Пивар: Лудогорец наистина е силен съперник

20:17
Пивар: Лудогорец наистина е силен съперник
" Лудогорец наистина е силен съперник, обича да владее топката, да диктува темпото, да доминира в двубоя", заяви треньорът на Виктория Пилзен Роман Пивар на пресконференцията преди двубоя с Лудогорец от плейофа за влизане в групите на Шампионска лига.

Пивар изтъкна силните страни на българския тима и сподели, че се надява неговите възпитаници да успеят да ги неутрализират.

" Лудогорец наистина е силен съперник, обича да владее топката, да диктува темпото, да доминира в двубоя. Индивидуалните акции са една от силните им страни, но те използват много добре и контраатаките, имат много бърз преход от защита в атака. Все пак се надявам да можем да ги неутрализираме. Със сигурност няма да кажа стартовата си 11, но едва ли ще има много промени в състава, ще видите утре. Гледахме последните 5-6 мача на Лудогорец, забелязахме, че имат доста ротации в опорните полузащитници, ще видим какво ще използват те. Карабах има силен състав, разчитат на отборната игра, Лудогорец е по-директен отбор, опитват се да атакуват директно вратата, при тях са изключително опасни индивидуалните прояви на техните футболисти", сподели наставникът на чехите.

Капитанът на Виктория Роман Хубник коментира, че не смята чехите за фаворит в двубоя с Лудогорец.

"Смятам, че напрежението не е по-голямо в сравнение с мача с Карабах. Готови сме и не смятам, че сме по-притеснени спрямо предходния мач. Наистина Лудогорец имат изключително атакуващ отбор. Гледахме няколко техни мача и се надявам да неутрализираме техните силни страни и да стигнем до добър изход. Не гледам на съперника като единица, а като отбор. Те има изключително силен състав, но се надявам да успеем да се противопоставим на техните силни страни. Не мисля, че сме фаворити, по-скоро шансовете са 50:50, мачът почва от 0:0", каза Хубник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация