Разпределение по урни за жребия в Шампионска лига

11:36
Разпределение по урни за жребия в Шампионска лига
Българският първенец Лудогорец осъществи нов бленуван пробив в груповата фаза на Шампионската лига. Орлите пренаписаха историята на родния футбол, след като отстраниха чешкия шампион Виктория Пилзен с общ резултат 4:2 и за втори път в последните три години ще попаднат сред 32-та най-силни отбора на Стария континент.

Дублирането на огромното постижение отпреди два сезона, когато по крайно драматичен начин бе елиминиран румънският гранд Стяуа Букурещ, е общо трето за български отбор след историческото първо класиране на Левски в групите на Турнира на богатите през есента на 2006-а.

Веднага след като подвигът стана факт, сред феновете на Лудогорец и любителите на европейския футбол у нас се зароди въпросът кои са евентуалните съперници на Георги Дерменджиев и компания. Както е известно, зелените от " Лудогорец Арена" ще попаднат в четвърта урна при жребия този четвъртък.


Разпределени по урни за жребия за групите на Шампионска лига:

Първа урна
Напълно ясни са всички клубове, които ще попадна в първа и втора урна. В най-елитната пресявка попадат настоящият властелин на Европа Реал Мадрид и шампионите в седемте най-силни първенства на Стария континент според коефициентите от сезон 2014/2015: Барселона, Лестър Сити, Байерн Мюнхен, Ювентус, Бенфика, ПСЖ, ЦСКА Москва.

Втора урна
От тук нататък клубовете са разпределени според собствените си коефициенти, като във втора урна попадат: Атлетико Мадрид, Борусия Дортмунд, Арсенал, Севиля, Наполи, Байер Леверкузен, Порто и Манчестър Сити. Важно е да отбележим, че реваншът Сити - Стяуа Букурещ е просто формален, след като гражданите унизиха румънците с 5:0 отвъд Дунав миналата седмица.

Трета урна
В трета урна попадат отборите на Базел, Тотнъм Хотспър, Динамо Киев, Олимпик Лион, ПСВ, Спортинг КП, Клуб Брюж и Аякс/ Ростов (в случай че Ростов победи, руският клуб отива в четвърта урна, а в трета се качва Борусия Мьонхенгладбах, който спечели с 3:1 като гост на Йънг Бойс миналата седмица).

Четвърта урна
В четвърта, където ще бъдат и разградчани, т.е. няма да срещнат нито един от останалите седем клуба, са Селтик, Монако, Бешикташ, Легия Варшава, Лудогорец, Залцбург/ Динамо Загреб, Борусия Мьонхенгладбах/ Йънг Бойс и АПОЕЛ/ Копенхаген.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Xmeno
25.08.2016 00:38

Барселона, Ман Сити ,Борусия М и Лудогорец - поне да гледаме класни отбори *smile*

nikolaigalata
24.08.2016 23:13

Искам само да вметна че много бихме се радвали аз и останалите българи ако Бербатов и Домусчиев започнат преговори и стигнат до споразумение относно трансфера му в Лудогорец. И най-вече компромисите по заплатата и всичко останало . Естествено се надявам да има компромиси и от двете страни. Все пак и двете страни ще извлекат доста ползи : Бербатов ще играе в Шампионска Лига , а Лудогорец ще има един много добър и класен нападател . Освен това ние пък като фенове и българи ще сме още по-доволни от случващото се на терена. Аз лично се надявам това да стане факт и Бербатов отнова да радва България. Дори и да е само за една или две години . Ще си заслужава определено .

Jakuto
24.08.2016 18:12

Байерн Мюнхен,Манчестър Сити, Олимпик Лион- Лудогорец!!!*beer**beer**beer*

nikolaigalata
24.08.2016 15:42

Ето я нашата група !!!
Лестър, Порто, Аякс , Лудогорец.
Може да сме и първи в групата. А срещу Барса или Реал ще играем за 1/4 финалите.
Тази година добре ще се представим.

brickbat
24.08.2016 15:11

защо Лестър са в първа, а не в четвърта урна, предвид че нямат никакъв коефициент!? Нали досега например Ман Сити ги слагаха в последната или предпоследната урна, нищо че бяха шампиони преди през 2012 и 2014.

Hazarddddd
24.08.2016 16:50

Правилата ги промениха през миналия сезон.

nikolaigalata
24.08.2016 14:35

Утре в 13:00 ч. ще е тегленето на жребия , а на 1-ви Септември най-вероятно ще ги пуснат билетите. Да ги взимаме докато не са свършили .Айде пак като преди 2 години да вземем билети и да се събираме на мачовете. Да ходим на купона , много яко беше . Аз ще взема комбинирани и за 3-те мача. Ако искате вие си вземете по отделно .

ArdaTuran10
24.08.2016 14:22

ЦСКА Москва,Порто,Динамо Киев и Лудогорец,тогава има голям шанс да излязат от групата

extol
24.08.2016 12:52

Пожелавам си Барселона, Борусия, Тотнъм и Лудогорец!

biserms
24.08.2016 12:43

Ювентус, Порто, ПСВ, Лудогорец звучи добър вариант *smile*

Barca_Kahn
24.08.2016 12:19

Според мен няма отбор от който не могат да се вземат точки.
От първа урна най-привлекателни изглеждат ЦСКА Москва и Лестър, Бенфика също не са за изпускане, но бих предпочел първите 2. От 2-ра урна Атлетико, Борусия Д и Ман Сити са определено най-нежеланите отбори, от останалите обаче могат да се вземат точки. От 3-та урна Тотнъм, Лион и Борусия М са най-коварни, но едни Брюж или Ростов ( ако се класират ) не са за изпускане. Но както казах при определени обстоятелства от всеки отбор могат да се вземат точки.

Spanish_fan95
24.08.2016 12:09

във връзка със закупуването на билети*

Иначе се надявам Лудогорец да попадне в група с един от 4-те испански отбора,защото ще станат яки мачове между два технични отбора,а Лудогорец безспорно играе техничен футбол.Ако можем и да избегнем Тотнъм от 3-та урна,ще бъде много хубаво.

Spanish_fan95
24.08.2016 12:07

Някой от потребителите в този сайт,присъствал на стадион "Васил Левски" на мачовете на Лудогорец срещу Реал,Базел или Ливърпул,би ли споделил как е действал във връзка с закупуването на билети за мачовете в часовете след като Лудогорец научи съперниците си на жребия? Знам,че съществуват някакви комбинирани билети и единични,разбира се,но нека някой тук обясни по-подробно.И най-важният въпрос - как да се сдобием с билет за някой от трите мача или по-точно откъде да си го купим?Питам,защото не съм от София,но за сметка на това имам роднина,който живее там и той може да свърши работата.Благодаря предварително!*smile*

stefanBG111
24.08.2016 15:56

Още от миналия сезон имаше промяна в първа урна да се падат носителя на ШЛ+ шампионите на 7 водещи първенства.

simon_66
24.08.2016 15:39

Първо да отговоря на човека под мен брикбат- има промени в урните, ако не се лъжа от този сезон- в първа урна играят носителят на шампионска лига от последния сезон и шампионите от седемте водещи първенства в Европа- затова гледате там отбори като ЦСКА Москва, Бенфика...и Лестър. А по твоята част- няма как веднага след жребия да пуснат билетите-най-вероятно е в началото на септември, тъй като първите двубой са в средата на септември и то не е сигурно дори, че тогава първият мач ще е домакински. Второ, единичните билети за дадено домакинство се продават няколко дни преди дадена среща, но само ако са останали незакупени пакетни билети, които ги продават от начало-нормално,имат най-голяма изгода от тях от дадения клуб(обикновено се намират за продажба едни 5000-6000, поне така беше преди две години, но тогава висях на опашка от 5 сутринта в дъжда, имаше сигурно 30-40 човека пред мен на касите на Васил Левски и малко преди да дойде моят ред, бяха свършили. Сметни какво правят хората в онлайн сайтовете за толкова кратко време-буквално за 20 минути свършиха над 5000 билета, откакто отварят касите. Така че, ако намериш някъде на леко завишена цена в OLX билет е най-добре или пробвай онлайн-да се редиш на опашка за индивидуален билет е прецаквация. А по третия ти въпрос-нормално е да се казват сектор Б и сектор Г( сектор А е най-скъп, а срещу него се намира сектор В) *smile*

Spanish_fan95
24.08.2016 13:53

Благодаря ти за информацията,но ако не се лъжа веднага след като станат ясни съперниците на Лудогорец в групата,можеш да отидеш и да си купиш билети на касите до стадион "Васил Левски",а ако не така стоят нещата,ме поправи.Защото някъде попаднах на нещо такова веднага след жребия за груповата фаза през 2014,но е възможно и да се бъркам.Би ли споделил също така има ли места където се продават билети по единично (т.е. само за един мач) или на всички места се дават комбинирани.Интересува ме и как се казват секторите зад двете врати,защото е сигурно,че там билетите са най-евтини.Благодаря!

extol
24.08.2016 12:55

Аз бях на мача, купих шест билета през eventim.bg и ги взех физически от ОМВ. Предполагам и се надявам сега отново да ги пуснат там, за да си взема най-удобно! *smile*

simon_66
24.08.2016 12:19

Ами то излиза инфо откога пускам билетите за мачовете и местата из България, откъдето можем да закупим-стадион Васил Левски, бензиностанции ОМВ мисля, че също... Лошото е, че ги пускат комбинирани и за 3-те мача, а не всеки има възможност да присъства и на 3-те мача и най-вече пари(става дума да платиш за най-евтините сектори сума от порядъка на над 100лв). Тази година предимство имат и тези към 10000 човека, които бяха на домакинството срещу Пилзен на Васил Левски, тъй като за тях билетите ще се пускат за закупуване ден по-рано. Обикновено ги пускат в началото на септември, така че просто следи новините за Лудогорец и ще прочетеш кога ги пускат, но да знаеш, че се изкупуват доста бързо. Може и в сайта на евентим-там също можеш да закупиш онлайн, но е доста натоварен и аз лично не рискувам с него, а на място си закупувам. Успех отново на Лудогорец в жребия и няма да крия, че искам пак Роналдо в България,т.е. среща в една група с Реал Мадрид.

pr0pi
24.08.2016 12:04

Най-приемливите,за да имаме шанс да излезем от групите според мен са ЦСКА Москва,Арсенал и Динамо Киев/Брюж