Рен изпрати оферта за Владо Стоянов

10:17
Рен изпрати оферта за Владо Стоянов
Френският Рен иска вратаря на Лудогорец Владислав Стоянов, съобщават френските медии. Преди два дни тимът продаде своя страж Беноа Костил на Фиорентина и в момента ръководството търси спешно нов човек под рамката.

Първи вариант е именно Стоянов, а от Рен вече са изпратили първата си оферта за вратаря на Лудогорец, информира "Меридиан мач".

От друга страна, еврограндът, който изкушава шефовете на орлите с оферта от 6,5 млн. евро за звездата Джонатан Кафу, пак имаше свои скаути да гледат бразилеца. Те присъстваха на снощния реванш от плейофите за Шампионската лига с чешкия първенец Виктория в Пилзен, завършил наравно 2:2.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ArdaTuran10
24.08.2016 14:28

С 20 хиляди на месец България е по-хубава страна за живеене от Франция,ако не му предложат сериозна заплата няма смисъл да ходи в отбор като Рен,няма разлика от Лудогорец

billy_944
24.08.2016 17:17

Има разлика,в единият отбор ще вдига трофея на страната си почти сигурно още няколко години и ще играе в европейските турнири и няма да е в средняшки отбор,плюс това Владо е мъжкар и ако зависи от него ще играе в Български клуб!