Билбао,Шалке,Севиля(пак евентуално) то не виждам други сериозни отбори който да не са по силите на Лудугорец.

Ginekologaa
25.08.2016 16:27

Група F *lol**joking*
Пари Сен Жермен
Борусия Дортмунд
Базвл
Лудогорец

White_Wolf
25.08.2016 16:17

Ако се паднат с Реал вече ще е банално дано с Байерн, Барса или Юве

nikolaigalata
25.08.2016 16:12

На мен ми се паднаха :
Лестър
Наполи
Брюж
Лудогорец

Късмет искараха Лудогорец ,защото каквото изтегля аз това се пада довечера на жребия.

ComsteR
25.08.2016 15:47

Няма лесен жребий, но все пак с Цска,Наполи,Динамо,Псв,Брюж и Спортинг има шансове и да излезат от групите. Третото място ми звучи най-добре, хем ще преберат няколко милиона евро за 3-тото място и спечелените точки, хем ще продължат в Лига Европа, където спокойно могат да бъдат един от фаворитите.

mitkounited
25.08.2016 15:42

Group E
FC Barcelona
Borussia Dortmund
PSV Eindhoven
Ludogorets Razgrad
Айде дано не *lol*

123321
25.08.2016 14:46

До коментар [@comment 1920444] от [@user El_Fenomeno_9]:

Явно има още неразбрали...От миналия сезон първа урна се определя от шампионите на топ 7 първенствата и победителят от последния сезон в ШЛ...А шампионите на топ първенствата са Барселона (Испания) , Байерн (Германия) , Лестър (Англия) , Ювентус (Италия) , ПСЖ (Франция) , Бенфика (Португалия) и ЦСКА (Русия).Реал също е в първа урна поради факта, че спечели последното издание на ШЛ.Дано вече няма неразбрали...

ogi999
25.08.2016 14:34

бенфика арсенал борусия мюнх. лудогорец.....май повечето ги върти с бенфика и арсенал хеххехе

haldir
25.08.2016 13:43

1 - Реал
2 - Порто
3 - Тотнъм
4 - Лудогорец

KDB_rabonna1992
25.08.2016 13:42

Аз изтеглих може би най-приемливия жребии😃!Лудогорец е в група Е с ЦСКА Москва,Порто и Динамо Киев

stefanBG111
25.08.2016 13:36

Аз изтеглих нашите с ЦСКА Москва, Арсенал и Брюж. Срещу който и да се паднат нашите ще ги подкрепям, защото съм Българин. Дано имаме късмет в жребия. Надявам се също самият формат на ШЛ да не се промени, защото ще бъде пародия тази глупост, клубове с богата история да получат място в турнира, дори да са на 10 място за сметка на 4, който примерно е Тотнъм.

enrique
25.08.2016 13:24

При мен се паднаха с Бенфика, Манчестър Сити и Динамо Киев *smile* Забавна работа, но да видим истинския жребий какво ще отреди *smile*

Barca_For_ever
25.08.2016 13:09

Група С
ЦСКА Москва
Ман сити
ПСВ
Лудогорец

е такава група изтеглих, дано стане

Sweetspot
25.08.2016 13:08

До коментар [@comment 1920415] от [@user BGB5]:

Група Б
Bayern München
Manchester City
Dinamo Kiev
Ludogorets Razgrad

monteg
25.08.2016 13:30

А аз изтеглих Група D 1. Байерн М. 2. Ман. Сити 3. Спортинг Л. 4. Лудогорец

dimo_993
25.08.2016 13:05

Изтеглих жребия на лудогорец. Паднахме се с ПСЖ, Дортмунд, и ПСВ. Барса се паднаха в една група със Сити,Борусусия М и Динамо Загреб.

CFC_H_A_Z_A_R_D
25.08.2016 13:00

При мен се паднаха в група D с Байерн,Тотнъм и Порто.А пък сензацията Лестър се паднаха в А група със Леверкузен,Лион и Селтик.Барса във група Н със отборите на Сити,Базел и Копенхаген.

jivago75
25.08.2016 12:45

До коментар [@comment 1920415] от [@user BGB5]:

Аз така ги изтеглих -Група D
FC Barcelona
Атлетико Мадрид
Спортинг Лисабон Лисабон
Лудогорец Разград *smile*

jivago75
25.08.2016 15:49

Да , но на този линк се падат

123321
25.08.2016 14:05

Отбори от една страна не могат да се паднат в една и съща група.

jivago75
25.08.2016 14:01

Кой лъже бре , я погледни че Барса и Атлетико ги дават в различни урни и после си давай мнението

Zidane11
25.08.2016 12:51

Недей лъжи, как пък Барса и Атлетико ти се паднаха в една група хахааа

Zidane11
25.08.2016 12:44

Аз пък ги изтеглих - Бенфика, Арсенал, Базел, Лудогорец
При мен също се паднаха Барса, Сити, Борусусия М, Копенхаген, А Реал се падна с Дортмунд, Брюж и Ростов.
Изкефи ме и групата на Юве, Севиля, ПСВ, Селтик.
Е поиграхме си малко хаха

Toshiro1900
25.08.2016 12:41

При мен Лудогорец се паднаха в група D с отборите на Бенфика, Севиля и Динамо Киев.

sviliev
25.08.2016 12:37

Изтеглих жребия на Лудогрец *smile* Попаднаха в група ''А'' с отборите на Ювентус, Порто и Лион. Реал Мадрид е в група с Наполи, ПСВ и Монако а най-тежката група е на Барса, Сити, Борусия М и Ростов *smile*

NoDiggity
25.08.2016 12:35

До коментар [@comment 1920415] от [@user BGB5]:

Това е много яко *lol* Изтеглих нашите с ЦСКА Москва, Наполи, Мюнхенглахбах. Дай боже да са такива преодолими отбори, за да имат шанс за по-нататък, макар и в ЛЕ. От друга страна, искам някой голям гранд да дойде в БГ. Реал идваха скоро, така че се надявам да е някой измежду Байерн/Юве/Барса от 1ва урна и Арсенал/Сити/Атлетико от 2ра.

Zidane11
25.08.2016 12:01

Реал М, Борусия Дортмунд, Тотнъм, Лудогорец

Toshiro1900
25.08.2016 11:56

От една страна искам да дойдат яки отбори като Байерн, Ювентус, Атлетико и тн, от друга страна пък искам лесна група да може Лудогорец да има шанс за напролет. Дано имаме късмет на жребия.*smile*

holigan4e
25.08.2016 11:52

Като гледам Втора урна е ясно , че голям отбор , ще дойде в България

Лестър , Леверкузен , Лион , Лудогорец - 4 Л-та

GSW
25.08.2016 11:43

Ювентус-Ман.Сити-Брюж-Лудогорец

Dankata97
25.08.2016 10:02

Както и да я мислим довечера ще се разбере. Имам лошо чувство, че ще се натресем на Барса или ПСЖ което е много лошо, но и мисля, че ще има един приемлив съперник с който да се борят за 3-то място.

nikolaigalata
25.08.2016 08:47

Тука се вижда кой отбор колко точки има, тоест каква му е силата за момента :
[@link http://www.romaforever.it/champions-league/]

nikolaigalata
25.08.2016 08:36

Де този късмет да се паднем с най-леките съперници и да сме първи в групите:
Лестър, Порто, Брюж

sviliev
25.08.2016 02:46

Отборите, които изглеждат по-приемливи:
1 урна: Лестър, Бенфика, ЦСКА М; 2 урна: Порто, Наполи; 3 урна: Динамо К, Спортинг, Брюж
Отборите, които изглеждат почти невъзможни:
1 урна: Реал М, Байерн М, Барселона, Ювентус, ПСЖ; 2 урна: Атлетико М, Борусия Д, Манчестър С; 3 урна - няма
Отборите, които изглеждат трудно преодолими за изпреварване, но от които могат да се вземат точки в София:
2 урна: Арсенал, Севиля, Байер Л; 3 урна: Базел, Тотнъм, Лион, ПСВ, Борусия М
Идеалната група откъм маркетингов ефект: Реал/Барса (няма да падам до нивото на хейтърите, двата отбора са чудовища и са повече от футболни клубове), Манчестър С, Лион
Идеалната група от гледна точка на по-големи възможности за пролетни мачове в Европа: Лестър, Порто, Брюж

sviliev
25.08.2016 02:34

Искам да кажа на един потребител, писал отдолу, че в последните 5 г., докато Барса си разцъква в тренировъчно темпо в групите, Реал редовно трябва да сеп оти за първото място. 2012/2013 бяхме в една група със Сити и Дортмунд, 2013/2014 с Ювентус, 2014/2015 с Ливърпул, 2015/2016 с ПСЖ. Знам, че този потребител е отявлен хейтър на всичко, което не е каталунско производство, но все пак давам факти.

stani2001
25.08.2016 02:08

Имам чуството че ще се паднем с Ювентус , Aрсенал и Псв

monteg
25.08.2016 01:56

Или Барселона, Наполи, Тотнъм, Лудогорец :Д

monteg
25.08.2016 01:52

Лестър, Порто, Брюж, Лудогорец !!!

CFC_H_A_Z_A_R_D
25.08.2016 01:15

Всъщност за групата се обърках извинете.Имах предвид ЦСКА Москва,Леверкузен,ПСВ или Брюж в такава група вече със малко късмет първите 3 мача можем да се борим за 1-вото място.

Bitten
25.08.2016 01:04

Аз пък не искам никакъв барса. Нагледахме се на добрите отбори преди 2 години, сега искам нещо лесно, пък а дано да стане чудо. Идеалното е Лестър, Порто , Брюж и Лудите. В подобна група 2-рото място е постижимо. Иначе ако няма да е такава групата ми се иска поне Брюж да са със нас, че поне 3-то да хванем.

JORGE
25.08.2016 01:04

ПСЖ, Борусия Д, Брюж, Лудогорец

Uigtfri
25.08.2016 00:56

Иначе единствено стискам палци Барса да избегне Сити, но като знам, че редовно теглим късата клечка на жребиите в последните 3-4 години, нищо чудно точно на тях да се натресем. Да не говорим, че във втора урна фигурират два испански отбора и шансът да изтеглим Сити не е никак малък. Очаквам пък Реал да се паднат с Порто, Базел и Легия (или нещо подобно).

CFC_H_A_Z_A_R_D
25.08.2016 01:12

Хахахахахаха как може да не искаш Сити бе брат?Вие където ги хванете ги биете.А пък сега и със Прехвандола триото ще му изнесе още една лекция как се играе футбол както направиха по миналия сезон.Иначе и аз съм ЗА лесната група.Бенфика,Леверкузен,Брюж,честно казано с малко късмет в първите 3 мача в такава група бихме могли даже за 1-вото място да се борим.

Uigtfri
25.08.2016 00:53

Барса, Порто, Брюж и Лудогорец би била доста добра група. Колкото и невероятно да звучи, Лудогорец би имал шанс дори да се добере до второто място, тъй като Порто в момента не са нищо особено, а Брюж беше отстранен от Юнайтед преди година с общ резултат 7:1. Ясно е, че Лудогорец със сигурност не би допуснал 7 гола от Юнайтед в две срещи. Но шансът подобна група да се сформира е малко над 0,2%.

nom3rcy
25.08.2016 00:52

от 1ва урна искам Барселона, ако не се паднат те дано ни се паднат Лестър/ЦСКА/Бенфика. Лестър не са същият отбор, който бяха. Спокойно можем да ги треснем в София, Бенфика не са много убедителни гости, а ЦСКА Москва и те не са същите, каквито бяха до преди няколко години. Но в Москва все си мисля, че ще ни е най-трудно от останалите два отбора.
2 урна:
Порто мисля, че ще са ни най-удобни.
3урна: Лион, Динамо Киев, Брюж и Спортинг Лисабон. Тези отбори мисля, че са ни по силите да измъкнем повече от 3т от тях. Лион не са убедителни гости, а другите отбори са с 1 класа под Лион.

Това е моето мнение, общо взето, който и да се падне дано се представим достойно и в най-лошия случай един 1/8 финал в ЛЕ.

j_mourinho
25.08.2016 00:32

От първа урна най-преодолим (ако изобщо има такъв отбор) е ЦСКА Москва.От втора урна по мое мнение е най-добре отбора на Байер Леверкузен.И от трета урна най-удобен отбор за Лудогорци би бил Базел или Брюж.

ReDeViL666
25.08.2016 00:21

Като фен на Лудогорец си пожелавам 2 силни водача на групата и един по-слаб 3ти отбор с който да се борим за 3тото място! Лично аз предпочитам от първа урна Байерн и Барса , от втора урна английски отбор , може и Дортмунд , а от 3та урна Динамо Киев или Клуб Брюж. Идеалната група за мен би била
- Барселона , Арсенал , Клуб Брюж , ЛУДОГОРЕЦ

Sve86
25.08.2016 00:15

Барселона , Борусия Д , Клуб Брюж , Лудогорец