Барселона изкърти Бетис за начало (видео)

20:53
Барселона изкърти Бетис за начало (видео)
Отборът на Барселона постигна категорична победа над Реал Бетис в среща от първия кръг на испанската Примера дивисион. Двубоят на стадион "Камп Ноу" приключи при резултат 6:2 за домакините.

Преди двубоя тимът на Луис Енрике получи титлата си за шампион от миналия сезон в Ла Лига. Срещата започна с краткотраен престой на севилци в половината на домакините, придружен с един корнер. В третата минута Серхио Бускетс хвърли дълъг пас към Суарес в наказателното поле, ала уругваецът не овладя добре на гърди. В шестата каталунците отбелязаха попадение с първия си удар към вратата на Антонио Адан. Меси обърна играта с висок пас в наказателното поле, топката достигна до непокрития Жорди Алба, който върна по земя към свободния Арда и турчинът насочи технично, а бранител на голлинията не успя да се справи.

Лос блаугранас показаха интересни атаки с изостряне чрез дълги подавания в наказателното поле. В десетата минута Меси отново потърси включилия се Алба, но този път Арда не съумя да насочи добре. В 19-ата минута зелено-белите си спечелиха нарушение пред наказателното поле на Клаудио Браво. Рубен Кастро шутира силно покрай стената и чилийският страж не реагира адекватно - 1:1.

Домакините реагира с нова атака, на върху на която отново се озова Арда. Турският халф беше притиснат и не отправи точен удар. В 26-ата публиката на "Камп Ноу" изрева с искане за дузпа, след като Суарес беше побутнат с две ръце от Манди. Реферът Ундиано Майенко замълча. В 28-ата Меси събра куп футболисти около себе си в наказателното поле, топката стигна до Денис Суарес, след чийто удар от 18 метра топката рикошира. В 30-ата Меси разтресе напречната греда след мощен удар от въздуха. В 34-ата Алба удари в лицето Петрос при борба за висока топката, но арбитърът не видя добре ситуацията.

В 37-ата минута Лео Меси "избухна" с превъзходен гол в свой стил. Аржентинецът заходи към дъгата и с мощен диагонален шут опита да скъса мрежата на Адан - 2:1. В 40-ата Ла Пулга освободи Сержи Роберто отдясно, бранителят насочи опасно към малкото наказателно поле, но бранител изчисти. Връзките между Меси и двамата крайни защитници работеха много добре и опасностите идваха именно по този начин. Така в 42-ата минута Лео намери Сержи Роберто, а той върна към топката на дузпата, откъдето Суарес много технично насочи ниско към далечната греда, а топката беше неспасяема за вратаря.

Второто полувреме стартира с натиск на лос кулес, които бяха решили да зарадват публиката с още голове. В 49-ата и 50-ата Меси отправи два идентични удара, които затрудниха вратаря, като при първия Арда вкара топката в мрежата, но при положение на засада. В 56-ата турският халф технично изведе аржентинеца, който веднага потърси успоредно Суарес и номер 9 заби втория си гол на празна врата. Стотина секунди по-късно резервата Чарли Мусонда загуби топката в центъра, получи се бърза атака, Меси получи пространство и с убийствен шут отново опъна мрежата. Най-добрият футболист за 2015-а изстреля топката от 19 метра и я прати в левия ъгъл на Адан - 5:1.

След това попадение темпото поспадна. Луис Енрике пусна в игра Мунир Ел Хадади и върна Арда в халфовата линия. В 74-ата минута Мунир асистира на Меси, който стреля без забавяне към близкия ъгъл - вратарят се справи и изби в корнер. В 82-ата минута Суарес отбеляза страхотен гол, след като завъртя топката покрай стената от пряк свободен удар. Така уругваецът стана първият футболист, който бележи хеттрик през новия сезон в Ла Лига. Две минути по-късно Рубен Кастро вкара за Баломпие, след като беше оставен да стреля от 15 метра и намери ниския далечен ъгъл. В 87-ата Люка Дин беше изведен от Меси, но френският футболист не успя да се разпише, след като вратарят спечели спора.

Стартови състави:

Барселона:
Браво, Пике, Алба, Юмтити, Бускетс, Ракитич, Роберто, Туран, Д.Суарес, Меси, Л.Суарес

Бетис: Адан, Манди, Гонсалес, Пеция, Дурмиши, Седухо, Мартен, Петрос, Гутиерес, Кастро, Санабрия

Барселона - Бетис 6:2
1:0 - Туран, 06'
1:1 - Кастро, 21'
2:1 - Меси, 37'
3:1 - Л.Суарес, 42'
4:1 - Л.Суарес, 56'
5:1 - Меси, 58'
6:1 - Л.Суарес, 82'
6:2 - Кастро, 84'


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

djarata
21.08.2016 16:00

Това са пълни глп дето ги написа..Арсенал и преди Сити да ги вземат арабите ,никога не са били сила ,едно доказано име в футбола ,а Тотнъм до преди трансфера на Бейл си бяха от чергата на Евертън ,сега дигнаха нивото под ръководството на Почетино.Трансферите са нормално нещо ,при Валенсия беше различно ,там нямаше други варианти.
Разбрах ,че ЛЕ е незначителен турнир.Я ми кажи за ШЛ сега какво е оправданието ?Сигурно отново най-старият турнир..

Amateur2017
21.08.2016 21:09

Отговорил съм ти. Просто чети по-добре мненията. Виж ми коментар 34 *smile*

djarata
21.08.2016 20:43

Така и не ми отговори ,защо не се справят в ШЛ отборите ,за ЛЕ разбрах ,заради наѝ-старият турнир.

Amateur2017
21.08.2016 20:41

Да казвам, че са!? Написал съм го - топ-играчите няма как да са съсредоточени в два отбора. Поради тази причина и конкуренцията е засилена. Следователно - няма как да са. Ясно е това. Под нивото и на Байерн са (не на германските отбори, а на Байерн конкретно). Но и в Бундеслигата е ясно. За Атлетико... на кантар. Определено мадридчани впечатляват в последните 2-3 години, но при тях според мен е моментен проблясък. Колко време ще продължи това - предстои да видим *smile* Както го написа и ти преди - САФ се пенсионира (макар че не мисля, че това е най-голямата причина, а беше по-скоро неминуем сривът ни, дори и с него) и сега всички имат много по-големи шансове за титлата. Следователно, хвърлят се яката всички отбори. Именно тук идва неумостното сравнение - няма равнопоставеност и това вече го пиша за не знам и аз кой път. Това, което твърдя е, че въпреки всичко са сила. А защо отпадат от разни други отбори из Европа - причините също съм ги изброил как аз виждам нещата. Не претендирам да е вярно на 100%, но е нормално човек да защити тезата си *smile*

djarata
21.08.2016 20:27

Неуместно е и да твърдиш и да защитаваш тезата си ,че англ . грандове са на едно ниво с испанските *smile* при положение ,че в момента са класа над ТОПА на Англия.

Amateur2017
21.08.2016 20:06

Нито ФИФА играя, нито Фентъзи, нито нищо. И никога не съм играл. За мен това е загуба на време, така че в случая примера не е е релевантен *smile* А да - и Диема не гледам, така че ти спестявам излишното споменаване на термина "диемаджия" *smile* Просто ти давам пример колко е неуместно да кажеш, че този отбор е по-силен от онзи отбор понеже директният сблъсък е завършил така или онака. Заради това давам примера с Уест Хям и Астра. А не защото мисля, че Уест Хям са следващият шампион на Англия и Европа.

djarata
21.08.2016 19:38

Пак казвам в момента Испанските тимове са много по-класни от англ.Не знам тия Уест Хям ,защо ми ги споменаваш ,като този отбор е на никаде.Тея фифи където ги играете ви пречат на реалната преценка.Колко ,много сме писали...

Amateur2017
21.08.2016 19:08

Е, ама сравнявам. Понеже английските отбори отпадат в ЛЕ от всякакви смотани отбори. Сега ако Уест Хям не се класират дори, значи по вашата логика ще са по-слаби или минимум, горе-долу на нивото на Астра. Това е по вашата логика и сам разбираш колко абсурдно звучи. Барса бяха победени от Челси. Ливърпуул и Арсенал са отстранявали Реал. Юнайтед биеше като тъпан и Валенсия, и Депортиво (в силните проблясъци на тези два отбора). Юнайтед отстрани на полуфинал същата тази феноменална Барса (загубиха два финала, факт). И т.нат. и т.нат. Изобщо, такива директни сблъсъци не са ми много удачни примери понеже всичко е на приливи и отливи. Конкретно за ШЛ имам предвид. Пак казвам: аз лично не сравнявам сила на първенства понеже е супер неадекватно. Играчи като Погба, Мхитарян, Азар, Кун, Силва, Мата, Педро, Санчес, Йозил, КДБ, Яя Туре, Насри, Клиши, Компани, Карик, Рууни, Де Хеа, Чех, Харт, Куртоа, Дзеко, Анри, Коутиньо, Суарес, Роналдо, Кейн, Бейл, Модрич и да не продължавам да изброявам не са обирани от два отбора, приятел. Пръснати са из 4-5, та дори 6 отбора, които са имали/имат топ-треньори. Ако бяха съсредоточени в, да кажем, Юнайтед и Ливърпуул и някаква си част в Арсенал (съвсем произволни отбори избрах), то тогава можеше да се сравнява ВЛ с Примера и Бундеслига. Но при положение, че тези играчи са разпръснати в няколко отбора под ръководството на няколко топ-треньора - няма почва за сравнение според мен. Но както и да е. Всеки има право да гледа каквото си поиска. Това му е хубавото на свободните времена *smile*

djarata
21.08.2016 18:07

Уест Хям определено не са на нивото на Астра ,несериозно е това сравнение ,но те и предния кръг пак бяха слаби при гостуването ,но като цяло са слаб отбор лондочани.Средна работа. А Челси си дигнаха ШЛ на пълен късмет нея година ,но без късмет на къде.Съдбата им се отплати за Москва. Хахахаха „явлението сити” приятел нашумя от 2010 ,не знам как се върна толкова далеч ,чак до загубения финал на Арсенал от Барса ,като няма нищо общо това.Тука.си в голяма грешка относно Арсенал. Тотнъм още си ги спомням в ШЛ ,„явлението” Реал до колкото си спомням им напълни кошницата и като цяло се смели над тях ,заради добрите що годе отношения м/у двата отбора именно заради тези трансфери.Иначе резултата ще ше да е ханбален ,както обичаш да го.наричаш.Според теб на Лука и Бейл им се стоеше в Тотнъм ?Момчетата дойдоха в Мадрид да печелят трофеи и да пишат история. Барселона е печелила финал с Арсенал ,печелила е и 2 с/у Юнайтед.Реал нз дали имат играни финали с англ отбори.Трябва да проверя.Реал като цяло си бият манчестърските отбори.Атлетико последно време си дърмонят Челси.Тоя сезон искам да ги видя в група с Арсенал. Като цяло испанските грандове са по класните от англ..Статистиката го казва.

Amateur2017
21.08.2016 17:43

Е, хайде малко да се повъздържиш от "пълните глупости" понеже ако тръгнем да си говорим така, то добрият тон ще изчезне веднагически, ок? Понеже и аз мога да заклеймя твоите писания като абсурдни простотии, но докъде ще стигнем с подобни епитети? Хубаво задаваш въпроси, но и ти не отговаряш. Уест Хям на едно ниво ли са с Астра? И какво означава "Челси вдигнаха ШЛ на пълното ШАНО"? Ти така мислиш, Съвпадение или не, но Арсенал тъкмо играха финал на ШЛ и после дойде явлението "Сити". Там някъде и още един полуфинал направиха. Тъкмо изградиха отбора и ги ошушкаха. Първо АНри напусне, след това вече масовката към Сити и до там бяха - както с местните трофеи, така и с международното представяне. За Тотнъм не знам - може и да си прав. Може и да не си. То даден отбор се гради, гради, гради, най-накрая се сглобява и се жънат успехи. Но отново: съвпадение или не, но Тотнъм се класираха за ШЛ, стигнаха дори до четвърт финал. После в следващите две години дойде явлението "Реал" и им взе първо Модрич, после и Бейл и Тотнъм бяха дотам. Сега отново като че ли посглобиха нещо и пак са в ШЛ. Да ги видим. Съвпадения!? Не мисля, приятел. Прекалено големи съвпадения стават, не мислиш ли? И какво за ШЛ и представянето? Челси бяха шампиони 2012г., а миналата година отново английски отбор на полуфинал. Май между това Челси пак бяха стигнали до полуфинал. А допреди 2012г. си знаем - редовно присъствие (и сравнително често печелене) на ШЛ от английски отбори. Какво му е лошо на представянето, не мога да разбера? Друг е въпроса, че в заключителните фази (четвърт финал и нагоре) вече се натрупва напрежението и умората, както и самото първенство навлиза в решаващ момент и се получават често сакатлъци. Едни Челси не могат да си позволят загуба от някой отбор понеже знаят, че 4 отбора ги дебнат от близко разстояние. Барса и Реал могат да спрат да побеждават 1 месец и пак някой от тях да стане шампион в Примера. Разбираш ли за какво говоря или пак ще ми обясняваш кое първенство е най-силното? И както си го написал "ако Валенсия нямаше финансовите проблеми" е много хубаво. Но защо ги има? Понеже получават от ТВ права трохички, за да може именно Барса и Реал да получават тлъстите пачки. То така или иначе получават заеми с преференциални лихви, или се изкупуват земи на безбожни цени, за да се покрият дългове и после тези земи се даряват и пр. и пр., ами дори и ограбват парите и от ТВ права. А ако всичко си беше разпределено както трябва и Валенсия си запазваха играчите, Атлетико, Депортиво, Севиля - Барса и Реал тогава щяха да видят кон боб яде и щеше ли да има 6:2 и 7:0 през мач и да са свежарки във всеки един мач в ШЛ. Или и те нямаше да пестят сили и да правят сметкаджийски простотии - или първенството, или ШЛ. Но тук отново навлизаме в "акотата", които си знаем, че са в тоалетната обикновено.

Suarezzzito
21.08.2016 12:36

Вчера беше удоволствие да се гледа Барса а дори не са в пълен състав Суарез е като питбул толкова настървено играе по целия фронт на атаката Ардата почва перфектно сезона а Меси ........за богове няма да говорим !

Barca_BG
21.08.2016 10:51

Аматьоре, аматьоре май няма да престанеш със твоите глупости за леките победи, и да осъзнаеш че, ако Реал и Барса играеха със англйските средняци резултатите нямаше да са по различни. Та те бият с лекота грандовете Ви, а какво остава за отборите от долната част на таблицата. Искрено се надявам Лестър да се паднат в една група с Реал, за да видиш какво ще им причинят,и да видим как ще се оправдаваш тогава, защото сезона е в началото си и фактора умора и тежко първенство няма да го има.

Amateur2017
21.08.2016 15:20

АКО нямаха - да. АКО и Атлетико нямаха и не трябваше да разпродават Кун, Фалкао, Де Хеа и много други - също! АКО Сити не бяха разграбили половината отбор на Арсенал, лондончани щяха да са мега-сила. АКО Реал не бяха взели Модрич и Бейл от Тотнъм и Тотнъм щяха да са сила. АКО, АКО и пак... АКО! Много акота се събраха, приятел. Много неща щяха да са различни. Че са надменни британците? Абсолютно съгласен. Това е просто още едно допълнително обяснение за това защо не се напъват за ЛЕ - понеже приемат, че ФА Къп е по-престижна от ЛЕ. Така де, все пак ФА Къп е най-старият турнир в света. Добавя и никаквите пари, които се печелят от ЛЕ и ето ти го обяснението. За Севиля 30млн. евро сигурно са огромни пари. Или пък за СПортинг. Но за Тотнъм мислиш ли, че са? Дали пък няма да предпочетат да завършат на 5-то място и да спечелят повече пари заради това отколкото да играят финал в ЛЕ, та дори и да я спечелят? Това за Челси и "шаното" не го разбирам. Не говоря такъв диалект и/или жаргон и не разбирам, съжалявам. Би ли пояснил на нормален български език, ако обичаш? Колкото до отказването на Съра - не виждам какво толкова еднообразно е било!? Арсенал печелиха колко пъти, Блекбърн, Челси, Сити... Да, Юнайтед бяхме доминанти, но... Челси май 3 пъти, Сити и те 2-3, Арсенал 2-3. Не е пък било и някакво тотално еднообразно. Не е като по една титла за опонентите от 92-ра година насам и всичко друго да е за Юнайтед. Но да - така да се каже, главните заподозряни бяхме ние, без съмнение.

djarata
21.08.2016 14:59

Валенсия ,ако нямаха финансовите си проблеми ,сега щяха да са един много ,много добър и сериозен отбор. Нз ,защо ги защиваш за Лига Европа особенно тия по-малките отбори Тотнъм,Евертън ,Уест Хям и т.н ,ЛЕ е за престиж ,това ,че британците са.си надменни е др въпрос.Те като ги гледам от както Челси вдигна ШЛ на пълното шано ,май и в ШЛ не си дават зор ,сигурно и ШЛ като ЛЕ ще.им коства точки..хаха иронично. Пак ще го кажа ,добре че Съра се пенсионира ,че да има малко разнообразие от към шампиони в Англия.Иначе си знаехме през годините Манчо или Челси почти винаги. Ти си мислиш ,че като имат пари всичките отбори в Англия ,това значи и ,че са силни..колкото и пари да имат ,като не са на прав път кел файда.

Amateur2017
21.08.2016 14:22

В последно време Атлетико се включи в битката - абсолютно съгласен. Това е хубаво. Както преди в Бундеслигата беше Борусия и правеше проблеми на Байерн. За това спор няма. През годините и Валенсия са се намесвали, преди известно време и Депортиво и т.нат. В това спор няма. Но това са по-скоро някакви изключения. Само като видиш как вторият по титли в Испания има повече титли от рекордьора в Англия... сещаш се за какво иде реч. За рекордьорът Реал няма да коментираме с над 30 титли.А Барса не винаги са били това, което са сега, хайде нека и не преувеличаваме. Но въпреки всичко - печелили са много често. От тази гледна точка - хубаво, в момента Барса и Реал са някакви извънземни, но дори и когато не са били, пак са биели като тъпан конкуренцията в Примера и са се бъхтали помежду си за титлата като третият е без никакви шансове рано-рано. Това ми е идеята. Че сега Атлетико се намеси - намеси се. Да видим до кога. Че такъв феномен като тях от доста време не е имало в Примера и може би заради това са ми най-симпатични. Понеже макар че нямат облагите, от които се ползват галениците от Барса и Реал пак са силни. Респект към това и само успехи им пожелавам. Севиля също са ми симпатичен отбор. А даването на пример с Ередивизи (не я следя, признавам) според мен е неуместно. Да не забравяме, че ВЛ все още е в топ 3 на първенствата. Разбирай - топ-първенство. Но отново казвам и повтарям и постотвам - аз не дискутирам СИЛА на първенството. Ти продължаваш да говориш за сила на първенство, а аз ти говоря за нещо коренно различно. А това, че английските отбори не приемат ЛЕ насериозно си е ясно. Те и от там губят точки понеже германските и испанските отбори се напъват яката там, а английските отпадат рано-рано. Или може би ще ми кажеш, че като отпадат от ЛЕ от разни швейцарски, португалски, шотландски, ирландски, италиански, полски и какви ли не отбори в ЛЕ значи, че тези са по-силни от, да кажем, Тотнъм? Или Евертън? Или пък както Сити преди време бяха отпаднали от португалски отбор в ЛЕ (не помня кой беше) и, в последствие, станаха шампиони на Англия значи, че въпросният португалски отбор е по-силен от тях? Или пък както Уест Хям в квалификациите не успяха да бият в първият си мач гранда АСТРА значи са на това ниво!? Аз лично не мисля така. А иначе се пробвах да гледам Примера преди време (други мачове освен тези на Барса и Реал) - ами на мен лично не ми допаднаха. Но тук вече идват личните предпочитания на даден човек.

djarata
21.08.2016 13:59

Давам ти ”плюс” ,защото продължаваш да пишеш супер пристрастно...В Испания има в момента 3топ отбора ,които са над английските топ отбори няколко години вече.Или си сляп?ВЛ е успорвано ,защото както каза ти има 10 равностойни отбора или на български казано отбори от.една черга.Аз мога да те контрирам с холандското ,което също е мн интересно ,но ти едвали го следиш.Съдиш дадено първенство ,по топ отборите ,които са две класи над останалите..Едвали си ,си правил труда да гледаш мачове на др отбори освен на Реал и Барса.Има доста интересни мачове и дербита в Премиера.Много симпатични отбори.

Amateur2017
21.08.2016 13:02

Изобщо не ме интересува кое е най-силното първенство, приятел. И преди съм го казвал: това е също толкова глупав спор, колкото и кой е по-добър от Меси и Роналдо. Този спор го оставям за дечурлигата. И не ме интересува понеже условията в първенствата вътре не са равностойно поставени. Не може да имаш 3-4 що-горе равнопоставени силни отбора в едно първенство, а останалите да са на светлинни години от тях и да го съпоставяш с първенство, в което имаш 10 що-горе равнопоставени силни на отбора. Няма смисъл да се съпоставят подобни първенства. Именно заради това никога не сравнявам първенство. Мен, като зрител, ме интересува да гледам комбинация от силни и равнопоставени отбори и, следователно, интересни мачове всяка седмица. Единственото, което казва е, че в Примера това нещо е абсурдно да стане. Ти хубаво ми говориш, че бъркам, ама май-май вие бъркате "най-интересното" с "най-силното", за да ми обяснявате всеки път кое първенство е по-силно и пр. като кажа, че в Ла Лига е отбелязан поредният хандбален резултат.

djarata
21.08.2016 12:05

Абе ти си много интересен образ.”Ако се бяха срещнали миналия сезон” щяха да им напълнят кошницата ,както би стснало и сега ако се срещнат.И какво ако Юнайтед и Челси играели в Примиера?Щяха да ядат бой от Атлетико Мадрид ,не знам ,защо така небрежително отпписваш Атлетико винаги.Стига се оправдава с ”тежката програма” ,при положение ,че отборите имат широчина в състава и могат да си позволят ртации и да дават почивка на осн. Играчи.Разбирам ,да играеха с едни и същи състави навсякъде ,ама при положение ,че са топ отбори и имат широчина от към състав е несериозно да се оправдаваш с това.. А Барса си биха с лекота вчера ,защото са класа. Разбрахме ,че ВЛ е най-интересното първенство ,но не е най-силното.За теб явно интрига и сила е една и съща дума с един и същ смисъл.

Amateur2017
21.08.2016 11:01

Аз съм повече от сигурен, че Лестър и Тотнъм няма да направят абсолютно нищо особено в ШЛ. Не защото са изморени или незнам си какво, а понеже просто няма да могат. Това тяхното си беше, както обичах да казвам миналият сезон, "чудо за един ден". Но несъмнено бяха силни. Този сезон дори се съмнявам дали ще успеят да излязат от групите. Разбира се, говорим за ТОЗИ сезон. Този сезон не очаквам нищо от тях. Не очаквам постоянство от тях. Виж, АКО се бяха срещнали миналият сезон - тогава можеше да поспорим. Но като цяло не ги обичам тези детинщини "Ако се срещнат миналият сезон" или "Ако Реал и Барса играят във ВЛ" и пр. и пр. То по тази логика и аз ти казвам, че ако Юнайтед и Челси играят в Примера, ще пеелят требъл всяка година понеже хем в Примера ще плющят, хем и ще са отпочинали за ШЛ (както са Барса и Реал). Колкото твоето е вярно, толкова и моето. Както и да е. Нямах за цел да хейтвам. Просто отбелязах поредната лесна победа за Барса, вие тук пак наскачахте като ощипани моми. Спокойно бре *smile* Знам, че и вие осъзнавате, че Примера е тотална скука и гледате повече ВЛ отколкото Примера, но няма нужда от агресия. *smile*

nikolaigalata
21.08.2016 09:16

Няма да говорим повече за залагания ,че някои тука полудяха. Да говорим малко за играта на Барса.
Много ми харесаха новите 2 попълнения в отбора и отново лошо впечетление ми оставиха Луиз Суарес и Арда Туран. Не са изобщо за Барса тези футболисти. Провалят твърде много положения и дърпат отбора назад . Този мач ако не беше Меси , можеше наравно да завършат или дори да паднат от Бетис .

nom3rcy
21.08.2016 14:10

Суарез не ставал за Барса? Пич, май ти си полудял, не аз! Продължаваш с твойте си филми.

Sweetspot
21.08.2016 10:53

Победите сам си ги правиш трудни или лесни, ако си слаб ще биеш трудно, ако си в топ 3 на най-добрите отбори ще биеш лесно

Amateur2017
21.08.2016 10:42

Приятел, ЛУиз Суарес е този, който миналият сезон беше гол майстор на Примера (с 40 гола) и, следователно, Барса и който вчера е вкарал 3 гола, нали така? За него говориш, че не ставал за Барса? Иначе честито на Барса. Явно е било поредната "трудна" победа. *smile*

FCRuse
21.08.2016 01:33

Много време му отделихте на тва момче... нека си залага...
Мача се получи като поредния спектакъл с Неймар или без Барса си е Барса. С тази игра радват много хора и си мисля за сезон без загуба дали би бил възможен... защото това остана май

MaLkO_LuD94
21.08.2016 02:00

Абе сезон без загуба едва ли но ще съм доволен да си спечелим Ла Лига пък в останалите турнири каквото стане *smile*

MaLkO_LuD94
20.08.2016 23:20

Мачкаме здраво *beer* Какво ли си мислят в момента Алавес *lol*

stefanBG111
20.08.2016 21:44

Честита ни победа! Арда Туран играе просто страхотно и ще е грешка ако го продадем. Мунир също се представя много добре, има страхотна конкуренция в отбора и наистина ще му е трудно на Енрике при избора на стартов състав. Суарез истински звяр, за Меси каквото и да кажем ще е малко. Още веднъж страхотно представяне на целият отбор.

djarata
20.08.2016 21:15

Изнесоха им лекция Барсата.Суарес ,за пореден път ми пълни очите ,а турчина не трябва да го отпращат.Успех през новия сезон момчета.Борбата ще е жестока!

katal0neca
20.08.2016 19:58

До коментар [@comment 1919145] от [@user nom3rcy]:

Мани го тоя, той пише под всяка тема за мач, че залага по 1000 лв. И на Левски - Лудогорец уж беше залагал 1000 за лудите. *joking* Иначе Меси играе уникално просто. Страшни пасове раздава, при първия гол половината асистенция е негова с този пас към Алба, сега и вкара супер гол. Уникално играят момчетата просто, и междувременно 3-1 Суарес. *beer*

Sweetspot
20.08.2016 21:25

Коеф. там беше 1,73

nikolaigalata
20.08.2016 21:14

Играх го Bet 365

Sweetspot
20.08.2016 21:05

И къде го игра ?

nikolaigalata
20.08.2016 20:21

А за Левски се избъзиках ,за да им е гадно на феновете , там не съм залагал естествено . Никога не залагам на отбор , на който му предстои да играе важен мач след няколко дни .

nikolaigalata
20.08.2016 19:11

Залагайте всички и ще спечелите много пари . Мача е еденица , но за по-голям коефициент меже да го заложите пъво полувреме за Барса или над 3,5 гола за целия мач . Аз заложих 1000 лева и ще взема 2000 , кой ми ги дава ей така от нищото .