Вижте състава на България за квалификацията с Люксембург

15:52
Вижте състава на България за квалификацията с Люксембург
Селекционерът на "А" националния отбор на България Ивайло Петев обяви групата от 23-ма футболисти за световната квалификация срещу Люксембург на 6 септември, от 21:45 часа, на стадион "Васил Левски" в София. Отборът се събира на лагер на 29 август, 12:00 часа на базата на резиденция "Бояна".

На 30 август, от 17:30 часа, на стадион "Васил Левски" Петев и част от играчите ще дадат пресконференция. В 18:45 часа ще започне тренировката на тима, която ще бъде открита за представителите на медиите в първите 15 минути.

Съставът на "А" националния отбор:

Вратари:
Владислав Стоянов (Лудогорец), Благой Макенджиев (Берое), Божидар Митрев (Шериф, Молдова);

Защитници: Васил Божиков (Касъмпаша, Турция), Страхил Попов (Касъмпаша, Турция), Живко Миланов (АПОЕЛ, Кипър), Иван Иванов (Панатинайкос, Гърция), Божидар Чорбаджийски (ЦСКА-София), Илия Миланов (Берое), Димитър Пиргов (Левски), Антон Недялков (ЦСКА-София);

Полузащитници и нападатели: Светослав Дяков (Лудогорец), Георги Костадинов (Левски), Мартин Райнов (Локомотив Пд), Тодор Неделев (Ботев Пд), Михаил Александров (Легия, Варшава), Ивайло Чочев (Палермо, Италия), Георги Миланов (ЦСКА Москва, Русия), Александър Тонев (Кротоне, Италия), Марсело Насименто да Коща – Марселиньо (Лудогорец), Преслав Йорданов (ЦСКА-София), Димитър Рангелов (Коняспор, Турция), Ивелин Попов (Спартак Москва, Русия).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zlobar4o
23.08.2016 22:43

Привърженик съм на Пирин за да няма спекулации! Не виждам логика да се викат толкова играчи на ЦСКА София при тези резултати с Верея и Пирин ???

nikolaigalata
23.08.2016 19:42

Вече имат българско гражданство и други добри играчи в Лудогорец. Може да ги вземат , например Натанаел има гражданство .

Turek
23.08.2016 23:41

Имат паспорти но поне още 4 години нямат прави да играят за България. Даването на паспорти по вторият начин на тези бразилчета е отвратително обслужване на лични интереси на Домусчиев. Напълни отбора с мургави българчета от Бразилия*smile* и се мислят за национална кауза. Далаверата е че с паспорт от ЕС могат да ги пробутат за повече пари в по читаво първенство. Касайра ако нямаше български паспорт почти нямаше шанс да бъде купен от Шалке, а и цената нямаше да е повече от 1 млн.

night_wolf1984
23.08.2016 19:56

мда ..мда да вземат половината лудогорец ...и другте негри от Литекс и Левски...после що нямаме футбол *smile*

Daley_Blind
23.08.2016 18:30

И пак без Гълъбинов... Това е единственият ни качествен нападател. Дори и Божинов ще свърши повече работа от недоразумението Рангелов!

RoSKo0o0
23.08.2016 18:09

Как не са извикали някой Минев не знам! *lol*