Гол-шедьовър за Черноморец отново отличен като най-красив

20:27
Гол-шедьовър за Черноморец отново отличен като най-красив
Първият от двата гола на Мишел Платини при победата на Черноморец Бургас над Локомотив Пловдив с 2:1 отвя конкуренцията в спора кой е номер едно по красота във 2-я кръг от първенството на "А" група.

Ефектното попадение на бразилеца спечели убедително гласовете на футболните фенове в класацията на спортната Ринг ТВ. В 15-а минута Гонзалес центрира отдясно, Фернандес чукна топката с глава, а Платини по магически начин я оплете в мрежата след феноменален удар с пета. Дори и отличният в този мач вратар на пловдивчани Акалски остана като препариран.

Гол за Черноморец Бургас беше отличен като най-красив и в 1-я кръг от шампионата. Симпатиите на запалянковците тогава обра попадението на Ектор Гонзалес при успеха над Черно море с 2:1.

Мишел Платини получи и друго признание за силната си игра при успеха срещу Локо Пд. В класациите на всички медии бразилският нападател заема безапелационно първото място за най-добре представил се чужденец в мачовете от кръга. Партньорът му в атаката- аржентинецът Адриан Фернандес, попада в челните тройки на различните класации.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация