Херчег: Имаме двама контузени, дано вкараме гол на \"Герена\"

20:08
Херчег: Имаме двама контузени, дано вкараме гол на \"Герена\"
Старши-треньорът на Дебрецен Андреас Херчег заяви на днешния брифинг, че се надява неговия тим да успее да вкара гол на Левски в утрешната първа среща от плейофите на Шампионската лига.

"След тренировката тази вечер ще обявя стартовия състав. Бих се радвал ако резултата от утрешния мач не е негативен за нас и ако вкараме гол. Наясно сме, че играем с много добър отбор, така че каквото стане. Имаме двама контузени играчи. Знаем, че Левски е един от най-популярните отбори в България и има огромна агитка. Унгарски футболисти, които са играли в този тим споделиха именно това"\' заяви Херчег.

"Публиката несъмнено ще е предимство за съперника ни. Специалисти смятат, че Левски е фаворит. Те са пред нас във всички ранглисти. Уважаваме Левски и искаме да постигнем резултат, който да ни остави шансове за реванша. Смятам, че Левски е най-силният ни съперник от трите в европейската ни кампания през този сезон", допълни старши треньорът на унгарците.

Капитанът на тима Золтан Киш заяви, че неговите съотборници са под напрежение и чакат с нетърпение утрешния важен двубой със "сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
18.08.2009 20:25

Дано влязат в групите ,че ще е интересно пак да ги гледаме в ШЛ няма значение какво ще направят там.