Целта е постигната: Лудогорец отново в Шампионска лига! (видео)

23:33
Целта е постигната: Лудогорец отново в Шампионска лига! (видео)
Шампионът на България Лудогорец завърши наравно 2:2 при гостуването на първенеца на Чехия Виктория Пилзен и стана първият български отбор, който ще играе за втори път в групите на най-престижния клубен турнир в света.  В първия мач орлите спечелиха като домакин с 2:0.

Чехите поведоха с бърз гол на Михал Дюриш в седмата минута. Словашкият национален нападател бе изпуснат от отбраната на разградчани след ъглов удар и с точен изстрел не даде шансове на Владислав Стоянов. Футболистите на Лудогорец попариха надеждите на пълните трибуни на стадион "Досан Арена" 10 минути по-късно, в 17-ата, когато Върджил Мисиджан бе изведен добре от Джонатан Кафу и прекара топката между краката на Матуш Козачик. Това увеличи значително задачата на домакините, които вече се нуждаеха от три безответни гола, за да продължат. Те обаче не се предадоха и продължиха да атакуват, а при една атака в 34-ата минута за малко не стигнаха до втори гол - Дюриш овладя топката след грешка на Хосе Луис Паломино и стреля незабавно, но Влади Стоянов реагира чудесно и изби кълбото в страничната греда. Последва удар на Ян Копич, но Йордан Минев спря топката с глава.

В 58-ата минута мачът бе спрян за кратко за расистки обиди срещу чернокожите футболисти на Лудогорец. Малко след това (60-а минута) гол на Марек Бакош бе отменен за засада. Положението бе спорно, но пък самите играчи на Виктория не се жалваха много от съдийското решение. Бранителят на домакините Алеш Матею в 64-ата минута бе изпуснат от Натанаел и даде преднина на своя тим. Съвсем скоро след това Матею предотврати гол в собствената си врата, като блокира удар на Вандерсон.

В оставащите минути до края отборът на Георги Дерменджиев игра много грамотно и не даде шансове за повече попадения на съперника си. Нещо повече - Кешеру в заключителните секунди изравни резултата при една контраатака на гостуващия тим.

Така Лудогорец за втори път след сезон 2014/15 ще участва в груповата фаза на най-престижния европейски турнир.

Стартови състави:

Виктория Пилзен:
Козачик, Хейда, Матею, Хубник, Хорава, Лимберски, Копич, Петржела, Дуриш, Бакош, Хромада

Лудогорец: Стоянов, Минев, Моци, Паломино, Натанаел, Дяков, Лукас Саша, Мисиджан, Марселиньо, Вандерсон, Кафу

Виктория - Лудогорец 2:2
1:0 - Дуриш, 07'
1:1 - Мисиджан, 17'
2:1 - Матею, 64'
2:2 - Кешеру, 90'


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikolaigalata
24.08.2016 23:14

Искам само да вметна че много бихме се радвали аз и останалите българи ако Бербатов и Домусчиев започнат преговори и стигнат до споразумение относно трансфера му в Лудогорец. И най-вече компромисите по заплатата и всичко останало . Естествено се надявам да има компромиси и от двете страни. Все пак и двете страни ще извлекат доста ползи : Бербатов ще играе в Шампионска Лига , а Лудогорец ще има един много добър и класен нападател . Освен това ние пък като фенове и българи ще сме още по-доволни от случващото се на терена. Аз лично се надявам това да стане факт и Бербатов отнова да радва България. Дори и да е само за една или две години . Ще си заслужава определено .

LEVSKI_IYI_1914
24.08.2016 23:44

"Лудите" разградчани не са толкова луди, че да го вземат!*cool*

holigan4e
24.08.2016 23:18

Всичко е много хубаво , но не ми се връзва примерно Бербатов да играе срещу Славия и Монтана по нивите им и да им слуша на селяните псувните. Щото освен ШЛ Лудогорец имат и мачове от първенството.

rimlianin
24.08.2016 18:18

Когато има желание за работа в комплект с пари , всичко може да се постигне , браво на Лудогорец и не само на играчите а въобще на целият клуб , 2 ШЛ за последните 3 години , невероятно за срутеният ни футбол , огромно БРАВО !

Jakuto
24.08.2016 17:46

Имам чувството че единият отбор ще бъде ман сити!!! *beer**beer**beer*

putopalo
24.08.2016 16:04

До коментар [@comment 1920264] от [@user nikolaigalata]:

Направо да ви дават купата и всички премии на куп,тая година сте машини

nikolaigalata
24.08.2016 14:37

Утре в 19:00 ч. ще е тегленето на жребия , а на 1-ви Септември най-вероятно ще ги пуснат билетите. Да ги взимаме докато не са свършили .Айде пак като преди 2 години да вземем билети и да се събираме на мачовете. Да ходим на купона , много яко беше . Аз ще взема комбинирани и за 3-те мача. Ако искате вие си вземете по отделно . *beer* *ball* *goal* *whistle*

nikolaigalata
24.08.2016 16:15

Ето така е най-яко [@link https://www.youtube.com/watch?v=ROAVuLc28IY]

putopalo
24.08.2016 16:08

Да ходим на купона , много яко беше . Аз ще взема комбинирани и за 3-те мача. Ако искате вие си вземете по отделно . Хахахаха много ти се смях,приятел,ше ме извиняваш*lol* Отиваме на копон,копон до сутринтаааа...

Bitten
24.08.2016 14:11

Аз не мога да разбера защо ревете за чужденците. Като играчите ни не могат да си вържат обувките като хората, къде да тръгва лудогорец с българи да се класи в ШЛ? Лудогорец е футболен клуб а не благотворително ддружество, нито пък е подготвителен център за националния отбор. Има си държава, като искате по-добри родни футболисти, търсете пари и инфраструктура от нея, не от лудогорец. На никой не му се плаща 1000 лева на бразилец, след като българина ще го направи за 100. Ама като разликата в класата на бразилеца и българина е като за 1000 лева, няма как да има българи в отбора.

stefanBG111
24.08.2016 12:01

Честито ни класиране. Отново в групите на ШЛ. Нали викахте. че Лудогорец са едноневки. много ви знаеше устата. но показаха на всички в България как се прави отбор и по точно как се управлява. Имали 3 Българи и не били Български отбор, кво ми пука нали представляват страната ни и трябва ги подкрепим. Другите грандове в Европа са пълни с чужденци, и Роско ви е дал примери по-долу. Трябва да се радваме, а не да плюем Български отбор, който показа на всички как се прави и е единствения ни светъл лъч в Българския футбол, който се представя достойно в Европа. За разлика от Левски и ЦСКА. Едните не знаят кой е новия собственик, на другите, уж верни фенове на ЦСКА са се припознали в някакъв хибрид и го подкрепят, това си е пародия. Вече незнам колко ЦСКА искат да направят и после защо нямаме футбол, и като един отбор прави нещо за Българския футбол го плюем, защото не е Левски и ЦСКА разберете, че футбола не се върти между тези 2 отбора и по точно София.

stefanBG111
24.08.2016 14:28

Собственика на Лудогорец има ясен план да управлява отбора и затова в момента Лудогорец е номер едно, колкото и да не ви харесва. Не съм плюл другите отбори, просто казвам самата истина, нима ще отречеш, че Левски и особено ЦСКА не спират с цирковете и пародиите, които сътворяват че едните незнаят кой им собственик, а другите незнам вече ЦСКА ли Литекс ли е или Чавдар Етрополе, феновете им незнаят какво става, някои са с истинския ЦСКА, докато другите са за някакъв хибрид . И аз искам Левски и ЦСКА да се оправят, но управниците явно не ги интересува това и си правят каквото искат. Нямат ясен модел за развитие, техния интерес е да измият очите на фенове с лъжите си и да вземат пачките. Но и феновете са виновни, че ги търпят и им вярват.

Barca_BG
24.08.2016 14:10

Не че другите отбори са нямали богати собственици, Божков и Гриша Ганчев, не са по бедни от Домусчиев, просто те никога не са имали ясен план как да управляват отборите си.

ZPM
24.08.2016 13:21

Не бързай да величаеш Лудогорец и да плюеш по другите, защото нямат богати собственици като Домуса с амбиции да засенчат останалите. Видяхте един друг проект макар с не толкова големи средства колко издържа. Има няма 25 години. Домуса един сезон може да вкара Лудогорец в ШЛ и после е много вероятно да не видим български отбор там в близките 50 години. Рано или късно доминацията им ще бъде прекъсната, ще се смени властта или някой ще вдигне мерника на Домуса за бизнесите му - тогава нещата ще се обърнат. Феновете на Лудогорец какво ще припознавате и кой отбор ще подкрепяте не знам, но проекта Лудогорец е обречен също като този на Литекс. И все пак успех на Лудогорец в ШЛ.

Juan33
24.08.2016 11:19

Ако трябва да бъда честен, предпочитам да гледам по непретенциозни отбори в групата на Лудогорец, предпочитам да имаме някакъв шанс да преминем групите, отколкото да гледам реал мадрид, ювентус или байерн тук, ако преминем групите и се класираме напред пак ще се срещнат с голям отбор така или иначе. Нека си пожелаем възможно най-лекия жребии, но съм малко песимистично настроен, защото историята показва, че винаги се падаме с възможно най-тежките отбори.

holigan4e
24.08.2016 10:44

Аз искам да се паднат лесни отбори като Базел , Лестър и Арсенал. Не , че са много лесни , ама по - добре от Реал Мадрид , Барса , Байерн и такива летящи чинии .

holigan4e
24.08.2016 10:42

Може и Пилзен да са били ущетени в някои ситуации , но Лудогорец пак , щеше да победи. Много хора забравиха как пък шанса не беше на тяхна страна срещу Динамо Загреб когато се игра до гол в продълженията и Лудите отпаднаха заради съдията. Пичовете доказаха с игрите си през тия 3-4 години , че не са случайници , и че труда им ги прати напред. Успешно минатите препядствия Лацио , Стяуа , Партизан , Звезда са доказателство , че са бойци.

RoSKo0o0
24.08.2016 10:10

Понеже все още има МАЛОУМНИЦИ, които плюят върху Лудогорец, че имали трима българи в отбора и затова не трябвало да се наричат български отбор, нека да ви поднеса една супер проста статистика, който иска да чете.

- 2016 - Реал Мадрид печели Шампионската лига с 2-ма испанци - но на отборът му се вика испански от българските му фенове
- 2015 - Барселона печелят Шампионската лига с 4-ма испанци
- 2014 - Реал Мадрид печели Шампионската лига с 3-ма испанци
- 2013 - Байерн печели ШЛ с 5-ма немци.
- 2012 - Челси печели ШЛ с 4-ма англичани
- 2011 - Ман Юн играят на финал с 3-ма англичани
- 2010 - Интер печелят ШЛ БЕЗ НИТО ЕДИН ИТАЛИАНЕЦ (е... има 1 влязъл като резерва)
- 2009 - Ман Юн отново играят с 3-ма анличани финал
- 2008 - Челси играят финал с 4-ма англичани
- 2007 - Ливърпул играят финал с 3-ма англичани
- 2006 - Барса печели ШЛ с 3-ма испанци и играят срещу Арсенал, които имат в състава си 2-ма англичани
- 2005 - На лудият финал с Милан, Ливърпул печели с двама англичани

И т.н.... и т.н. Но продъжлавате да им викате испански, английски, италиански, немски отбори... но нали Лудогорец понеже е българско нещо и натри носовете на Левски и ЦСКА и отборът не бил от България с 3-ма българи в състава. Толкова се увличате в омразата си, че се самозабравяте. Айде

Luxury
24.08.2016 09:16

Поздравления за Лудогорец! Заслужиха си участието в групите на най - престижния турнир! Пожелавам им успех!

Dankata97
24.08.2016 08:40

Като гледам от 1-ва урна има по-приемливи от 2-ра *lol* Една ЦСКА Москва или Бенфика ще ас идеални за Лудогорец,но от втора почти няма отбор с който нашите да се мерят, от 3-та урна без Тотнъм и Базел стават, но ще видим все пак ако дойде Реал или Барса много фенове ще отидат.

RoSKo0o0
24.08.2016 09:10

Лестър също е брат, не ги мислете за нещо особено. +това нямат никъв опит.

Garrincha
24.08.2016 07:10

Браво на момчетата ! Успех на Лудогорец ! Оттук-нататък е по-лесно, могат да играят спокойно и да покажат най-добрата си игра срещу най-добрите ! Колкото по-силни отбори на жребия - толкова по-добре !

Futbolfen
24.08.2016 06:44

лестър,базел,брюж, и лудогорец е жребия

Ivan017
24.08.2016 03:40

Много мръсен мач от страна на Пилзен... най-вече Бакош правеше силно лошо впечатление с мръсната си игра, но Лудогорец пак успя да ги надвие!!! Поздравления и най вече за това че не им позволиха да ги победят!!

Rezors
24.08.2016 03:06

Предполагам (мнооого далеч от моето предположение ще е), че групата ще е нещо подобно: Ювентус, Наполи, Тотнъм

ivanrealmadrid1
24.08.2016 04:21

няма как 2 отбора от 1 държава

Uigtfri
24.08.2016 01:52

Може би тази статия не беше най-точното място да публикувам предишния си коментар, но с оглед на това, че тук в момента се е събрала огромна читателска аудитория, не е кой знае каква грешка.

Luxury
24.08.2016 09:24

Унуфри, тук е тема за Лудогорец.Никой не го интересува отпадането на Виляреал.*smile*

Uigtfri
24.08.2016 01:48

Като отклонение от темата за триумфа на Лудогорец, искам да подхвана още веднъж тази за съдийството.

По принцип българите обожаваме да търсим почти винаги вината в съдиите, но след като успях да изгледам репортажите от двата мача между Виляреал и Монако, съвсем спокойно мога да заявя, че това е едно от най-скандалните съдийски посичания (не знам дали това е точната дума) в историята на футбола. Първо - в мача на "Мадригал" беше свирена несъществуваща дузпа за Монако преди да са изминали три минути игра, след като фаулът се извършва зад аутлинията. Освен това не бяха отсъдени две чисти дузпи за подводницата (единствено за едната може да се поспори), а за капак вторият гол на французите падна след като преди това бе подминато нарушение на играч на гостите. В реванша пък реферът спестява кристална дузпа за Виляреал през първата част, след като футболист на Монако играе като посрещач в наказателното си поле, а през второто полувреме дава измислена дузпа за домакините след като защитникът на Виляреал блокира топката с гръб. Коментарите от ваша страна. Аз оставам без думи.

nikolaigalata
24.08.2016 01:06

Ето ги урните :

[@link http://www.romaforever.it/champions-league/]

sviliev
24.08.2016 01:12

Сити ще измести Базел от втора урна, за съжаление. Сигурен съм, че от първите 2 урни ще изтеглат поне един топ отбор. Не вярвам, че от първа ще избегнат Реал, Барса, Юве и Байерн, а от втора Атлетико, Сити, Дортмунд и Арсенал. Но дано да хванат по-приемлив съперник (Лестър, ЦСКА или Бенфика от първа и Наполи или Порто от втора урна). Би било хубаво и да се разминат с Тотнъм от трета. Но каквото дойде - те вече постигнаха нещо невиждано в българския клубен футбол за последните 25 г., в ШЛ трябва да се насладят на мачовете, да играят за публиката, за себе си, за отбора, за града. Да се раздадат докрай, пък декемрви ще теглим чертата *smile*

sviliev
24.08.2016 01:05

Пак казвам - ако продължават да играят по този начин и имат късмет, разградчани могат да затруднят поне в София всеки един отбор. Но гледайки урните, струва ми се, че от всяка има поне 3-4 приемливи съперници, от които могат да се търсят точки и в двата мача. От първа, това са Бенфика, ЦСКА и Лестър, от втора Наполи, Порто и Базел, а защо не и Леверкузен, от трета дори бих казал, че единствено Тотнъм са много високо стъпало. Смятам, че от трета урна, с изключение на англичаните, другите отбори не превъзхождат с много Лудогорец, а Брюж, Селтик и Динамо Киев в момента не бих казал, че изобщо ги превъзхождат, освен с история.

CFC_H_A_Z_A_R_D
24.08.2016 01:17

ПСВ и те от 3-та урна са много приемлив съперник да не забравяме,че Лудогорец ги би два пъти в ЛЕ.Но бих казал,че и Монако са с поне 1 класа над нашите в момента.Аз ще стискам палци да не изтеглим толкова големи отбори,не защото не ми се гледат най-добрите в България а защото,ако евентуално имат голям късмет Разградчани и изтеглят нещо на тяхното ниво или съвсем мааалко по-силно.Бихме имали реален шанс да сме на 1/8 финал.

asc_
24.08.2016 00:53

Реал са във втора урна. В първа вече са шампионите на топ 7 страни и победителят *smile*

LosBlancos7
24.08.2016 07:11

Ти в кой век и на коя планета живееш...?Реал Мадрид е настоящият европейски клубен шампион,което значи че ще бъде в 1ва урна.

sviliev
24.08.2016 00:58

Е, че кой е настоящият шампион в ШЛ? В първа урна са шампионите на топ 7 първенствата по ранклистата на УЕФА и актуалният шампион на Европа. Във втора урна са Арсенал, Сити, Атлетико, Дортмунд и т.н.

fcvilla
24.08.2016 00:54

Реал са победителите от 15-16,какви ги дрънкаш ?*cigarette**cigarette*

Rock_Revolution
24.08.2016 00:50

Първо честито класиране на Лудогорец, напълно заслужено. А за мен ще е истинска приказка ако се паднат в една група с Байерн, Атлетико и Тотнъм.

CFC_H_A_Z_A_R_D
24.08.2016 00:47

Уоооооу сега гледам,че Англия се е изкачила на 2-ро място като общ коефициент за местата за ШЛ.Германия е паднала на 3-то място макар и с малко.

sviliev
24.08.2016 00:56

Англия ще дръпне на Германия в следващите 3 г., защото от немските тимове единствено Байерн ще пробива всяка година в ШЛ, а в ЛЕ немците традиционно се представят по-слабо от англичаните. Англия може дори и с Испания да се конкурира, макар че, първо, Реал и Барса са много висока топка в момента, и второ, Испания се представя много силно и в ЛЕ. С тези треньори в английското първенство, плюс умопомрачителните суми от тв права, защо не?

nikolaigalata
24.08.2016 00:43

Сайта е на италиански но се разбира . И всички отбори са дадени колко точки имат. Нашите имат най-малко и затова са в последната група, но всяка година трупат точки и вдигат рейтинга на себе си и на България като цяло .

nikolaigalata
24.08.2016 00:38

Ето кои отбори може да ни се паднат. От всяка група по един отбор. От нашата група естествено ,не :
[@link http://www.romaforever.it/champions-league/]

Аз лично бих искал да се паднат Лестър, Базел и Селтик

Trap_Lord
24.08.2016 00:23

Язе пък баце искаме Залцбург да дойдат в София. Да си облечем официалните костюми, да отидем на стадиона и да се насладим на поредната футболна лекция изнесена със стил, качество и капка финес от футболната перла академик Сориано.

sviliev
24.08.2016 00:23

Интересното е, че от четирите най-големи отбора, които могат да им се паднат (Реал, Барса, Байерн, Ювентус), германците най-често са играли с български отбори, но от най-дълъг период не са идвали в България. Аз лично си спомням ясно визитите на Реал и Барса и леко смътно тази на Ювентус.

mitko1010
24.08.2016 12:00

Идеален отбор, невероятно нападание. Вкарваха головете без проблем. Сега в Юнайтед имат бъдеща голова машина- Златан Ибрахимович. Не знам дали той ще продължи да вкарва головете с тази скорост, с която започна, но ще е хубаво да помогне на Юнайтед да възвърне изгубения си блясък. Не знам дали тук е темата за това, но смятам, че и Челси може да се включи в битката за титлата във Висшата лига. Най- тъжно ми е, обаче, за миналогодишната сензация Лестър. *sad* Изненадващо грабнаха титлата, но шансовете да я защитят сега стават минимални, като се има предвид каква конкуренция имат.

sviliev
24.08.2016 00:51

Юнайтед имаха гениален отбор тогава. Какво нападение само - Роналдо, Рууни, Тевес, после дойде и Бербатов. А в центъра на защитата имаха една от най-великите двойки в историята на футбола - Видич и Фърдинанд. Плюс Скоулс, Гигс, Ван дер Саар, уникален тим... Подобен имаха и в края на 90-те и началото на новия век, нямам толкова ярки спомени, бях малък, но тогава Юнайтед също имаха страхотни играчи, направиха уникални спектакли с Барса, Байерн, Реал, Ювентус. А ако трябва да говоря за очакванията ми към двата тима от Манчестър, ще бъда кратък: Това ще са главните претенденти за титлата в Англия този сезон, очаквам ги и на европейската сцена. От Юнайтед очаквам стабилност, от Сити доминантност *smile* Бих направил и по още една асоциация - за Юнайтед бих използвал словосъчетанието тактическа дисциплина, а за Сити бих употребил израза техничен футбол *smile*

mitko1010
24.08.2016 00:36

Още малко време е нужно на англичаните, за да се завърнат на европейската сцена. Блясъкът им се позагуби. Манчестър Сити, начело с Хосеп Гуардиола и Манчестър Юнайтед, начело с Жозе Моуриньо- могат да постигат успехи. Всеки от тези треньори е печелил турнира. В Юнайтед нещата тепърва ще тръгват напред, в Сити също. Пожелавам си отново да видим ,, червените дяволи'' в най- страховитата им версия. Такива, каквито са били в сезон 2007/ 2008 година, когато в клуба са играли редица звезди. Очаквам бъдещо подобрение на англичаните, но испанският футбол ще си остане доминиращ, въпреки напъните на другите от Запада...

sviliev
24.08.2016 00:30

Еми, съгласен съм с твоята класация, но не бих се ангажирал да определям кой на кое място е, първите три са равностойни, вторите два са съвсем малко по-слаби, но могат да елиминират всеки еидн от трите отбора. Бих добавил и Сити, засега като шести отбор, но с Гуардиола си мисля, че ще станат доста привлекателен тим. Смятам, че и Юнайтед се завръщат на сцената, след няколко годишно отсъствие. А що се касае билетите - ще отида със сигурност само на Реал, но отново ще пуснат комбинирани билети, бъдете сигурни в това *smile*

CFC_H_A_Z_A_R_D
24.08.2016 00:27

Топ 5 отборите на света в момента. 1.Байерн 2.Барса 3.Реал 4.Атлетико 5.Юве Поне по мое мнение,ако лудите изтеглят някой от тези непременно си взимам билети.Иначе както каза пича по-долу защо не и сензацията Лестър и на тях бих се радвал все пак са ШАМПИОНА на Англия.

coyb
24.08.2016 00:17

Най-накрая и нас да ни побутнат,щото общо взето все ни го бутат. Честито на отбора . Късмет!

Uigtfri
24.08.2016 00:15

Браво, момчета! Лудогорец е отбор, който винаги е способен на изненади. Лично аз не очаквах само две години след като за пръв път опитаха вкуса на ШЛ, да влязат за втори път в турнира (особено и след фиаското миналата година), а те го направиха. Споделям мнението на един от потребителите долу, че Лудогорец започва да следва примера на Бате Борисов, които за 8 години се класираха 5-6 пъти в ШЛ. Надявам се и следващата година да успеят да се докоснат до тази надпревара, но сега най-важно е да се представят достойно в групите. Ще бъде страхотно, ако най-добрият отбор на планетата, а именно Барселона, попадне в групата на Лудогорец и да гледаме най-добрите футболисти в света на живо.

mitko1010
24.08.2016 00:11

Честито класиране на Лудогорец в груповата фаза на Шампионската лига. *beer* Клубът си заслужи и изстрада продължаването напред в турнира на богатите.
В началните минути на първото полувреме Лудогорец сякаш не можа да осъзнае къде се намира и мечтаеше мачът да свършва колкото се може по- бързо. С течение на времето играчите се съвзеха и започнаха да показват агресивна преса и желание за игра и продължаване напред. Два гола бяха вкарани много бързо, като изравнителният първи гол на Върджил Мисиджан ни накара да си мечтаем за пристигане в София на отбори от ранга на Реал Мадрид, Барселона и Ювентус. *smile*
През второто полувреме играта на Хромада от Виктория Пилзен беше много ползотворна. Извърши някои груби нарушения през първото полувреме, като съдията му спести картон. *referee* *cards* *ball*
През второто полувреме Лудогорец също игра добре. Не можеше да се иска перфектна игра от българския шампион на ,, Дусан Арена'', защото залогът за този мач беше огромен и тук няма слаби тимове. *ball* *corner*
Голът на Кешеру дойде от нищото. С него се сложи край на спора и Лудогорец влезе в Шампионската лига! *cool*
Аз лично, като фен на Реал Мадрид, си пожелавам именно те да акостират в София. Ще е истинска еуфория за българските и за много чуждестранни фенове на мадридския клуб. *smile* *cool*
Не отказвам да видя и Ювентус, Атлетико Мадрид, дори Барселона- кръвен враг са ни в Испания, но тук става въпрос за национално обединение около отбор, който пише история, независимо дали се крепи на основата на труда на чуждестранни играчи. Важно е, че отборът е от България. *beer* *ball* *cup*
Ще е интересно сензацията Лестър да се появи в София. Арсенал и Байерн Мюнхен също не за подценяване, защото са отбори с име в този турнир. *wink*
Пожелавам късмет на Лудогорец и добро представяне в турнира. Защо пък не и преминаване на груповата фаза.. *smile* *thinking* *thumb_down*

sviliev
24.08.2016 00:24

Не приравнявай Арсенал и Байерн, разликата е огромна, един потребител по-долу го каза много точно *smile*

CFC_H_A_Z_A_R_D
24.08.2016 00:17

Арсенал са име Байерн са си емблема и икона на турнира.

Loverboy69
23.08.2016 23:59

Честито на Лудогорец! Каквото и да си говорите Лудогорец постигна за 5 години повече отколкото "грандовете" ни за 25. Надявам се отново да доведат големите имена на световния футбол в България. Като неутрален зрител, който не гледа български футбол се радвам, че поне един отбор не се излага по терените на Европа.*smile*

Levski123456
23.08.2016 23:56

Честит!. Като фен на Левски не ги харесвам, но им пожелавам успех защото представляват страната ни.
Ако няма да прескачат групите отново поне да се паднат с Барса или Реал, че да видим и ние някои от най-добрите футболисти по българските терени. *smile*

sviliev
23.08.2016 23:55

Честито на Лудогорец! Мисля, че тръгват по пътя на БАТЕ, които, ако не се лъжа 5 пъти играха в групите на ШЛ. С други думи, вече са отбор от средно европейска класа, най-силният тим на Балканите и в топ 5 в Източна Европа. Надявам се от първа урна отново да изтеглят Реал Мадрид *smile*

sviliev
24.08.2016 00:20

Това в каква връзка?

ivanrealmadrid1
24.08.2016 00:15

да де, искам да кажа, че и Реал са в 1ва

spensi
24.08.2016 00:13

Май в първа урна са шампионите от 7-те топ първенства и шампионът от турнира от последния сезон.

ivanrealmadrid1
24.08.2016 00:03

това какво значение има, Реал сщо са в 1ва урна

Captain_Vidic
23.08.2016 23:56

По принцип Барселона станаха шампиони... *lol*

dexter
23.08.2016 23:50

Хайде дано дойдат Барса или Реал поне да видим пак в София. Арсенал, Ливърпул, ПСЖ и те не са за пропускане, дано групата е хубава.

TheGame_93
23.08.2016 23:49

Честито на Лудогорци!Респект и пожелания за още много победи в ШЛ!

MU121
23.08.2016 23:47

Алекси много липсва, не се усети драмата.

CFC_Forever
23.08.2016 23:47

Честито на Лудогорец! Напълно заслужено ще участват в групите на ШЛ!

Hazarddddd
23.08.2016 23:47

Абе удариха ни едно съдийско рамо при онази ситуация с отменения гол, но въпреки това отново страхотно представяне на Лудогорец. Вярно е, че ни притиснаха много през втората част, но това е напълно нормално, така че успехът е напълно заслужен.

simon_66
23.08.2016 23:43

Браво на Кешеру! Казах ви, че като нищо пак ще излезе 2:2 и излезе наистина*joking**joking* пробвах го на шега с 5лв в бета на 17 коефициент *lol* пък той взе, че ми донесе 80 лв. печалба *smile* двойно щастие тази вечер. Успех в жребия след 2 дни-искам пак с Реал Мадрид!

CFC_H_A_Z_A_R_D
23.08.2016 23:48

Ако се паднем със отбори от нивото на Ростов,Порто,Aякс и тем подобни защо да не минем и групите,ама още е рано нека първо видим с кой отбори ще се паднат Лудогорци.

ArdaTuran10
23.08.2016 23:42

Факт е,че Лудогорец са 20 години напред от Левски,Цска 1 и 2 и със сигурност са над всички на Балканите,дори над Стяуа

Ginekologaa
23.08.2016 23:39

До коментар [@comment 1920080] от [@user Inter1908_]:

киево стига си ревал

CFC_H_A_Z_A_R_D
23.08.2016 23:38

До коментар [@comment 1920080] от [@user Inter1908_]:

Не имам подобно.Иначе си знаех,че пак ще се появиш точно днеска.Хейтъра на Милано.

katal0neca
23.08.2016 23:38

Браво на Лудогорец, честито! Сега да видим какъв ще е жребият в четвъртък.

holigan4e
23.08.2016 23:37

Браво *smile* Хем повод за радост на нас нормалните фенове , хем и повод за хейт на ненормалните.

Ginekologaa
23.08.2016 23:36

Честито на Лудогорец взеха си 30м сега ще докарат и някой гранд в България

fcvilla
23.08.2016 23:36

До коментар [@comment 1920071] от [@user akdogg]:

Радвам се за тях!!!*party**wink**wink**beer**beer*Честит ни гол

CFC_H_A_Z_A_R_D
23.08.2016 23:35

До коментар [@comment 1920070] от [@user Inter1908_]:

Кешаааааааааааа!!!

Bitten
23.08.2016 23:30

До коментар [@comment 1920064] от [@user CFC_H_A_Z_A_R_D]:

Абе айде сега... дайте честно да си говорим.. Тука ни побутнаха, да не кажа направо ни подритнаха.. Като ни спират се оплакваме, дайте сега да сме си честни. Този мач можеше да се развие много много по-лошо при друг съдия. Да е жив и здрав човека xD

fcvilla
23.08.2016 23:48

Съгласен съм с теб,ужасен мач.Иначе според мен 2-те ръце бяха чисти,а за засадата нямам думи!!!

Barca_Kahn
23.08.2016 23:44

Точно, обаче в България сме свикнали да се гледа само когато ни режат, а когато ни подпират никой не го вижда или, ако някой го отбележи то това е ХЕЙТ.

Turek
23.08.2016 23:19

Пусна им гол след игра с ръка. Отмени гол за несъщесвуваща засада като в ситуацията имаше и дузпа за игра с ръка. Свири им всяко търкаляне. Само дето не вкара гол за Лудогорец но ако се наложи сигурно ще го направи*smile*

akdogg
23.08.2016 23:27

правилния мач гледа

ivo_459
23.08.2016 23:23

Ти гледаш друг мач.

ivo_459
23.08.2016 23:14

Слаба защита,но чак пък съдията да помага на Лудогорец е смешно.

Turek
23.08.2016 23:13

Само съдията държи Лудогорец все още в мача. Без негова помощ вече щяха да губят с 3-4 на нула. Много слаб мач за Лудогорец.

akdogg
23.08.2016 23:10

ще се класират по много нагъл начин

rz_krasi
23.08.2016 23:01

Не прави чест на Виктория тази груба игра

Barca_Kahn
23.08.2016 23:02

То не прави чест и на съдията да свири по този начин но.

rz_krasi
23.08.2016 22:28

тоя Хромада трябваше вече да е с червен картон

simon_66
23.08.2016 22:26

Тези Виктория Пилзен доказват, че не са никакъв гранд!! Всеки опит за атака на Лудогорец и тези ги фаулират, а тъпите им фенове по трибуните недоволстват след очевадни фалове. Ама, дами и господа, това не ви е чешката лига, а Шампионска лига с топрефер! Трябва просто да изгонят някой футболист най-накрая от Пилзен, че да се кротнат!

rz_krasi
23.08.2016 22:21

съдийство не искам да коментирам въпреки че може да повлияе но искам да кажа че при още един гол и Виктория ще клекнат

ponchini
23.08.2016 22:12

Той мача е решен вече, освен ако не им даде 2 червени на Лудогорец, няма как Пилзен да вкарат 3 гола. Да не кажа,че и нашите играят по-добре, и може, и да бият!

rz_krasi
23.08.2016 22:09

очаквано Виктория напада повече и дано имаме повече късмет на контраатаките да отбележим още един гол и да решим мача

rz_krasi
23.08.2016 21:39

Успех на Лудогорец и да им пожелаем пак победа