"Червен" любимец пред изненадващо завръщане в България

10:21
"Червен" любимец пред изненадващо завръщане в България
Един от идолите на ЦСКА Серджиу Буш е предложен на Ботев Пловдив, научи "7 дни спорт" от достоверен източник. На румънеца не му тръгна след трансфера в Шефилд Уензди, беше преотстъпван в Италия, а сега отново е без отбор. Мениджъри са се свързали с приближени на клубния собственик Румен Чандъров. Те му гарантирали, че водят Буш срещу едва 5 000 евро месечна заплата. Повече от изгодно, ако бързакът е здрав. Нападателят остави отлични впечатления в ЦСКА, вкара куп важни голове, като наказа на два пъти и Левски във вечното дерби.
 
Румен Чандъров обаче засега не дава зелена светлина на сделката. Не по финансови причини. Според него по-разумно е за тези пари да бъде осигурен централен защитник. Ботев има проблем в тази зона, особено след като стана ясно, че бразилското попълнение Рафаел ще отсъства поне 45 дни от терените. Бизнесменът предпочита да се търси класен бранител.
 
В "Коматево" преценяват, че младият Наско Милев трябва да получава шанс да се докаже на върха на атаката. Но треньорът Николай Костов има пълен картбланш да определя състав и тактика.
 
Спецът беше на ръба да си замине при неуспех срещу Славия, но отърва кожата. Иначе Румен Чандъров може да се появи в понеделник на гостуването на Ботев в Стара Загора срещу Верея. Той е в Слънчев бряг, където има повече от солиден бизнес. Така че не е изключено да пътува до Стара Загора, за да изгледа своя тим срещу новака.
 
Припомняме, че интерес към Буш проявява и Берое. В Стара Загора обаче прецениха, че трудно ще отговорят на финансовите претенции на румънеца. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ecclesiastic
20.08.2016 15:47

Ботев не го искат , Берое не могат да му плащат , и все пак заглавието твърди, че ще се върне в България ???

dexter
20.08.2016 11:49

Не знам колко ви е достоверен източника, ама си пишете свободни съчинения на воля. Поне като ги съчинявате проверявайте информацията, че да изглежда по достоверно малко така *wink* Ще ви дам един линк, да ви ударя едно рамо, че ми дожаля за вас
[@link http://www.transfermarkt.com/sergiu-bus/profil/spieler/123671]
In team since: Feb 2, 2015
Contract until: 30.06.2018