Сираков: Решението за Рабех ми прилича на взето от комсомола

21:03
Сираков: Решението за Рабех ми прилича на взето от комсомола
Отговорникът на националните отбори и легенда на Левски Наско Сираков остро критикува решението на "синия" щаб да амнистира по този начин провинилия се централен защитник Юсеф Рабех.

Припомняме, че само преди броени дни бранителят беше арестуван в центъра на София докато шофирал, а алкохолната му проба показа над 2,00 промила, което се случва за трети път. От ръководството на Левски решиха играчите на тима да определят съдбата на мароканеца и в крайна сметка се взе решението той да бъде рекордно глобен, но върнат в тима.

"Футболистите да решават съдбата на Рабех ми изглежда смешно и несериозно. Това няма как да се случи в един професионален клуб. Прилича ми на решение взето от комсомола преди години. Това не му е първо провинение, при него е рецидив. Не само той пие, но явно само него хващат", заяви Наско Сираков в студиото на Ринг Бг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gocktherock
19.08.2009 02:27

Че тоя си е за гонене въобще от футбола. Нема такъв боклук като тоя Рабех, само глупости прави. Добре си е казал Сираков

ducu64
18.08.2009 22:28

наско не е голям пич,а голям патарок! *thumb_down*

Ross_m1
18.08.2009 21:36

Наско е голям пич Браво точно така си е , завинаги ЩЕ СИ ОСТАНЕ част от Левски може да си говори каквото си поиска

drummer
18.08.2009 21:29

Много хора пият и се напиват, но още никой не си е показвал задните части пред официалната трибуна на стадион "В.Левски", като "моралиста" Сираков...?! По-добре да си гледа директорството в националния отбор, още повече че не е никакъв във Левски...!!! *lol*