Сити предлага Марто Петров и £18 милиона за Джолиън Лескът

21:45
Сити предлага Марто Петров и £18 милиона за Джолиън Лескът
Името на българския национал Мартин Петров отново бе спрегнато за трансфер от стадион "Сити ъф Манчестър".

Според приближения до клубовете от град Манчестър "Манчестър Ивнинг Нюз" ръководството на "гражданите" готви нова офанзива по привличането на защитника на Евертън Джолиън Лескът. Според пресата мениджърът Марк Хюз е готов да се раздели с 18 милиона паунда и един от двамата си футболисти – Мартин Петров или Ричард Дън, за да си осигури услугите на английския национал.

Припомняме, че съвсем скоро сагата около трансфера на Джолион Лескът изглеждаше към своя край, след като защитникът подаде към ръководството на клуба писмена молба да бъде включен в трансферната листата. В последствие мениджърът на "карамелите" заяви: "Още от миналия сезон сме взели решение, че няма да продаваме никой от настоящия състав и както виждате всички все още са тук", което явно стопира трансфера тогава.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CFC_1905
18.08.2009 22:35

ОТ! Братът на Лескът - Аарън, бележи за великаните от Бристъл Роувърс! Евертън може да се насочат към този футболист, макар вече да е на годинки. *joking*

CFC_1905
18.08.2009 22:32

Ясно е, че Лескът не струва толкова. Явно обаче Марто наистина е излишен в Сити, а Евертън ще ги изтискат хубаво преди да се навият на сделка за играча си. Мисля си, че рано или късно, Лескът ще играе в Сити. Само успехи за Марто!

BoyToy
18.08.2009 21:55

18млн. + М.Петров тея луди ли са, Лескът не струва толкова *joking* Лескът е само 18-те милиона,без Петров...СИТИ СА ЛУДИ!!! *sick*