Дяков: Добър мач, но битката не е свършила

10:43
Дяков: Добър мач, но битката не е свършила
"Добър мач за нашия отбор срещу един много стойностен противник. Битката със сигурност не е свършила и ние много добре знаем", коментира капитанът на Лудогорец Светослав Дяков след успеха над Виктория Пилзен с 2:0 в плейофа на Шампионска лига.
 
Орлите се приближиха максимално до второ влизане в груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир, след като надиграха и заслужено победиха чешкия си съперник. 
 
"Добър мач за нашия отбор срещу един много стойностен противник. Битката със сигурност не е свършила и ние много добре знаем. В Чехия ни очаква труден мач, да Боже, да свършим работата и там. За мен Лудогорец е по-класният отбор, но във футбола невинаги побеждава по-класният, това го казах и преди Звезда. Нашият отбор е много стойностен и аз много добре знам силата му, но не се и възгордяваме, не летим в облаците. Чака ни труден мач в Чехия, аз вярвам, че ние сме по-добрият отбор. Много е важно да изиграем много разумно мача и да не се отпускаме, тъй като 2:0 е коварен резултат. Имаме предимство, но както имаме, така може и да го загубим. С Лудогорец вече играхме доста мачове в отбора, новите, които дойдоха, са страхотни футболисти, наистина е приятно да играеш в този Лудогорец. Лудогорец не може да играе защитно, надали ще атакуваме масирано, но ние не можем да се прибираме и да чакаме на контраатака, тъй като това не е нашият стил", сподели Дяков след двубоя. 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация