Реал Мадрид потегли с убедителна победа срещу Реал Сосиедад (видео)

23:07
Реал Мадрид потегли с убедителна победа срещу Реал Сосиедад (видео)
Отборът на  Реал Мадрид започна с убедителна победа новия сезон в испанската Примера дивисион, след като се наложи над  Реал Сосиедад с класическото 3:0.
 
Головете за успеха на Кралския клуб на стадион "Аноета" отбелязаха Гарет Бейл и изгряващата звезда Марко Асенсио.
 
Белите откриха резултата още във 2-ата минута чрез уелския национал, а малко преди края на почивката 20-годишният младок в състава на Зинедин Зидан удвои предимството на своя тим.
 
През второто полувреме футболистите на Реал удържаха комфортния си аванс и добавяйки още едно попадение в продълженията, отново дело на Бейл, стартираха новата кампания с важни три точки.
 
В този мач гостите от "Сантяго Бернабеу" бяха без суперзвездата си Кристиано Роналдо, който все още се възстановява от контузия.
 
Състави:

Реал Сосиедад - Рули, Гонзалес, Юри, Мартинес, Залдуа, Ияраменди, Зурутуза, Бергара, Хуанми, Конча, Оярзабал; Резерви - Тоно, Вела, Пардо, Прието, Елустондо, Хосе, Литри

Реал Мадрид - Касия, Рамос, Марсело, Карвахал, Варан, Бейл, Кроос, Касемиро, Ковачич, Асенсио, Мората; Резерви - Данило, Васкес, Диас, Родригес, Янес, Иско, Начо


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Loverboy69
22.08.2016 10:16

Видях един много солиден Реал Мадрид - контрол на топката, преса, много създадени положения. Направо си смачкахме Сосиедат, като смея да твърдя, че в отбора има много потенциал.Добро представяне на Ковачич, а Бейл е класа и истинският бъдещ лидер на тима, но много по-раздаващ се за отбора и далеч, далеч от егоцентризма на Роналдо. Мората също с много добро включване - по подобие на Бензема той може да е централен нападател, който може да играе и по фланговете, и да се изтегля почти на центъра, да създава отваря пространства и положения за съотборниците си, далеч няма да е някакъв консуматор, който чака около малкото наказателно, а ще е много по-полезен за тима. Изобщо съставът изглежда супер, въпреки многото контузии, вижда се много желание за игра, разбирателство и задружност на терена, изобщо имат настроение и глад за победи.

Разбира се, всичко това се дължи на един човек - Зидан! Просто той промени стила на игра, поведението след като пое отбора.Не робува на имена, а мисли единственно само как да играем по-добре.И винаги намира решение, а това качество е присъщо само за умните и можещи специалисти.И най-важното - Зидан умее да сплотява и мотивира играчите си, които му имат пълно доверие и не спират да се раздават по терена.

Честита ни победа! HALA MADRID!*smile*

sviliev
21.08.2016 23:58

Е, трудно е да се говори кой е фаворит в първенството. Смятам, че Реал, Барса и Байерн формират челната тройка в Европа и са почти на едно ниво. При тези отбори на Реал и Барса, да се говори, че единият е фаворит, без значение кой, е несериозно. Струва ми се, че ние имаме малко по-добра халфова линия, а Барса са по-добри в завършващата фаза. Шампион ще бъде този, който по-малко време е в криза, а ако искате от друга гледна точка да го погледнем - този, който ще спечели повече точки, когато играта му не върви. Директните мачове между двата отбора, както и тези срещу Атлетико също ще натежат много, това е нормално за Ла Лига, където гигантите рядко губят точки срещу по-малките тимове.

mitko1010
22.08.2016 20:07

Пример за безсмислено губене на точки е равенството на Атлетико Билбао с Алавес. С напредване на сезона те ще се съвземат и ще покажат на какво са способни наистина, а то в неимоверно много. Реал ще има тежката задача да спре хегемонията на Барселона. Няма гаранции, че това ще се случи. Суперкомпютър изчислил, че Реал ще стане шампион с 6 точки разлика пред Барселона. Много сухо и глупаво изказване. Никога не може да се говори с точност. Това означава, че трябва говорещият да е медиум. Очаква ни един интересен сезон в Ла Лига. Така е. Така ще продължи да бъде. *beer*

MaLkO_LuD94
21.08.2016 23:40

Добър мач за Реал очаквах да се издънят но рано рано се разбра че това няма как да се случи и благодаря на Бейл че вкара 3-тия гол да ми излезе фишчето*beer* Иначе Мората ми направи лошо впечатление още от 1-вия мач започна със симулациите *erm*

Barca_BG
21.08.2016 23:32

Много добър мач от страна на Реал, заслужена победа. Мисля си, че този сезон ще бъде доста интригуващ и ще станат зрелищни мачове между Реал, Барса и Атлетико. Като си мисля, че тази година Реал е големия фаворит.

MaLkO_LuD94
21.08.2016 23:46

Срамота е да си фен на Барса и да определяш друг отбор за основен фаворит при положение че ние имаме такъв състав с такова нападение *erm* Разбирам нещо да не сме във форма или да е минало времето на отбора ама то съвсем не е така *smile*

sviliev
21.08.2016 23:23

*Цифровото изражение няма голямо значение; Мората има бързина, дрибъл и движение без топка *smile*

sviliev
21.08.2016 23:21

Роналдо е орисан да пропуска гостуванията на ''Аноета'', а Бейл е орисан да ниже гол след гол на този стадион *smile*
Колкото до мача - почти перфектен, имаше леки неточности при изнасянето на топката в близост до нашето наказателно в 3-4 епизода от двубоя, но бързо се връщахме в защита, а и отлично се подсигурявахме. Не ми харесаха и многото пропуски, трябва да сме по-акуратни при завършващия удар.
И дотук с леките забележки, защото изиграхме великолепен мач. През първото полувреме тотално смачкахме Сосиедад, вкарахме гол още във втората минута и ни тръгна играта. През втората част започнахме вихрено в началните минути, пропуснахме няколко ситуации, след това умно поспестихме сили, поприбрахме се, отваряха се много пространства на контри, ако бяхме по-сериозни можеше да унижим противника. Все пак в края им мушнахме още един, но резултатът няма голямо изражение откъм цифри, важни са 3-те точки. По принцип стартираме много трудно, винаги отначало играем бавно, неорганизирано, разконцентрирано, но сега видях нещо съвсем различно.
Целият отбор бе супер, но Касемиро, Мората, Асенсио и Бейл се откроиха с гениални отигравания. Мората ги навързваше редовно по няколко човека, но има известни проблеми с отбелязването на гол, трябва да къса мрежите по-често. Иначе демонстрира отлична скорост, бързина и движение без топка. Асенсио има огромен потенциал, трябва да му се дават много повече минути през тази кампания, много може да даде на отбора, а и Роналдо също е човек, не е машина, трябва да почива повече от миналата година например. А голът му бе толкова изящен, че изпитах наслада. Същото може да се каже и за играта ни днес.
Очаквах много тежък мач на този негостоприемен стадион. Както казах, винаги започваме колебливо, а сега бяхме и без няколко ключови футболисти. Въпреки това направихме такъв мач, че изобщо не усетих, че Роналдо, Бензема и Модрич ги няма. Честито, мадридисти, добро начало, дано така да продължаваме. Работа, колектив и късмет - това са трите ключови думи. VAMOS, REAL!

danialves2
21.08.2016 23:11

Гарет Бейл е изключително класен играч. Очаквах Сосиедад да се окажат по-голямо предизвикателство, но Зидан и играчите му се справиха без особено проблеми. Честита ви първа победа в Ла Лига за сезона. *smile*

sdw
21.08.2016 22:09

Много добре играем!!! Браво и на новото момче. Ние още миналата година купихме Асенсио, но го дадохме под наем в Еспаньол, а сега се вижда, че се е и обиграл. Има талант момчето.

crreal
21.08.2016 23:17

Дървен философ май си ти, точно лятото на 2014 го купуваме. Ти и на стъпването на луната не си присъствал но знаеш за него... може би си прочел грешно инфо.

sdw
21.08.2016 23:04

Официално е на 1-ви юли 2015. Не съм присъствал на предварителните уговорки на двата клуба философе *smile*

Kopew
21.08.2016 22:15

Още по-миналата му закупихме правата, но остана да доиграе сезона в Майорка *beer*

Drogba_d
21.08.2016 22:07

мората как ги навръзва по 4-5 ччовека много приятно ме изненадва можеше да подаде де но няма нищо нормално да се лакоми малко до първия си гол

Kopew
21.08.2016 21:25

Роналдо не е играл на Аноета от септември 2011 *scared*

sakata_97
21.08.2016 21:18

Може ли линк

sakata_97
21.08.2016 23:09

Благодаря за линка,качеството беше супер,а колкото до мача просто перфектен във всяка фаза,браво на Зидан явно подготовката преди сезона оказва влияние,ще ставаме все по-силни*smile*

Kopew
21.08.2016 21:19

[@link http://livetv.sx/en/eventinfo/430036_real_sociedad_real_madrid/#webplayer_ifr]|467850|430036|467850|15|1|en

babavuna
21.08.2016 20:50

Много постен изглежда състава на Реал Мадрид мача е 1X според мен *smile*