Двойнo по-голяма заплата за Адебайор

10:57
Двойнo по-голяма заплата за Адебайор
Емануел Адебайор се съгласи да преподпише с настоящия си клуб Арсенал при двойно по-голяма заплата. След като постигна успех в преговорите с ръководството нападателят възторжено извика:

"Сега нека да спечелим Премиер и Шампионската Лиги."

Така бе сложен край на едномесечния период изпълнен със спекулации относно бъдещето на един от най-добрите играчи на "топчиите" за изминалия сезон.

"Аз винаги съм казвал, че обичам този клуб и днес вие може да видите усмивката, която е на лицето ми. Да, аз съм от Арсенал. Аз съм много щастлив в този клуб", добави тогоанецът.

"Връзката ми с Арсен Венгер винаги е била силна. Когато седнахме на масата за преговори аз никога не го притиснах с ултиматум за моето напускане. Той знаеше отлично, че аз искам да остана тук. Чувствам го като баща, така че аз ще направя всичко онова, което той ми каже."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beto
03.08.2008 18:19

Голям футболист. Спор няма.Но за каква любов към клуба говориме,като става дума за лична изгода.Ами ако не му бяха увеличили заплатата?Дали щеше да говори така?Едва ли!Вече щеше да си е стегнал куфарите за друга европейска столица.Когато парите играят няма любов.

Resorter
03.08.2008 14:51

Поредният случай, доказващ класата на Арсенал и разбира се Венгер. Млад играч, купен от Френската лига и в последствие превърнал се в един от лидерите на своя отбор. РЕСПЕКТ

Grafa_91
03.08.2008 12:50

Едно голямо браво на момчето САМО АРСЕНАЛ!!!

RUSSIA_FAN
03.08.2008 11:42

"............. нападателят възторжено извика:

"Сега нека да спечелим Премиер и Шампионската Лиги."

Само така